Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Telekom Android boxon nincs 5.1 most teszteltem.
-
Toth_Jani
őstag
Mondjuk én a TV (Android) hangszórónak nevezett, zajkeltő izéjén hallgatom, de érdekes hogy a sima sztereó hangot sem hallom rajta, a mobilon viszont szépen hallatszik.
Igaz a TV 3,5 méterre van lehet hogy azért olvadnak össze a hangok. -
-=RelakS=-
veterán
Köszi!
Én főként Star Trekkel próbáltam, meg még nem tudom, mivel, de fura volt, hogy a hátsó hangszórók csöndben vannak.
Kiskutya
Nekem egy AndroidTV dobozom van. -
zoltan6
addikt
válasz
freelancer68
üzenetére
Az igen,hány bőrt akarnak még lehúzni belőle?
-
zsola400
senior tag
válasz
freelancer68
üzenetére
Köszi, sokára lesz itt, gondoltam előbb lesz mert a Paramount Plus-on mostanában fogják adni.
-
zsola400
senior tag
Nem tudjátok a Dexter új évad mikor jön a Skyshowtimeon?
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Félár, jogos az észrevétel, különben a téli ár felett is fizetnèk.

boborján: Szerencsére nem TFSi, bár a kettős befecskendezős típusok nagyjából rendben vannak

-
boborján2
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A tfsi az autód motorja vagy mit jelent?
-
boborján2
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem teljesen igaz ez a kijelentés.
Örök félárban 2000forintot fizetek,nincs reklám.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Kéretlen tartalom törölve, máskor az ilyet gyorsan el tudjátok intézni, ha berakjátok a Modkerbe
-
azbest
félisten
Hát pedig ott van weben.... a fiókban ott a lemondás link, csak te a csomag módosítására nyomtál [kép]
De még a csomag módosítása oldalon is ott van alul a lemondás [kép]A másik képeden a csomag újrakezdése gombot látom, szóval előtte már meg is nyomtad a lemondást és ott lehetne lejárat előtt visszakapcsolni. Ha lemondod, akkor a már kifizetett időszak végéig még nézheted a tartalmat, nem dobnak kis előtte, hanem a kifizetett időt végignézheted.
Esetleg azért láttál csak csomag módosítását, mert már megtörtént a lemondás és akkor nincs mit lemondani

-
AMD Power
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Már a második évad felénél vagyok...
-
lemmy9
őstag
Nálatok is a Peter Gabriel So, és a többi zenei doku csak angok feliratos? Pedig ott a magyar, de hiába. Nekem is bugos a felirat sokszor, nem lehet az angolt kinyomni.
-
-
Final12
csendes tag
-
-
zoltan6
addikt
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Van épp egy akció, és épp most érkezik az új tévém (LG G4), amivel már tudnám is használni.
Technikailag mit lehet tudni a Skyshowtime-ról, mert én eddig nem követtem?
Az ok, hogy prémium csomag. De mi van / mi nincs?
- 4K van, ha jól látom
- 5.1-es hang van, ha jól látom.
- HDR / Dolby Vision van, vagy nincs? Ezt nem látom.
- Dolby Atmos van, vagy nincs? Félek nincs. -
Emuriko
csendes újonc
Napokig nem volt elérhető az éves csomag, ma reggelre visszakerült.
-
Emuriko
csendes újonc
Sziasztok! Eltűnt az éves csomag a SkyShowtime oldaláról. Ez azt jelenti lezárták, akinek van, változatlan áron megújul, de új előfizetők nem köthetik?
A 6 hónapos megmaradt, amire ugyanaz a 33% kedvezmény van, mint az évesre volt, de ha ez lejár, havira vált át. Az évesre viszont anno azt írták, hogy változatlan áron fog megújulni. -
Akhim92
tag
Sziasztok! Lehet arról tudni valamit, hogy az Evil című sorozat többi évada felkerül-e majd? Köszönöm
-
spiky03
veterán
Kodi alatt az addon működik vkinel?
Megcsináltam a login kest, be is tudtam vele lépni.
De nem indul el semmi sem, lejátszás sikertelen azt írja.
Egy vagy több elem lejátszása sikertelen volt. További információk erről az üzenetről a hibanaplóban.Valakinek valami ötlet?
Köszönöm

-
HunChris
senior tag
-
spiky03
veterán
Aki Amazon Firesticken használja az appot nála ki lehet kapcsolni a feliratot?
Mert én hiába nyomom rá, hogy Ki, akkor is ott van mindenen az angol felirat.
-
PishT
tag
-
-
fannta
csendes tag
Sziasztok,
nem tudtok valami értrlmes streaming szolgáltatót konstrukciót ajánlani.
Most van sky, max es disney-m, de a netflixen is gondolkozom.
Nem igaz, hogy 5 helyen kelljen elofizetnem, hogy 1-1 filmet/sorozatot megnezzek.
Volt egy idoben amazonom is, de magyar elofizetessel borzaszto szegenyes volt a kinalat. Tengeren tulon amazonon belul lehet sok plusz szolgaltatast is hasznalni (paramount., stb).
Nincsen egy szolgaltato ahol minden egyben van?
Koszonom, udv.
-
boborján2
őstag
Az a szomorú ,hogy még az app is átb....
Kiírja a film mellé hogy HDR , aztán minden SDR, ügyfélszolgálat szerint a TCL tv-m nem támogatott.
Viszont bármelyik másik streaming szolgáltató legalább van annyira értelmes ,hogy ami nem támogatott adott eszközön , annak nem teszi ki tévesen az 5.1 vagy HDR vagy 4K , stb.... jelzéseket a film adatlapjára. És nem vezeti félre szándékosan az előfizetőt!
-
PishT
tag
válasz
Daweeeeet
üzenetére
Erre én is gondoltam,de piktogram/jelölést sem tudom,hogy kitennének-e ha lenne. Több mindent is próbáltam eredeti hang sávjával.
de megköszönöm ha ránézel pl az új Az Ügynökség sorozat,ahol most hiányzik
#3512 Kiskutya köszi. akkor nálam is kell,hogy menjen valahogy
[link] itt írja a hivatalos oldal is a feltételeket, szerintem megfelel mindennek a TCL is -
Kronk
őstag
Sziasztok, nem tudok éves előfizetésre váltani, járt már valaki így, csak a havi csomagokat ajánlgatja a weboldalon belépve...
-
PishT
tag
Sziasztok!
hogy legyen 5.1-es hang TCL(google) TV-n, arra mi a megoldás? Hiába eredeti nyelv sávját választom.. köszönöm! -
Liberator24
tag
Sziasztok,
LG OLEDC4-en nem műkődik az applikáció. Elindul, de pár másodperc múlva "Ellenőrizze a hálózati csatlakozást" hiba jön elő. Nos azzal biztos nincs baj, mert minden más működik. Valaki más tapasztalt hasonlót? -
Mano66
senior tag
Igen erre gondoltam. És igen firestick. Nekem még nem ajánlotta fel. A verzió nálad melyik a 6.2.106 vagy a 6.2.200-as?
-
lm83
őstag
Hát elsőre volt értesítés, de nem frissítettem.
Aztán utána indításnál itt is felajánlotta, hogy frissítem, vagy indítom így.
Simán ment a frissítés.
De ha most arra vonatkozott a kérdés, nem automatán nem frissítette magát.
De pl youtube-t se szokta, ott is ez a két opció van indításkor.E: Ha most firestickre gondoltál amúgy.
-
Mano66
senior tag
Aki spanyol cím és régióval rakta fel a Skyshowtime-ot. Annak frissítette az ap magát a legújabb verzióra (6.2.200)? Vagy maradt a régi (6.2.106)? Nálam nem frissült.
-
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Így már értem. Azonnal utána nézek....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tőzsde és gazdaság
- Return to Castle Wolfenstein
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Gitáros topic
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker