Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én inkább a nem adja felé hajlok ilyen esetben. Ugyan nem értek az ilyen dolgokhoz, de számomra kissé szürreális, hogy annyira drága lenne mondjuk pl egy Dr. House szinkron, hogy olcsóbb 8 évadot újra szinkronizálni?

Az meg mondjuk külön vicces, hogy elkezdtük újra nézni, és random részeken nincs szinkron(kezdve rögtön az első 2 résszel). Ha jól emlékszem a 12. rész meg spanyolul indul, angol sincs
Még a szinészek eredeti angol hangjára se futotta? 
-
csibe1
addikt
Valakinek megy Fire Stick 4k-n?
Amik a topikban lettek linkelve nem települnek, az az egy ami feltelepült az meg a support után kiabál a főképernyőn.
A guggli áruházban meg szürke az "Install on more devices" gomb.
Ez azért elég érdekes indulás, hogy úgy kelljen mókolni, és még az sem akar menni. -
Ha még egy szintet visszamegyünk thread-ben, akkor abban az olvasható, hogy adott esetben konkrétan pocsék volt az eredeti szinkron...
Általánosságban valószínűleg azért kell új szinkron, mert az eredetinek nem megszerezhetők a jogai: az eredeti tulaj (pl. egy kábeltévé társaság) nem adja, vagy túl sokat kér érte, vagy valaki másnak adta el exkluzívan, stb. És persze lehetnek technikai okai is akár.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Esetleg topic összefoglalóba bekerülhetne már a digis megoldás, mert lassan minden második ember arra keres megoldást... A keresőt ugye nem tudják vagy akarják használni...

-
-
-
e90lci
senior tag
Köszi srácok aki segíteni próbált,sikerült megoldanom.
-
válasz
greengoo
üzenetére
Ha véletlen a Digi lenne a szolgáltatód, akkor olvass vissza.
Olvasd el ez ezt a help oldalt: [link]. (Ott van egy link a geolocation.com-ra, azon nézd meg, hogy szerinte te hol vagy helyileg. Rossz jel, ha más országot mutat.) Amúgy meg be kell jelenteni hibára az internet szolgáltatódnál vagy a SkyShowtime-nál. (Mindegy melyikkel kezded, valószínűleg át fog irányítani a másikhoz, az pedig majd vissza.
)Olyan trükk van még, hogy a bejelentkezés idejére mobilnetről osztasz netet, és ha így sikerül bejelentkezni, akkor utána már vissza lehet állni a "rendes" netre, a tapasztalatok szerint onnantól már menni fog.
-
DioRobber
tag
Sziasztok,
Weben csináltam meg a regisztrációt, és utána beléptem az egyik TV-men az alkalmazásba hiba nélkül, viszont a szülői lakba, az alkalmazás letöltése után a másik TV-n ezt a nem elérhető a régiómban hibát írta ki. Van valamilyen beállítás, amit tudnék eszközölni, hogy elmúljon a probléma? LG TV mind a két TV-m, és digi a szolgáltató annál amelyiknél nem működik, viszont a digi által kiosztott IP cím nem gátolja meg, hogy elindítsam az appot (Digi ügyfsz. mondta). Skyshowtimnak is írtam, még nem válaszoltak. Telefonszámot meg nem találtam. Köszi -
greengoo
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémára keresem a megoldást.
Regisztráltam telefonon, amin az app is működik.
Otthoni gépen Chrome böngészőben hiába nyitom meg a Skyshowtime oldalát, nem jelenik meg a felső sorban a bejelentkezési lehetőség.
TV-n szintén nem tudom megnyitni az appot. (Nemelérhető az ön régiójában)
3 LG tv-n próbáltam, egyik sem régebbi 2 évnél.Valaki tapasztalt hasonlót?
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Visszakerült a Jurassic Park.
-
beyruth82
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nálam tökéletesen működik most így hajnalban samu tv-n.
