Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske
    veterán

A Crosshair VI Hero használati utasításában azt írják, hogy legalább a 8 tűs csatit rá kell dugni a lapra, de rádughatod pluszba még a 4 tűset is.

Ebből nekem az jön le, hogy elviekben működnie kéne akkor is, ha csak a 8 tűs van rajta.

Azt csak én nem értem, hogy minek egy 95W-os Ryzennek 8+4 tápcsati?

Az én AM2+ Phenom II X4 940BE procimnak elég egy szimpla 8 tűs, pedig a TDP-je 125W.

Köszi, közben az egyik minireview alatt is rákérdeztek. A 8pin az alap, a +4pin a durvább OC-hoz kell, opcionális. Szóval otthonra valószínűleg elég lesz, ha csak a 8pin-est tömi be az ember, mert 24/7-re úgyse ideális a nagyon durva OC.

Gondolom ezzel az opcióval az ASUS és az MSI is csak azt akarta bebiztosítani, hogy a lapjaik előnyből induljanak a LN2-es tuningversenyben.

(#50) GalaxyNote: :R Bár meglepett volna, ha úgy veszi ezt alapként az ASUS és MSI, hogy közben 1-2 tápon van alapból kettő 12V.

MÁS: Úgy látom akadnak azért eredmények 3600MHz-en járatott DDR4-ekkel is. Nagyon ügyelni kell majd a RAM választásra, de nem olyan vészes akkor a helyzet, mint ahogy pár hozzászólással ez előtt lefestettem. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák