- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#42308056 #2075 üzenetére
Ez nyilvánvalóan egy angol nyelvű sablon szöveg magyarra fordított változata, aminek megfelelő pontjára be van szúrva a szintén magyarított előfizetés megnevezés ("Havi előfizetés") és az előfizetés végének dátuma ("2023. augusztus 14., hétfő"). És ebből ez a kissé suta magyar szöveg kerekedik ki az i18n + l10n néven futó számítástechnikai megoldás végén. Amit végül is meg lehet érteni, és az előfizetők többsége remélhetőleg könnyebben befogadja, mintha az angol nyelvű levelet próbálná megetetni a google translate-tel.
Abban teljességgel igazad van, hogy lehetne ezt igényesebben is (pl. lehetne teljesen új felületet fejleszteni a mütyür magyar piacra), de jelenleg az helyzet, hogy az előfizetők egy részének már az ezer forintos havidíj is sok (láthatólag), azaz ez nem feltétlen lenne egy megtérülő befektetés.
(Amúgy miért pont virágbolt? A boltban fizetni kellene a virágért, nem ingyen lehet lenyúlni...)
-
törölt tag
válasz
#42308056 #1969 üzenetére
Én sok jó filmet megtaláltam amit amúgy is kedvelek, újat is találtam amit még nem láttam. Pár hónapja indultak, míg mások évek óta működnek.
Nekem a HBO GO, volt csalódás pár éve alig találtam rajta valamit. Azt is már láttam. (ajándékba kaptam vásárlás mellé). Netflixtől sem voltam elájulva. Eddig ez tetszett legjobban, maradt is az előfizetés.
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
#42308056 #1823 üzenetére
Nyilván mert nem azt nézel. Főleg ha még a felület is magyar. Így nem nagyon ajánl. Jópárat megnézve átállt az ajánlója, így nálam a kezdőoldalon gyakorlatilag szinte már nem is mutat mást
, úgy 5% alatti lehet az ázsián kívüli tartalomajánlás.
Ha mindent beleveszek, vagyis mesét, animét, egyebet is (koncert, doku, stb), akkor Unogs szerint félezer fölötti tartalom van (nem számoltam össze pontosra. és ez csak korea, japán, kína), de csak sorozatot nézve is 100 fölötti. Persze angol felületen, ezért is használom azon, függetlenül attól hogy mennyire értettem eleinte angolul feliratozva (egyébként egyre jobban, pont a sorozatoknak köszönhetően). Egyébként meg böngészőből pluginnal raktam alá magyar feliratot, ha volt.
És persze az is kell hozzá hogy kedvelje az ember ezt a fajta tartalmat, mert nem kicsit mások, és a saját környezetemből tudom, mennyire nem bírják egyesekwoodworm, tudom, az is van
mondjuk egynémely magyar fordítást, hogy is jellemezzem... 'érdekes'
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#42308056 #1817 üzenetére
Szerintem havi ezresért elég nagy kínálatot biztosítanak. Ugyanez igaz a Prime-ra is. Ha csak önmagában nézzük pl a Flixet és az Amazont, akkor naná, hogy a Netflixnek szélesebb a portfóliója. Aztán ha hozzávesszük, hogy 4490 VS 899 az előfizetési díj, úgy már más a leányzó lefkvése. Plusz személy szerint kevés dolog van, ami Flixen érdekel, évekog volt, mindent láttam, ami érdekelt, ugyanez igaz a HBOra is.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
#42308056 #1803 üzenetére
Fura hogy mindenki a SkyShowtime-ot akarja lemondani. Úgy értem ez a legolcsóbb, oké a Prime Video 899-ért. De úgy érzem itt lényegesebben több a tartalom. Bár lehet azért, mert olyan mintha valaki csak nekem állította volna össze a videótárat. Úgy értem Star Trek, Jurassic Park, Mission: Impossible, Indiana Jones, A múmia, Transformers. Olyan mintha a VHS erám gyűjtemény lenne.