-
Rigormortiis
veterán
Másnak is van problémája az appal Samsung tv-n? Nem tölti be a filmeket, csak homokóra, majd egy idő után kilép...
-
l.skywalker
Topikgazda
A VPN említése
- amennyiben a rendszer regionális korlátozásának
kijátszásával kapcsolatban kerül szóba -
TILOS! -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csakhogy itt nem egy külföldi tulajdonú [magyar] céggel vagy kapcsolatban, hanem egy külföldivel: "Szerződésünk Ön és az Angliában és Walesben bejegyzett SkyShowtime Limited („SkyShowtime”) között jön létre."
-
beyruth82
veterán
Vpn alkalmazás okos tv-re? Na ilyenről se hallottam. 😀
Nemetben?
Szerintem neked ott tuti emiatt nincs.Valami régiós zavar lehet.(#777) AMD Power
Nalam van app és megy gond nélkül. Szerintem nála ez a németországi dolog kavarhat be vagy a regebbi tizen os miatt, de nem akarok okoskodni
-
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Samsung UExxMU6199 vagy 6102 tvt használ itt valaki?Van rá SkyShowtime alkalmazás? -
-
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Szerintem megvárom amig az összes részt feltöltik.
-
kl122
tag
Skyshowtime "ügyfélszolgálat"
Hát ez óriási...
Az egy hete megírt hibabejelentésemre ma jött válasz, egy láthatóan Google fordítóval megírt sablonlevél Indiai nevű emberke által aláírva. Persze a hiba megoldásáról, elhárításáról egy szó nincs benne.
Ezt teljesen komolyan gondolják?? Ez egy vicc így.És még akkor fel is teszi a kérdést a végén, hogy " A mai tapasztalatok alapján milyennek találod szolgáltatás fordítóeszközét?"
-
-
AMD Power
titán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Akkor a 4-ik részt ma rakták fel!
-
-
DonCosta
tag
Kinek milyen TV Box-szal működik a SkyShowtime?
Előfizettem, egyelőre tetszik, de jó lenne a tévén nézni nem csak laptopon, PC-n stb...
A tévém nem okos, eddig egy Respberry-vel okosítottam (néztem a NAS-on tárolt tartalmakat). Bármi ötlet megoldás érdekel, a cél, hogy ha lehet ne két eszköz kelljen a tárolt tartalmak és ezen előfizetés nézésére.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
köszönöm
-
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Meg tudná mondani valaki ,hogy az 1923-ból hány rész van fent,és magyar felirattal rendelkeznek-e?köszi,, -
zseko
veterán
válasz
üzenetére
HBO Max keresője szerintem korrekt
Hát... azért csinál érdekességeket... Ha nem írod be teljesen végig a színész nevét, nem ad semmi találatot, csak az utolsó betű után. Vagy próbáld ki a predator szóval, betűnként nézve a találatot.
Eskü megnézem a találatként kiadott Musi-Musi és a gombácskák mesét, hogy mikor jön és nyírja ki őket benne
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A budapesti részt amúgy tudtommal pont kivágták
Megváltoztatták a finálét és ha jól tudom nem került ki DVD extraként sem, pedig megnéztem volna a magyar zombikat 
Szerintem amúgy nem rossz kis film.
-
-
user12
őstag
válasz
üzenetére
Pedig feleségem angolja jó írásban és szóban is, mégis csak magyarul szereti nézni a filmet, a feliratos filmeket se csipázza.
Maga a szolgáltatás eddig tetszik, igazából rosszabb helyre is elmenne az a havi 1000 ft, ha nincs semmi normális műsor a TV-ben legalább itt lehet találni értelmeset. -
törölt tag
HBO Max keresője szerintem korrekt, azt a szintet el kellene érnie mindenkinek legalább. Lehet színészre és rendezőre keresni, és az adatlapokon sokat adnak meg belőlük, így sok lesz a találat is. Olyanokkal nem próbálkoztam hogy "kalandfilm", de szerintem kulcsszavakkal nem boldogul.
