Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz VaniliásRönk #977 üzenetére

Lehetni lehet:) Egyik fórumtárs ddr2 400!mhz-es ramot rakott bele..nem vicc..tényleg van ilyen:) Tudom hogy alapból 667 a minimum, hogy pörögjön is. Arra gondoltam, hogy mivel húzom a procit, a ram is menne vele együtt, csak példa: ha 2gzh körüli semit feltolok 3000-re..sztem bírná..a ramokat is vinné felfelé, 533as tuning rammal így valszeg a ram 900 környékén ketyegne..ezek csak durva számítások..és nem kellene visszaosztani a ramot. Csak igazából tuningolni nem szoktam, csak megnézem mit tud az adott cucc:D Utána már nem nagyon érdekel, mert úgyse használom ki:) Az áraktól függ mik lesznek jövőre..2ghzes semi 800as ramokkal ..proci 2.5-en, ramok 1000-en...és ha még 1Tben is menne így:D A teljes rendszer sebességnövelése a cél, nem az, hogy a proci az ég magasságában ketyegjen, ramok meg nagyon visszaosztva, és akkor az egész nem ért semmit. A szűk keresztmetszet a ram frekije, azt szeretném minél jobban tuningolni.Abból kiindulva hogy a 667es kingmax alapfeszen gond nélkül ment 800on, valszeg a 800-as menne 1000-en, és ezzel a verzióval tuning nélkül is pörögne a gép. Azt nem tudom, hogy a semi alapból a 800as ramot 800on hajtja-e, vagy 667en, vagy még ez is semin belül is típusfüggő.

Új hozzászólás Aktív témák