Más. Pár hete csúszik a hang picit, kb. fél óra után érezető. PC Win10 Edge böngésző. Tapasztalt valaki hasonlót? A Star Trek Strange New Worlds 3. epizódja óta észlelem. Bár most frissítettem a böngészőt, lehet megoldja.
-
s7evcsenko
addikt
-
junkpod
veterán
válasz
#42308056 #1760 üzenetére
Kösz az ötletet. Ki is probalnám, de
User does not have the necessary role to perform this action
üzenettel kidob.
Bejelentkeztem, bár fura, hogy csak 2 profil látszik a 4ből.
Mi lehet a megoldás?Azt gondolom hogy az egyik gyerek profilba léptet be, az avatar alapján. De gyerek filmet sem enged indítani.
-
Harbinger85
aktív tag
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
#42308056 #1631 üzenetére
Egyénfüggő kinek mi a régi. Nekem 40-60-as évek. valakinek egy 20 éves cím retro. Tény, több is lehetne, Hitchcock-tól csak a Psycho van fent, pedig minden filmje Universal szóval lehetne egy gyűjtemény.
Kérdés (túl sokat nézem az Office-t?): találja valaki a Madarak, Transformers vagy halálsoron filmeket? Elsején fent volt a Transformers, a többit nem csekkoltam. Menteni kell olyankor szerintem listára.
Csak tesztként mit csinál, mit ír ki ha rámegyek.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
#42308056 #1627 üzenetére
Kicsit bugos, tegnap még megvolt a Transformers 1, ma már nincs. Kíváncsi vagyok ha listára tettem volna mit írna. Számomra havi 999 Ft-ért piszkosul megéri! Rengeteg régi és új kedvencem fent van. Classic Paramount címeknek örülnék, hamár idehaza nincs Paramount+
A Star Trek Prodigy-ból azt hittem hiányzik, nincs 10. epizód és az első 9 is lekerül 17 nap múlva, de rájöttem elírás, mivel a két részes pilot egy epizódba lett vágva. Remélem több Trek-es tartalom fog azért felkerülni. A Discovery is érdekelne, hogy értsem Pike sztoriját. -
l1k3_1t
tag
válasz
#42308056 #1601 üzenetére
Ugyanúgy elmondható A Besugó sorozatról is?
Eddig csak az HBO Max-on volt fent mert az HBO-nak gyártották a Max VoD-ra Max Orginals sorozatként adták ki. Hónapokig nem lehetett legálisan nézni a sorozatot. Most meg mi van? Fent van a SkyShowtime-ban (nagyon meglepődtem), de ott mint "Sky Showtime Exclusive" sorozatként. Mi lehet a háttérben? -
hadam98
senior tag
válasz
#42308056 #1547 üzenetére
Több olyan sorozat van ami kijött és nincs fent a mai napig. Ha tényleg ennyire kevés dolgot raknak fel nem értem miért nem lehet pótolni. Alapból az ember elvárná, hogy a saját tartalmaikat raknák fel időben, de nem. Van olyan is aminek itt kellene lennie aztán hbo max-on van, mondjuk az még a jobbik eset… Legalább a komolyabb címeket amik kijönnek tolják fel de semmi. A hibákat legyen az felirat vagy rossz epizód cím stb. a mai napig nem javították.
-
junkpod
veterán
válasz
#42308056 #1514 üzenetére
De. Belenéztem egy 4k-dd5.1 kiadásba. 2-3GB per epizód, sokkal rosszabb képminőség mint az 1080p Sky Showtime stream. És az 5.1 sem volt extra jó. Most streamen nézem, mint korábban is írtam 4K szintű a kép, a hang meg kapott egy prologic II keverést, így bőven nézhető.
Belenéztem egy Netflix filmbe ami 4k és 5.1 volt, a kép tömörítése olyan durva volt, hogy szabályosan láttam mikor keyframe -enkent kitisztult a kép, a hang pedig kb pl II szintű volt. Az applikáció az persze sokkal jobban működik mint az SST app (pl. a távirányító infó gomjara a stream infót is kiírja...) -
junkpod
veterán
válasz
#42308056 #1469 üzenetére
A webes felirat kinézet beállítások az Android TV-re nem vonatkoznak, azt az Android TV kisegítő lehetőségek ablakban kell beállítani.
Ott van szín, méret, háttér és "ablak" beállítás is. A SST a háttér beállítást (tehát színes keret a betűk mögött) beállítást nem veszi tudomásul, a többit igen. Most bekapcsoltam az "ablak" funkciót, ekkor a felirat magasságában teljes szélességben rak hátteret, ez egy fokkal jobb, de nekem sok. Szerintem ez akkor Android app hiba lesz.szerk.
Az app oldalán egy usernek ezt válaszolták:
"SkyShowtime2023. április 10.Szia! Tisztában vagyunk vele, hogy a feliratok nem úgy működnek, ahogy kellene. A felhasználói élményed fontos a számunkra, ezért keményen dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb kijavítsuk a problémát. Köszönjük!" -
junkpod
veterán
válasz
#42308056 #1425 üzenetére
Az se baj ha nem érted, te tudsz első pillanattól kezdve mindent én meg nem. Nem vagyunk egyformák. Nézd el nekem, hogy magasabb elvárásokkal ugrottam bele a Sky előfizetésbe, és nem tanulmányoztam át minden elérhető leírást és fórumot, mielőtt kiadtam egyezer magyar forintot.
Mivel az első film amit megnéztem rajta az Indiana Jones és az elveszett frigyláda volt és kapásból volt 5.1 hang (ami valszeg remaster mivel az eredetit sztereóban adták ki), meglepő volt, hogy egy szír új sorozat, ami a szolgáltató egyik reklám-ternéke nem érhető el jobb hangminőségben.
Gondoltam, ha már itt a PH-n mindig segít mindenki másoknak, megkérdezem, hogy én állítok-e be valamit rosszul vagy gyárilag ilyen? Nem gondoltam, hogy itt PH-n is FB szerű kötözködésben lesz részem.Mr. K.
Hahaha. szerinted nem ezen az oldalon kell előfizetni? Persze, hogy olvastam. A hangot illetőleg itt ez áll:
"A Dolby Digital 5.1* segítségével könnyen belefeledkezhetsz az akcióba minden olyan támogatott eszközön, amelyen beállítható az 5.1-es surround hangzás.
*Felhívjuk figyelmedet, hogy a Dolby Digital 5.1 nem feltétlenül érhető el minden tartalomnál."Ezek után ha elsőnek egy 30 éves filmet nézek meg és utána látom, hogy egy 2022-es sorozat ettől gyengébb minőségű hanggal elérhető, akkor nem érezhetek csalódást?
-
-
törölt tag
válasz
#42308056 #1153 üzenetére
Nálam működik. Kicsit lassúcska pár dologban, meg az első film amibe bele akartam nézni mi a helyzet az valamiért 480p-ben indult el, de mikor másodjára indítottam akkor már Full HD volt. Meg szaggat a lejátszás de szerintem csak nem passzol a képfrissítés és a kijelző frekvenciája, elvileg be van állítva hogy a Kodi passzintsa őket de most nem akarja, nyilván nem véletlen szoktam minden használat előtt restartolni a csodás Xiaomi dobozkát
-
kl122
tag
válasz
#42308056 #915 üzenetére
Megbocsáss, minden harag nélkül, nehogy már az legyen a probléma, vagy túlzott elvárás, ha én Magyarországon, magyar állampolgárként egy fizetős szolgáltatás esetében magyar szinkronnal szeretném nézni a tartalmakat!
És ez nem a tévé, itt van választási lehetőség, aki angolul akarja magyar felirattal ott rá az opció, épp ezért ne fájjon már neked az, hogy én meg magyar szinkronnal szeretem nézni a filmeket, sorozatokat. És szerintem senki nem írt olyat, hogy kizárólag így legyen elérhető, így vegyék le az eredeti hangsávot meg a feliratot, stb.
-
válasz
#42308056 #921 üzenetére
És? Az angolok meg nem beszélnek magyarul. Pont ennyire releváns.
Attól még ne legyen már kardinális kérdés, ha magyarul akarja valaki nézni. Romániában az a szokás, az is volt, moziban is, otthon is, Magyarországon meg a szinkron.Neked nem kell, remek, másnak meg igen. Attól még mindenki ugyan olyan ember. Ennyi.
-
válasz
#42308056 #920 üzenetére
Mert hajlamos vagyok a képre koncentrálni. Szóval először végignézem, ahogy a két főhősnő riposztozik egymással, közben mindenféle pofákat vágnak. Aztán a jelenet végén konstatálom, hogy lila gőzöm sincs, hogy mit jelent az az angol kifejezés, ami körül az egész párbeszéd forgott, meg a szlengnek hangzó kifejezésekről is csak sejtéseim vannak. Szóval jön a visszatekerés (ami felvételnél villámgyors, streamingnél viszont erősen darabos), és a jelenet második
megtekintésevégigolvasása.Mivel elkövettem azt a baklövést, hogy elkezdtem egy feliratos sorozatot nézni, néha már sikerül elsőre a feliratra koncentrálni, persze a visszatekerés ilyenkor sem marad el, csak ilyenkor a képi tartalom fogyasztása történik másodjára.
Nyilván nem minden tartalomnál kell tekergetni, pl. az A hercegnő c. opusz
tökéletesen élvezhető volt felirattal isakkor is élvezhetetlen lett volna, ha nem feliratos. De valamiért kevésbé kedvelem az ilyen tartalmakat.Természetesen nem vitatom, hogy vannak nálam profibbak, akik képesek egyik szemükkel a feliratra, a másikkal a beszélőre fókuszálni, de ez nekem nem megy.
-
lm83
őstag
válasz
#42308056 #915 üzenetére
Szerintem ez már ezer helyen, ezerszer ki lett vesézve, kinek mi a kényelmes...
Szeretem sorozatoknál, amiknél már évek alatt megszoktam a szinkront, úgy nézni.
Este vacsiközben úgy nézni, hogy nyugodtan tudok enni és arra is figyelni mi van a tányéron, nem a képernyőre tapadni...
Mikor már kikapcsolna az agyam...
Itt pont sok ilyen sorozat van.
Persze új sorozatok premierkor pl, mint Mandalorian, Boba Fet, Falcon&Winter Soldier más kategória, de nem csak ezek vannak... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#42308056 #839 üzenetére
Túldramatizálod... Itt a PH!-n láttál már fizetett cikkeket? Időnként szakmailag hibás cikkeket kénytelenek lehozni, mert a megrendelő fél PR osztálytól azt kapták, nem javíthatnak bele. Viszont mivel a khm. origóval szemben kénytelenek piaci alapon megélni, így ez van. A Telex esete sem különösebben más, van a PR cikk amiért fizetnek de attól még lehet véleményük, az olvasó meg eldöntheti neki mi a fontos.
-
válasz
#42308056 #829 üzenetére
Nem ők ajánlanak róla filmet. Írtak egy reklámanyagot egy cégnek. Ebből élnek, reklámokból meg adományokból. Fel van tüntetve a cikken, hogy reklám. (Ha megtagadták volna, akkor meg az lenne a baj.)
Ami a kritikát illeti: egy olyan szolgáltatásról beszélünk, ami 10 nap után ott tart, hogy sokak számára képtelenség rá előfizetni. Remélhetőleg ezeken majd túljut, és akkor majd a következő karácsonyi körképben kihozzák, mint best buy-t. De addigi mit írjanak, hogy minden remek? (Asszem megártott tegnap az Alaska Daily, bocs.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest