Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A kezdetektől előfizetek rá, de csak most kezdtem el nézni a Rabbit Hole-t, mert az összes többi streaming szolgáltatás is megvan, ezen meg nem volt semmi számomra érdekes, vagy ha igen, akkor a HD minőség miatt inkább máshol néztem.
Azt vettem észre, hogy durva akadások vannak a lejátszás során (philips oled806). Semelyik másik streamingnél nem tapasztaltam még ilyet. Túlélem, de idegesítő. Mint ahogy az is, hogy nem lehet beletekerni 5-10 mp-es ugrásokkal, mert ahogy megnyomom a gombot folyamatosan szalad előre. Ami még nagyon zavaró számomra, hogy ha vége egy sorozat résznek, automatikusan elkezdi lejátszani a következőt, nem lehet beállítani, hogy ne tegye, mint más szolgáltatóknál. -
Kiskutya
veterán
válasz
greenmeister
üzenetére
Már kezdetek óta így van. Én is szerettem volna megnézni.
-
greenmeister
tag
Chuky kultusza magyar hangjaval van egy kisebb problema. Az hogy gyakorlatilag ez egy masik film szikronhangja.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én is végignéztem, de továbbra is tartom, Tulsa King egy határ ...., Stallone szerencsétlen mozgása, mint egy 3éves gyerkőc téli kezeslábasban. Annyira nem áll jól neki már a színészkedés, fájdalom, meg kb. az egész sorozat.
Mayor of K. 2. évad kicsit leült, az elsőben volt egy rakás érdekes mellékszál, pl. leánybusz feltárása
#1387 Arolotifar
"utálod Stallonét"
Ezt a vén f.sz Stallone-t nem csípem vagyis ahogyan próbál játszani, számomra fájdalom nézni. Pl. a Rambo első részét bármikor meg tudom nézni tőle. A héten is lement tévében, meg is néződött.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Arolotifar
üzenetére
Privátban árulja el, ha lehet! Köszi
-
-
Skylukos
tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Igazad van, nincs jobb!
-
Skylukos
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
+1
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
2 rész után ne vonj le következtetést. Nekem 4-5 rész után indult be és függő lettem. Mayor Of Kingstown az egyik kedvenc sorozatom. Itt a topicban már ajánlottam is
A Tulsa King meg nagyon szórakoztató attól függetlenül, hogy utálod Stallonét 
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez erősen ízlés kérdése.
Én már kivégeztem a Tulsa Kinget, most a kingston második évadánál járok, de ez közelében sincs a tulsának.
Nagyon vontatott a sztori, már kicsit zavaróan is.
Van néhány erősebb rész, ám most már csak azért fejezem be, mert idáig eljutottam és nem akarom feladni.
-
Pro Koryak
addikt
2 rész után szerintem sem nagy eresztés a Yellowstone. Még belenézek, hátha valami megfog benne, eddig egy sima hétköznapi, realitásra alapozó western film, milyen volt anno.
Nekem a Mayor of Kingstown jött be, erről még nem láttam senkit, hogy látta volna.
Tulsa King-et éltetik, de szerintem az sem nagy szám. Stallone pont egy irritáló olyan mindenhová odasz.rok - mert én vagyok a nagy maffiózó - s.ggfejet alakít.
-
-
-
törölt tag
Mi ez a viszolygás a régi filmektől? Múltkor az HBO Max topikban is előkerült valami ilyesmi. Olyan remek régi filmek vannak hogy nem igaz. És nem ilyen 1960-as dolgokról beszélek.
A Netflix langymeleg épp hogy nézhető de 2023-as meg 2022-es filmjei jobbak mint egy Scarface?
-
-
-
Azteeek
tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Elképzelhető
Ebben a műfajban én nem tudnék jobbat mondani de nem vagyunk egyformák van akinek a barátok közt az etalon
-
-
-
lm83
őstag
Na csak nem sikerült a legutóbbi kérdésemre választ kapni.
Mindenki itt már jó ideje csak a yellowstone témával van elakadva úgy látom...
Szóval semmi beállítás?
Mer' elég para, hogy az epizód végén indítja a következő epizódot ha nem nyomod ki, aztán ha elalszok rajta végig nézem az egész évadot reggelre?
-
csibe1
addikt
válasz
Azteeek
üzenetére
A Yellowstone az tényleg nagyon jó lett, és úgy is végignéztem, hogy csak az első 2 évad szinkronos; pedig mostanában nem nagyon néztem feliratos filmet-sorozatot.
