-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
Csak infóként írom.
Felraktam a legújabb frissítést. Factory reset is volt.
Azóta nem fagyott le a TV. Remélem így is marad! -
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
UPC Mediacardra váltottam és azóta 1-3 naponta kifagy a TV, 65XE8577.
Fekete képernyő, felül kiírja a csatorna nevét, hang semmi. Távirányítóval bármit nyomok a led világít, hogy érzékelte, de semmi nem változik. Utána teljes újraindításnál ugyan úgy fekete kép és nem reagál, második teljes újraindításnál lesz jó. Újraindításoknál ki kell húznom a média cardot, különben csak fekete képernyő lesz.Mi lehet a gond? Média card vagy TV? Tapasztalt hasonlót valaki?
-
Andrew801
tag
Én kb. 1 hónapja vásároltam + garanciát. A TV-t több, mint 300 napja vásároltam. 65XE8577
Az Ön televíziójához elérhető garanciák:
BEWY505 36 900Ft 2+3 éves gyári garancia kiterjesztés
BCCY505 54 900Ft 2+3 éves gyári garancia kiterjesztés balesetből eredő károkra is kibővítve az első két évre is!
A szükséges dokumentumok:
- számla (garancia kiterjesztést a vásárlás napjától számítva 360 napon belül lehet igényelni.)
- a készülék 7 számjegyből álló gyári száma
A garanciát a helyszínen a fent említett adatok bemutatása után néhány percen belül elkészítjük.
Amennyiben postai úton intézné* a kiterjesztést, küldje el a gyári azonosítót e-mail címünkre, mi kiállítunk a kiválasztott garanciáról egy átutalásos számlát és a vételár megérkezése után regisztráljuk a terméket, és elküldjük Önnek a dokumentációt.
*A kinyomtatott dokumentumok futárszolgálattal történő kiszállításának díja, bruttó 990 Ft. -
Andrew801
tag
Van olyan szerviz, aki házhoz tud jönni? Szülőknél Van egy 65"-os, garis készülék, amit nehéz lenne becipelni, főleg, hogy megfelelő kocsi se lenne hozzá. 3.1-es USB félig "beesett". Bár valószínűleg nem fogják gariba javítani.
-
Andrew801
tag
válasz blakey #45881 üzenetére
Beállítottam. Odáig eljutok, hogy speedtest.net, bejövő lefutott, fantasztikus 45Mps-t produkált, de a feltöltésnél már megállt a net, oldalt sem tudom újra tölteni.
Teljes TV restart kb ugyan ez. Youtube-al is odáig jutok, hogy bejelentkezem rányomok egy lejátszásra, aztán megáll a net.
LAN-on minden ok. -
Andrew801
tag
Már rájöttem miért nem használtam a Wi-Fi-t a TV-n. Egyáltalán nem működik stabilan. Néha "elveszti" a jelet, most például csatlakozva van, de nem tudok még a YT-be sem beloggolni, browserben sem tudok megnyitni egy lapot sem. TV újraindítottam, de semmi változás. A mirror share telefonról sem működik. A TV még megtalálja a telefon, de utána nem tud csatlakozni.
Notebook, teló, tablet simán tud csatlakozni a Wi-Fi-hez és tökéletes az adatkapcsolat.
Valaki találkozott már ilyennel?
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Új rendszeren működik rendesen az Archos player? Valaki próbálta már?
-
Andrew801
tag
Nem kellett mellé állítani, látszik a különbség. Legalább is nekem.
Megrendeltem, mert szülők többet nem akarnak áldozni rá. Majd leteszteljük otthon és ha nagyon szar, elállunk a vásárlástól.Egyébként bolti dolgokhoz, kiállított termékekhez annyit hozzá fűznék, hogy minden élénkre van állítva, demo 4K megy rajta, hogy "dejólegyenminden", ezzel eladnak mindent. Otthon SD, meg "HD" adásoknál meg néznek nagyot. Az egy másik kérdés, hogy mit sugároznak nálunk...
-
Andrew801
tag
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Alzáról érdemes vásárolni? A többi oldalhoz képes (MM, Edigital) jóval olcsóbb. Lehet venni plusz garanciát rá hivatalos Sony boltban vagy az majd csak később derül ki sorozatszám alapján?
Valakinek van tapasztalata a TV-vel? Szüleimnek lesz, nagyrészt TV-t néznek rajta, meg filmeket, amiket letöltök Nekik.
-
Andrew801
tag
Sony oldalán van egy ilyen, ami lehet nem pont a Te problémádra megoldás, de hátha:
A probléma megoldása érdekében törölje a YouTube alkalmazás alkalmazásadatait és gyorsítótárát:
Válassza a [HOME] (Főmenü) > [Settings] (Beállítások) > [Apps] (Alkalmazások) lehetőséget.
Válassza a [YouTube] lehetőséget.
Válassza a [Clear data] (Adatok törlése) > [OK] lehetőséget. -
Andrew801
tag
Előző fw-kről nem tudok nyilatkozni, de a legújabbat napi szinten nyúzom, yt-t általában, illetve filmeket sorozatokat nézek wi-fin keresztül és semmi problémám nincs vele. Akadásmentesen és gyorsan működik az andriod tv nálam. (Én egyenlőre nem tudom alátámasztani a sok negatív kritikát az android tv-vel szemben.)
-
Andrew801
tag
Amiket nézek, letöltött filmek. Gondolom azok is töredéke.
Pl., amivel most próbáltam:
Tully.2018.2160p.HDR.WEBRip.DTS-HD.MA.5.1.x265
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Commercial name : HDR10
Format profile : Main 10@L5.1@High
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Bit rate : 22.1 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 2 080 pixels
Display aspect ratio : 1.85:1
Bit depth : 10 bits
Stream size : 14.8 GiB (80%)Better.Call.Saul.S04E02.Breathe.2160p.NF.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb
Szintén hasonló adatokkal -
Andrew801
tag
válasz Andrew801 #41668 üzenetére
Siker!
Média szerverként nem megy, viszont, ha Windows 10-ben a mappát megosztom és a hálózaton nyilvánossá teszem, onnan már látja és beolvassa a feliratot! VLC egy kalap szar, akad a 4K filmekkel, sorozatokkal.
Viszont Archos Player mindent lejátszik, hang és felirat késleltetést is tud, lehet a feliratokat helyezni a képernyőn... -
Andrew801
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Végre látja VLC és Sony gyári lejátszója is a gépemen lévő vieókat, de srt feliratokat egyikkel sem tudom megjeleníteni... Mit kell csinálni? Olvastam egy olyat hogy TV-n be kell állítani UTF-8-ra, de a TV-n nem találtam ilyet. VLC-ben lehet álltani, de nem segített.
A Win10 Filmek+TV appja is átjátsza, de az sem kezel feliratot.
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Megjött a 65XE8577. Brutál nagy a 42-es után!
Pár dologban kérném a segítséget/véleméyt.A talpra rászerelve a tv egy kicsit hátrafelé dől. Ez normális? (Jól szereltem össze, minden csavar meghúzva.)
Másik, hogy 1080p-nél nem játszik le (nem is ajánlja fel) nagyobb formátumot a youtube. Netflix előfizetésem nincs. Ezt be lehet állítani, vagy mitől függ?Filmekkel még nem sikerült tesztelnem, más beállítást sem néztem még meg, mert nem volt időm rá.
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a SONY KD-65XE8577 és a SONY KD-65XE8596 között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux Mint
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser HD 660S2 Eladó
- (Szellemképes) ASUS TUF Gaming H3 fejhallgató eladó /Garanciás/
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest