Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na ide is elfutottunk.
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.