- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
aktív tag
Innen vettem kb.3 éve a boxom.
[link]Netflix felbontás passz, majd csak hétfő este leszek otthon hogy megnézzem.
Az eladó is mondta hogy nem megy, nem tamogatja a Sky appot a box és több vásárlója is mondta aki X96 max plus boxot használ.
Yettel tv, Netflix, Rrtl+ mennek. Sky megy de hang nincs.30 ezerig azt a lejátszód ajánlod amit írtál vagy van jobb amin a fenti appok mennek? Plusz tudja kezelni bluetoothon a fejhallgatóm. A mostani box nem tudja kezelni. A tv sem. Egy régi Panasonic plazma tvről van szó. Annak az usb portja nem támogat nagyon semmit. Jó lenne ha a boxba bedugva a fejhallgató bt adapterét átvinni a hangot és nem kábellel kellene szenvedni. Párom este nem akarom zavarni tanulás közben.
-
junkpod
veterán
-
negyven2
veterán
A szinkron általában azé a forgalmazóé, aki anno csináltatta. Ahogy alattad is írják, ez a legtöbb esetben azt eredményezi, hogy olcsóbb újrafelvenni az egészet, mint rárakni a régit. Főleg, hogy ha időzíteni kell és javítani. Sorozatok esetén ugye ott van az is, hogy melyik változat kerül fel. Pl. sok régebbi sorozatnál a DVD/Blu-Ray vagy a szindikátus sugárzásban eladott példányok kerülnek fel, amik lehet eltérnek az anno a hazai TV-k által megvett változatoknál (pl. pár perc ki van vágva belőlük).
A régi szinkronok esetében a fordítás minősége gyakran sokkal rosszabb mint a mostaniaknál. Amikben jobbak voltak talán a szinkronrendezés és a szinkron színészek játéka.
A most lekerült tartalmak valószínűleg pár hónap múlva vissza fognak kerülni (ez is részben jogi, licence és anyagi okok miatt lehet).
Amúgy még ez talán mindig jobb megoldás mint ami pl. az amc+ körül zajlott. Ott sok amc-s és amc+-os sorozathoz készült szinkron, amiket mind a mai napig nem mutattak be. az amc+ streaming szolgáltató se indult el, és már nem is fog, mert helyette lesz a kábeloperátoroktól megvehető selekt online csatorna, ahová talán felkerülnek... vagy nem. -
TrollBalint
addikt
Ezt nem annyira tudom, én a legelső részt láttam kb. 5-10 percig angolul, de már ott fura volt a hang. De azt nyelvtanulás jelleggel néztem angol felirattal, és mikor jöttek a szakszövegek, akkor mondtam azt, hogy na jó, ehhez én még kicsi vagyok
De amúgy tényleg vannak olyan szinkronos alkotások, amik viszonylag újak és véletlenül jól sikerültek -
Suineg
senior tag
Jogos. Android eszköz, olyan ami az android autó kijelzőjére van rákötve carplay-on keresztül, usb vezetékkel. A disney-re nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy alapból rajta volt, de tudom telepíteni playből esetleg próbaképp. Skyshowtime play áruházból.
-
Llew
senior tag
Hát, ez érdekes kérdés, mert én pont úgy vagyok, hogy a Yellowstonet nem nézem, bár már ajánlották, viszont az előzményeket megnéztem és az 1883 számomra az utóbbi év egyik nagy sorozatélménye. A 1923 sem volt rossz, de az gyengébb. Szóval itt pont érdemes volt előzményt csinálni. Az hogy a spinoff milyen lesz majd kiderül.
-
zuzu105
csendes tag
Hali! Van egy régebbi LG TV-m. Netflix megy rajta de az HBO már a GO-nál meghalt. Egy ilyen stick kellhet nekem talán ahogy olvasgatok. Skyshowtime, hbo max ilyesmiket néznék illetve ahogy visszaolvastam az is fontos hogy legyen licensze az ezköznek, hogy jo minőségben lehessen nézni.
-
Ha még egy szintet visszamegyünk thread-ben, akkor abban az olvasható, hogy adott esetben konkrétan pocsék volt az eredeti szinkron...
Általánosságban valószínűleg azért kell új szinkron, mert az eredetinek nem megszerezhetők a jogai: az eredeti tulaj (pl. egy kábeltévé társaság) nem adja, vagy túl sokat kér érte, vagy valaki másnak adta el exkluzívan, stb. És persze lehetnek technikai okai is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest