Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shin Chen
    aktív tag

Sziasztok!

Tudnatok segiteni, h az Asrock B450M Steel Legend v az MSI B450M Mortar lapot vegyem a 3700x melle?
    Tudom, h az MSI lapot CPU nelkul is lehet bios frissiteni, de az viszontelado felar nelkul frissitene az Asrock lapot is, igy ez nem szempont.
    VRM ugyileg kerdeses melyik jobb, az Asrockot meg iden ev elejen adta ki a ceg, szoval ez ujabb valamivel.

Illetve azt mar tudom h a B450 mindenre eleg ami 65W v 95W Ryzen, es a 3700x boven belefer gyari sebesseggel, de megis, mennyit lehetne rajta huzni? :P

Koszi elore is a valaszokat!

A mortart sokan vették anno és egyúttal dicsérték is, viszont ha jól tudom kifutó termék.
    Az asrock ugye újabb, viszont azzal így kevesebb a tapasztalat.

Elsődlegesen határozd meg van-e olyan elengedhetetlen funkció az egyik lapon amit a másik nem tud, akkor egyértelműbb lesz
    Ha felhasználásod szempontjából mindkettő kielégítő tudású akkor válaszd a neked szimpatikusabbat. :) elvégre Te fogod használni/ stírölni a plexin keresztül ;) :B

Szerk:
    Angol teszt.: [link]
    "All in all, the ASRock B450M Steel Legend mainboard is a fancy solution with excellent basic equipment and control of addressable RGB LEDs, which you like to install in a Micro ATX chassis with side window and optical highlights."
    Nyers fordítás: "Mindent egybevetve az ASRock B450M Steel Legend egy divatos megoldás kiváló alapfelszeretséggel és címezhető RGB-ledekkel, amit kedvünkre beszerelhetünk egy átlátszó oldalú Micro ATX házba megvilágítással"

Új hozzászólás Aktív témák