Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
Fandango
veterán
Amikor elindult a szolgáltatás, akkor Firetv stickre egy forrásból lehetett felrakni az appot.
De apkmirror.com-on is fent van már, így innen lehet frissíteni, akinek szükséges van rá.
SkyShowtime (Android TV) -
Yogi Bear
aktív tag
A "Battlestar Galactica" tényleg rossz minőségű vagy csak nekem van vmi gondom?
A kép olyan, mint a 80/90-es évek képcsöves tévéinek a képe.
Más tartalommal nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát. -
AMD Power
titán
A Látógatót megnézte már valaki... érdekes egy film. Nem tudtam hova tenni.....
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Thx
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Az első 4 rész már fent volt február 28-án utána hetente került fel egy. Nyolc részes lesz összesen, nálunk még egy hiányzik, ez szerintem jövő héten jön:
1923 (TV Series 2022–2023) - IMDbÉrdemes az IMDb-n nézni, mert ott fent van általában minden még az eredeti első megjelenés dátuma is
-
törölt tag
Hány részből fog állni az 1923?
És vajon mikor kerül fel.Néztem a tvstore.me oldalon, ott 8-ig van fent.
Kicsit keveslem -
oszy
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Ja... ez igaz!

Köszi! -
oszy
veterán
Srácok! PayPal-al fizettem elő ebben a hónapban. De azon mi nem tartunk pénzt. Attól függetlenül majd le tudja vonni a következő díjat áprilisban? Mondjuk most is sikerült neki.

-
-
cs1cs
friss újonc
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát nemtom. Én nem látom őket fent (kivéve a besúgó). Szerintem elég gagyi lett. Csomó sorozat foghíjas, pl. 1923 utolsó két rész sincs fent. Tulsa Kingnek szintén hiányzik az utolsó két része. Ügyfélszolgálat azt írta, hogy az 1923 utolsó részét felrakták Március közepén. Ehhez képest, még mindig nincs fent. Nem baj. Már megnéztem máshol, ahogy a Tulsa King utcsó két részét is. Nem is értem, miért fizetek még elő erre...
-
atyec7
tag
Ha nézi valaki Nvidia Shield pro 2019 készülékkel, akkor kérem segítsen. A "feliratokat a neten lehet beállítani", közli a rendszer. Nos. "Az interneten beállított zárt feliratokat csak a következő eszközökön alkalmazza a rendszer: LG, Vizio, Xbox One, Playstation, és az interneten történő nézés esetén. Minden más zárt feliratot az egyes készülékek beállításainál lehet kezelni" Ezt szintén ő állítja. Akkor az Nvidián hogyan lehet a nálam alapból sárga színt megváltoztatni? A Fiók menüben nincs erre lehetőség, vagy csak nem jó helyen keresem.
-
Adama123
aktív tag
Apple TV 4K 2017 eszközön másnál van hang? Kb. Egy hete néztem utoljára, akkor működött, most meg minden film alatt néma a hang. Többi streaming működik rendesen.
Restart, újratelepítés megvolt.Szerk: most fogta magát és fél perc lejátszás után visszajött a hang, de akadozik, ki-kimarad.
-
nikos21
aktív tag
válasz
balintdavid
üzenetére
Szia fent van de nincs magyar szinkron.
-
balintdavid
tag
Valaki aki előfizet, ránézne nekem, hogy Yellowstone 3.-4. évadhoz is van-e magyar szikron?
Ha igen, előfizetnék rá az ősöknek, mert nem látják a feliratokat
-
Chris0321
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Biztos, hogy fel fog kerülni mert elvileg Sly miatt jó a nézettsége a sorozatnak.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hetente jönnek új részek, amikor itthon indult az oldal pár rész volt fent.
Ha még nem néztél bele és bírod az ilyet, esetleg a Mayor of Kingstown, nekem ez jött be nagyon. -
-
Chris0321
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hello.
Előfordulhat csúszás a szinkron vagy a felirat miatt és az is lehet direkt van csúszásban mert akkor kezdték el kirakni a részeket mikor indult az oldal és részenként kerül fel. -
Üdv.
Nézi valaki a Tulsa King-et?
7 rész elérhető az epizód listában, de az imdb szerint 9 résznek kéne lennie.
23.01.08-án megjelent már a 9. rész, de előfordulhat, hogy hetente jön ide új rész és ekkora csúszásban vannak?
Két napja álltam neki, de nagyon tetszik a sorozat, így éhes vagyok arra a két részre is.
-
pourri
aktív tag
Felkerült a besúgó, az első résznél ügyesen jelzik, hogy skyshowtime exclusive tratalomról van szó, azonban már a második résznél bentmaradt az HBO Max original logo az első pár másodpercnél.
Mondjuk hozhatnák át az Aranyéletet is, ha már ebben megtudtak egyezni. -
törölt tag
És miujság a Fargo első három évadával, miért csak a negyedik nézhető?
Most akartam ujranézni
-
AMD Power
titán
Hónaptól....
"Sorozatpremierek:
– A besúgó – 1.évad (minden rész)
– Apanapok (Czech It Out! aka Spolu & hladoví) – 1.évad (minden rész)
– Deadline Day: Football’s Transfer Window – 1.évad (minden rész)
– Eszmélet (The Sleepers aka Bez vědomí) – 1.évad (minden rész)
– Hackerville (Hackerville) – 1.évad (minden rész)
– Időbevándorlók (Beforeigners) – 1-2.évad (minden rész)
– Isten hozott Senkiföldjén (Welcome to Utmark aka Velkommen til Utmark) – 1.évad (minden rész)
– Kamikaze (Kamikaze) – 1.évad (minden rész)
– Knutby: Imádkozz, engedelmeskedj, ölj (Pray, Obey, Kill aka Knutby: I blind tro) – 1.évad (minden rész)
– Mi vagyunk a medvék (Beartown aka Björnstad) – 1.évad (minden rész)
– Ruxx (Ruxx) – 1.évad (minden rész)
– Siker (Success aka Uspjeh) – 1.évad (minden rész)
– Szexi svédek (Lust) – 1.évad (minden rész)
– Talált pénz (Tuff Money aka Bani negri (pentru zile albe)) – 1.évad (minden rész)" -
törölt tag
-
konzi
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
4. Évad 4 részéig van fent. Kar hogy nem az évad végén fejezték be

-
pourri
aktív tag
Az Ouija című filmnél a magyar szinkron a gyakorlatban orosz.
Az igazán szánalmas dolog nem is ez, hanem, hogy így is végignéztem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha az 5. évadra gondolsz, azért mert utolérted a sorozat jelenlegi állását. A következő, kilencedik rész eredetileg majd nyáron jelenik meg amerikában is, de már pletykálnak késésről: Délelőtti videó 1.: Yellowstone - Sorozatjunkie
-
konzi
aktív tag
Azért kicsit csalódás hogy nincsen fent az egész Yellowstone és sok más sorozat sem. De miért pont egy évad közepén fejeződik ba ??
-
csibe1
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
csibe1
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Gondolom az eltérő hardver és a Widevine szint is más lehet (LR1-2-3).
Keresgélj az appban, a Netflix appjában meg lehet nézni a Widevine szintet.
Itt nem tudom van-e ilyen, én nem néztem. -
aprokaroka87
nagyúr
Arra mi lehet a magyarázat hogy egyik telefonon láthatóan rosszabb a képminőség?
-
JoHn123
tag
Sziasztok ! K-szeriás Sasmung TVmre nincs app. Ugy gondolom ha a Netflix, Disney+ megy akár 4k-ban, is ennek sem ártana. Valahol le lehet tolteni a tizen appot? Megpróbálnám ADB-n feltenni.
-
n@p@lm
addikt
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Köszönöm.
Az HBO-ra vártam, de 'szták feltenni, itt most meg tudom nézni. -
Franky2Ster
senior tag
Akit érdekel a Chernobili katasztrófa annak ajánlom figyelmébe ezt a jó kis dokumentum filmet. Chernobyl The Lost Tapes
-
-
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Én is azzal kezdtem.
Bár akkor még nem a Skyshowtime-on. -
válasz
Harbinger85
üzenetére
Kezdheted a Yellowstone-nal, nincs megtiltva
Én is azzal indítottam, mivel nekem nem volt lehetőségem választani 
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Azt én is kérdezni akartam, mindhárom szériának egy kedvenc színészem a főszereplője Costner, Ford és Elliot. Tényleg érdemes kronológia és nem megjelenési sorrendben nézni?
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Igen, ez érdekes húzás. Mert más régióban már 1 éve levették az összes Treket a Netflix-ről. Csak azt nem értem miért kaptuk meg csak a TNG-t, ami persze a legjobb. De ha sorba veszik lenne fent a TOS.
Mondjuk szintén régió véget nálunk a Lower Decks és a Picard a Prime-on elérhető. Az english only nálam nem probléma, jobban zavar ha valami nem elérhető vagy így szétszórják. -
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Nincs,
De a Sky-ra van😃 -
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Kihittevolna
De ugye nincs fenn még egyik semmtejes terjedelemben?
-
-
törölt tag
A Yellowstone és előzményeinél ni a helyes időrendi sorrend, hogy sorban nézzem?😃
-
beyruth82
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Angol kínálatban valóban ott vannak de avval egy átlag magyar aki nem tud angolul semmit se ér

Hivatalos magyar kínálatban már nincsenek benne. -
sith7
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
A Netflixen szinkronosak ?
-
-
AMD Power
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Laptopon nálam is egy régi Kaliforgia is nagyon szép.
-
markknight
nagyúr
A Mr Robot többi szezonjáról van hír?
-
woodworm
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Netflixen? Hol az az itthon?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Harbinger85
üzenetére
Az 5. filmnek nem tudom mi az oka, de a többi Star Trek sorozat (Discovery, Voyager, DS9, Enterprise) jelenleg itthon a Netflixen érhető csak el sajnos.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
A múlt héten belevágtam a SkyShowtime-ba és elsősorban meglepődtem a képminőségében! Edge böngészőben szinte tűéles képet add, bár van kb 5 mp amíg belövi a felbontást, de utána hibátlan. A második ezres is visszakerült a számlára, olvasom másnál is probléma volt.
A mobil app-ban nem lehet választani a letöltés helyét? Van egy 128 GB-os SD-kártyám, de itt csak a belső memóriába ment. Bár eme formában ritkán használom, d végre egy streaming csatorna, ahol nem két film műsor érdekelne. De jó is lett volna ilyen szolgáltatás (és kütyük) 20 éve, hogy bárhova magammal vihettem a Jurassic Parkot vagy Frank Drebint.
Valamint tartalom végett várható hogy kerül fel több sorozat, film? Például az 5. Trek film nincs fent vagy a többi sorozat? A Discovery is érdeklen, de csak mert Pike kapitány is szerepel benne. Valamint várható hogy felkerülnek olyan címek is, mint az Airplane!, Krokodil Dundee, Flashdance, Furcsa pár vagy a classic Twin Peaks epizódok?
-
Ez milyen már, hogy az NCIS úgy van fent, hogy a 12. és a 17. évad között..?
Aki az elejét nézné, annak semmi, aki a mostanit, annak is semmi...?
Én is pont a 17.-ig láttam, közben már van 20. is... -
Pro Koryak
addikt
... meg pl. Mayor of Kingstown 2.é/5.r magyar felirat nem horvát lenne.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jól van alakul ez....
-
AMD Power
titán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
Franky2Ster
senior tag
Schindler listája 03:15 ezt a verziót még nem láttam. Vágatlan verzió lehet mert sok jelenet nem volt ismerős.Ajánlom!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nálam szintén ez a helyzet....... A skyshowtime al beszéltem, és ők is, csak 1 befizetést látnak. Innentől kezdve, az OTP a ludas. Majd rákérdezek náluk is.
-
HunChris
senior tag
válasz
HunChris
üzenetére
https://www.skyshowtime.com/hu/help/article/skyshowtime-supported-devices
Elvileg támogatott, op rendszer is nagyobb, mint a minimum. -
HunChris
senior tag
Valaki jár már úgy, hogy egy android TV-n nem jön be az app?
Sony 75XG8096 működik szépen, viszont a régebbi Sony 55W755C -n feltelelpítés és indítás után csak áll a logo-nál. Chromecast-nál ugyanígy, megkapja a képet a műsorról, és csak karikázik.
Újraindítás, app ürítés, törlés nem segít. Disney+, HBO Max működik, IPV4 van.
Negatív véleményeken kívül nem találtam megoldást a neten...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az igazán szánalmas dolog nem is ez, hanem, hogy így is végignéztem.
Bár akkor még nem a Skyshowtime-on.