A Halo sorozat is tetszett, megnéztem szinkronosan is.
Nekem megéri az árát, mert találtam olyat ami érdekel.
Van még pár szolgáltató, lehet választani ha valakinek nem jön be az itteni kínálat.
-
válasz
Skylukos
üzenetére
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a SST nem neked való. Kérdés, hogy akkor mi; én a helyedben megpróbálnék megpályázni valami hálivúdi digitális filmarchívumbeli állást, hátha.
(Én a magam részéről úgy számolom, hogy a jelenlegi tempóban 3-30 év alatt végzek a katalógussal, persze csak ha nem bővítik közben...)Na, akkor én is szidom kicsit az interfészt (CCwGTV):
- Engem nagyon idegesít, hogy nem lehet kikapcsolni, hogy a film végén, még a stáblista előtt indítja a következő részt. Feljön az a kis izé, amivel ki lehet lőni, de mire észbe kapok, addigra le is járt az időzítője.
- Ha mégis sikerül blokkolnom, hogy indítsa a következő epizódot, akkor másnap nem a következő részt indítja a folytatásnál, hanem megismétli az előzőt (az elejétől).
- Nekem eléggé hiányzik, hogy nem lehet 10 másodpercet visszaugrani, mint a többi szolgáltatásnál. Csak visszatekerni lehet, de nagyon jó reflexek kellenek (vagy legalábbis az enyémnél jobbak), hogy ne egy-két perc legyen belőle. -
-
Azteeek
tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Szerintem a probléma ott van, hogy sokan nincsenek tisztában a streaming lényegével. Azt várják, hogy minden film egy helyen legyen mert nem tudják melyik stúdiókhoz tartoznak. A streaming a sorozatok miatt tört fel szerintem és kis utánajárással megtudhatjuk melyik szolgáltatónál találjuk a nekünk szimpatikus tartalmakat.
-
Chris0321
veterán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Hello.
Szerintem hamar fel fog kerülni ide is, de én még nem követtem itt sorozatot. Máshol a kinti megjelenéstől számított pár napon belül ide is felkerül az új rész. -
válasz
Skylukos
üzenetére
Valaki nem a filmek miatt választotta, hanem a sorozatok miatt. Yellowstone, 1883, 1923, Rabbit Hole, Tulsa King, stb. Nemrég indult a szolgáltatás, majd alakul. Elmondtad már a véleményed, nem kell 10-szer. Kicsit unalmas már, hogy legtöbben csak sírni jönnek ide, hogy jaj, de sz@r... Én is elmondhatom a véleményem

-
Skylukos
tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Bocs, de egy két nyomos érvet is felhoztam!
Esetleg arra is tudnál reagálni!
Vagy csak megtiltod hogy elmondjam a véleményem?
Amúgy, válaszoltam egy kérdezőnek, aki nem te vagy! -
-
-
Skylukos
tag
Hát ez az egész skyshowtime egy nagy csalódás számomra, szinte csak 10-30 évvel ezelőtti az egész tartalom, és nagyon kevés az egész, érzésre kb. 2-3 száz db. talán az egész.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az új sorozatok milyen hamar fognak elérni hozzánk? Sok mindenről volt it szó lentebb, de mint sci-fi geek engem a Star Trek strange New rolds izgat a legjobban. Nagyon imádtam az első évadot, kellemes meglepetés volt. Két évtized után végre egy sorozat, ami tényleg Star Trek. Néztem hogy júniusban indul a 2. évad. Be jelölhetem a naptáron?
A másik amire szerintem nem ad választ a GYIK se, a mozifilmek milyen hamar kerülnek majd fel? példakép a nyáron bemutatásra kerülő Indiana Jones és Transformers filmek? -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lejtmenetre is került az Office színvonala miután Steve Carell távozott.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem is megy hibátlanul.
Más. Amilyen jól indult a Rabbithole, annyira érzem a visszaesést 3-4 epizód múlva..
Még egy kicsit szenvedek rajta.
-
Chris0321
veterán
Ha egy epizódban nem szerepel kevesebbet, csak nem szerepel annyi részben akkor szerintem igen.
-
pourri
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Munka közben macbook air-en szoktam rajta filmezni, nálam délelőtt még működött.
-
pourri
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem működik safari alatt.
-
FIREBLADE78
addikt
Másnak sem jó safari alatt a skyshow weboldala? Nem értem.
-
-
-
lybra
csendes tag
Nálam Google chromecast-on az uccsó frissítés óta (ápr. 6) nem játszik le egy darab filmet sem. Menü bejön, klikk lejátszás, teker-teker-teker, visszadob menübe. Próbáltam chatelni velük , de sajnos nincs megoldás egyelőre. A többi stream szolgáltatással nincs baj, csak ezzel. Mobilon, PC-n minden OK. Valakinek nincs hasonló gondja?
2 hónapig legalább jó volt ....fél áron...
-
lm83
őstag
Telon/android és firesticken használom az alkalmazást.
Tényleg nincs benne semmi beállítás opció?
-
gyűrű
addikt
Firestick 4k max ra tettem fel kodira.
Az androidos app problémás, nem jó a keparány se, nem állítható jól be. kodi addon jó.A repot kell telepíteni, onnan meg a kiegészítőt. Van ott egy apk is amit telepítve az andoidban generál egy kulcsot ha az appba bejelentkezünk, amit el is ment a download mappába az android alá. A kodi kiegészítőt megnyitva, beállításokban a skyshowtime-t kiválasztva betallózzuk a key fájlt, és kész. Visszalépve egyet máris bennt vagyunk.
Be lehet állítani a kiegészítő ben hogy a feliratokat hú, külön töltse le, így a kodi megszokott felirat típus méret szín alkalmazódik majd. Nyelveknél a hang aac és dd+ lehet. Angolnál láttam 5.1 et is elvétve. -
Ganzer
aktív tag
Sziasztok!
Előfizetve 1000 forintosra, 3 eszközre van telepítve: Samsung qled tv, Samsung a52s 5g, Samsung galaxy tab s5e.
Ezeken remekül megy. Viszont chrome-on notbookon nem engedi nézni, belépek a webes oldalra és azt írja fizessek elő... Ugyanez a barátnőm mobilján is (samsung s10e), belépek ott az alkalmazásba és ugyanez..
Mi lehet a probélma? Összvissz 3 regisztrált eszköz lehet csak egy accountra? Merthogy weben próbáltam kilépni az összes eszközből, gondoltam újraosztom a dolgokat.. kiírta hogy kilépve, aztán ellenőrizve mégsem lépett ki egyetlen eszközből sem.. -
Adama123
aktív tag
És már hivatalos, hogy jön egy új sorozat a Yellowstone világából, Matthew McConughey főszereplésével.
-
Azteeek
tag
válasz
DonCosta
üzenetére
Szerintem érdemes a yellowstone-t elsőnek nézni, sokkal nagyobb hatással lesznek így az előzmény sorozatok és hidd el nem fog úgy tűnni, hogy ki kell várnod a végét mert egyiket nézed a másik után és mire az 5. Évadhoz érsz inkább az lesz a problema, hogy hamarosan elfogynak a részek. Az 1883-at pedig mindenképp az 1923 előtt nézd meg. Én azt gondoltam, hogy az évadközi szünetben legalább ott lesznek az előzmények de pár nap alatt ledaráltam őket, egyébként az 1923 sincs lezárva, lesz folytatás.
-
DonCosta
tag
válasz
Azteeek
üzenetére
Ha most állnék neki a Yellowstone sorozatnak és előzményeinek, mivel kezdjem? Ha jól gondolom a Yellowstonban felépített "világ" ismerete jobb élményt ad az előzmény sorozatok nézésekor, mintha nem láttam volna semmit a Yellowstone-ból. De mivel az még tart, kivárni sem szeretném az összes évadot és utána kezdeni az előzményeket. Aki követi őket attól kérdezném: melyik Yellowstone évad után érdemes az előzmény sorozatokat megnézni és milyen sorrendben (1883 majd 1923, vagy fordítva)?
-
olajbogyo
aktív tag
Hát, én most a Yellowstone sorozatot nézem. Szerintem a legjobbak között van, az előzmény sorozataival együtt...1883, 1923.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem panaszkodni szeretnék, csak pont aktuális példát mondtál. Szerencsére láttam már annyiszor, hogy nem esek transzba. 
Ezek szerint csak hang voltál...
A Tulsa King meg nagyon szórakoztató attól függetlenül, hogy utálod Stallonét

(Én a magam részéről úgy számolom, hogy a jelenlegi tempóban 3-30 év alatt végzek a katalógussal, persze csak ha nem bővítik közben...)

Még egy kicsit szenvedek rajta.