Amúgy JustWatch használata erősen ajánlott mindhez. Vannak bakik de nagyon jó szűrési lehetőségek vannak, és listázza az újdonságokat (kis késéssel).
-
user12
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm Neked és a többieknek is!
Netflixünk nincs, hallottam az akciós kezdeti árról , ezért is regisztráltam, még most ismerkedek
Majd figyelem az oldalt... -
bepken
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
ja nem is kioktatás akart lenni
csak saját tapasztalatból tudtam, hogy ott ilyen is van.#750erahurka! ne is mondd...szerintem az összes többinél kaki a kereső úgy ahogy van....szüleim használják(használnák) a boxot és már évek óta megy a szenvedés, hogy "nem találnak semmit"....ami egyrészt persze user error is, mivel a tartalom ott van, de iszonyatosan hülyén dobja fel őket valamiért...nem a keresőt használják, csak a különböző kategóriákban lépkednek és sokszor kaptam már meg tőlük, hogy "nincs itt semmi gyakorlatilag..." - ez pedig sokszor jogos, mert szabályszerűen el vannak dugva egyes filmek és csak ugyanazt az 5-6 címet dobja fel a főoldalon. akár úgy is, hogy hosszú hónapok alatt egyre se böktél rá közülük!
pl faterom a múltkor el volt képedve, hogy milyen klasszikus filmek vannak fent HBO-n, mire rávágtam, hogy a kérdéses címek ráadásul már jóideje fent vannak!
-
törölt tag
Netflix keresője brutális, országra, műfajra, évszámra, mindenre tudsz keresni és nem is kell állítgatni, egyszerűen beírod hogy koreai akciófilm és dob rá valamit.
Ami alap lenne szerintem, hogy filmenként ne csak 3 színészre lehessen kerensi hanem jóval többre, és rendezőre is. A szinkron dolgon mindig meglepődöm, mármint hogy 2023-ban az embereknél még ezen áll vagy bukik egy szolgáltatás, felirattal sokkal jobb. Persze mondjuk a Csupasz Pisztolyt én is szinkronnal szeretem, de ha csak felirattal lenne fenn, hát akkor úgy nézném.
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
netflix (webes) keresőjében van konkrét szinkron/felirat nyelv szerinti szűrés (hogy ez milyen pontosságú, azt nem tudom, mert talán 2x használtam eddig)
azonban ja...szerintem sajnos semelyik másik streaming platform sem tudja ezt... (se)

-
-
user12
őstag
Sziasztok
Csak én nem találtam meg vagy valóban nincs olyan keresési mód, ahol nem a film címére, hanem a szinkronnyelvre lehet keresni (többször is találtunk szimpatikus filmet és csak akkor derült ki, hogy nincs magyar hang, amikor elkezdődött)?
-
blg
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez csak tipp, de az android beállításban vedd kisebbre a betűméretet
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fordítsd el a telefont
-
bepken
veterán
sziasztok!
PC-n a böngészőben minden okés, viszont androidos TV boxon nem akar elindulni semmi (telepíteni hivatalos Play Store-ből telepítettem), nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, egyszerűen csak nem indul el a tartalom.
erre ismert valamilyen workaround? vagy csak várjam a frissítést?
(annyira nem gáz amúgy, mert anno az indulásuknál a Prime Video, HBO MAX és a Disney+ is hasonlót csinált, igaz utóbbi kettőnél elindult a kép, csak hang nem volt
) -
törölt tag
Letöltĥetö a tartalom késöbbi megnézésre?
-
Tonyk
veterán
Tehát NAT-olt eszközök mögött van többedmagával... Amyúgy linkeltem én is....
És ez az, ami valószínűleg nem tetszik a SkyShowtime-nak.
Viszont ebben meg a hálózati szolgáltatónak is igaza van, oldja meg a streamingszolgáltató, mert azért elsősorban ők programoztak félre valamit az authentikációban. -
zoyoxy
tag
Az az IP-cím: "Shared address space[4] for communications between a service provider and its subscribers when using a carrier-grade NAT."
Forrás: Wikipédia -
AMD Power
titán
Ma kivételesen a tv néztem a Kaliforgiát, hiába csak FH a kép, elég szépen nézett ki.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Digi vonalat engedjük el mostmár,
a topikjában bátran folytatható!
Köszönjük -
Tonyk
veterán
"alighanem nem NAT-olt a címem"
Nem, hogy alighanem, hanem nem NAT-olt címed van.
Azért a NAT-olt IPv4 cím eléggé elterjedt lehet a világban.Nem nagyon érted ezt a LAN/WAN/NAT témakört
, ami nem gond.
A NAT-tolt címed nem látszik kívülről, mivel ez egy ergo LAN cím. Kívülről az az egy public ip látszik, amin meg osztozol sok előfizetővel (a gondot ez okozza).IPV6-tal nem lesz gond, mert pár ezer évig elég lesz a tartomány.
Rosszul kezdtél neki. Ilyenkor ha át akarsz kerülni publikus tartományba, azt céleszrű mondani, hogy "Biztonsági kamerák felügyelete,ó meg a munkád miatt otthoni szerver elérése elengedthetetlen, ezért adjanak public ip-t"
A diginek ha nem tesztik vagy ipv4-et még. Az pár hónap alatt 2x emeltek árat, férjen már bele. Amióta ez a gittegylet átvette a digit, ezek csak rombolnak. Pénzszámoláshoz értenek max. -
Igazad lehet, alighanem nem NAT-olt a címem. (Ami azért érdekes, mert korábban az volt, és én nem kértem, hogy ne legyen az...)
"akkor mondhatja a kiszolgáló, hogy 1 ip-ről max 3 hozzáférés biztosítható"
Ez valószínűtlennek tűnik: a login-t csak figyelembe veszik... (Azért a NAT-olt IPv4 cím eléggé elterjedt lehet a világban.)Szerk: Viszont ha mégsem, az magyarázhatja, hogy egyeseknek miért volt megoldás, hogy átálltak IPv6-ra.
-
Lei559
tag
Nálam is hasonló NAT probléma miatt elérhetetlen a szolgáltatás az itthoni Wifiről , mobilnetről megy szépen.
Fel is hívtam a Digi technikai vonalát , hogy segítsenek , ahol konkrétam elmondták , hogy utasításba adták már nekik , hogy nem állítgathatják át mindenki IPjét egyedire , mertel fog fogyni nekik.. ezt a problémát oldja meg a Sky...

Ilyenkor mi a fene van? IJ az ember azt ennyi? Majd egyszer valaki megoldja valahol?
-
Tonyk
veterán
"A natolás elvileg nem érdekes. "
Hát pedig bőven az lehet, mert ha egy ip-ről -amin natolva több száz előfizető is netezhet-, túl sok kérés fut be, akkor mondhatja a kiszolgáló, hogy 1 ip-ről max 3 hozzáférés biztosítható .
"A kívülről látható IP címem nekem is más volt tegnap, mint ma,"
Ennek nem sok köze van a NAT-hoz. Natolt IP-cím is más-más lehet, de a kapott lan is más és más.
"A WAN IP címen nem tudom, hogy mit kell(ene) érteni"
Egyszerűen a WAN címet. Azaz a publikus címed. Amivel az internettel kommunikálsz.
"az én routeremnél mindig azt látom külső IP címként, amit pl. a whatismyip oldal mond"
azért mert nem NAT-olt címed van, hanem publikus címet kapsz a routered WAN oldalára.
#727 updog
A címed 100.68.34.73 Ez NAT-olt cím, nem publikus cím...
(100.64.0.0 / 10) -
updog
őstag
whatismyip alapján: 92.249.xx.xx, itt van location is, Budapest(HU).
A WAN IP alatt a router konfig oldalán (a WAN port, vagyis jelenleg digi ONT felől routerbe bejövő port) 100.68.xx.xx IP-jét értem, erre nincs infó az ilyen lookup oldalakon.
Mivel a CCNA-t 2003-ban csináltam, azt most meg nem mondom miért látszik két különböző publikus IP címem kifelé, vagy mi miért nem jó
Mindegy, én egyelőre feladtam a dolgot, annyit nem ér most hogy ezzel szórakozzak. -
A natolás elvileg nem érdekes. A kívülről látható IP címem nekem is más volt tegnap, mint ma, de mindez mindaddig elvileg nem számít, ameddig magyarként szerepel az adatbázisokban. A WAN IP címen nem tudom, hogy mit kell(ene) érteni: az én routeremnél mindig azt látom külső IP címként, amit pl. a whatismyip oldal mond. Nyilván a SkyShowtime is ezt fogja látni, azaz ennek a földrajzi elhelyezkedése számít, mármint hogy mit mondanak róla az adatbázisok.
Az, hogy a fentebb linkelt kereső nem ad vissza lokációt, az lehet maga a SkyShowtime anomália oka, de az is lehet, hogy véletlenül rossz IP-t sikerült bemásolni (pl. a lokálist).
Az, hogy a router által osztott wifi-n megy, kábelen meg nem, az egészen meglepőnek tűnik. (Sőt, számomra kissé hihetetlennek is...
)Szerk: illetve ha mobilon nem böngészőn keresztül történik a használat, hanem az app-on keresztül, az lehet magyarázat, mert az app-nak lehetnek egyéb forrásai a lokációra (telefonszám, mobil szolgáltató, stb.), azaz a mobilos appnál nem feltétlen IP cím alapján történik a földrajzi lokáció ellenőrzése.
-
updog
őstag
Heh, na jó, ezen az oldalon nem ad vissza lokációt, ha a routerem WAN IP címével nézem.
Viszont ilyen IP detector oldalak (ahol Budapest(HU) lokáció jött ki) nem ezt az IP-t mondják vissza, mint amit a routerem hazudik WAN IP-nek
(digi optika jön be a lakásba, a Digi router (ONT) van bridgelve az én routerembe)... lehet itt a trükk? De még mindig igaz hogy ugyanezen router által biztosított wifin, telón megy az appon keresztül... -
Ha a whatismyip címkereső oldalán megadod az IP címed, akkor mit ír ki? Két találat van: én pl. az egyik szerint Baranyában vagyok, a másik szerint Budapesten, az irányítószámom egyik esetben sem pontos. (Tegnap viszont az egyik pontos volt, a másik eléggé mellé ment...) Szóval lehet, hogy a SkyShowtime egyszerűen egy másik szolgáltatást használ, ami pontatlanabb. Az is lehet, hogy más szolgáltatók nem IP cím alapján szűrnek.
-
updog
őstag
Soha semmi gondom nem volt velük
Most sem velük van a (teljes) probléma, úgy érzem. A skyshowtime app-ba közben sikerült belépnem úgy hogy mobilneten megnyitottam, beléptem, azóta a digis wifin is játssza a filmeket... de gépen a weboldal még mindig gatter. Pedig location Budapest(HU) IP alapján. -
venom8888
őstag
A regio miatt nem lehet regisztralni, az erre vonatkozo megoldast nem artana betenni az osszefoglaloba, ha nem akartok meg 1500x kerdest latni rola. Koszi. Ez a topik gazdanak szolt!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Úgy tudom inkább a Peacockon alapul a cucc. Már technikailag. A tartalom Paramount és Comcast. Sky a Comcast márkája, Showtime a Paramounté.
-
-
updog
őstag
Sziasztok!
Na ilyen volt már valakinek? Sikeres regisztráció, profil, fizetési adatok, és egyszeri sikeres belépés után (az egész digi workaround mobilnetes hotspotról ment) most visszadugtam a vezetékes netet a gépen, "természetesen" a Where can I stream oldalra dobott a bejelentkezési adatok (hibátlan) megadása után (minden böngészőből ami csak létezik a gépen).
Majd most gép restart után ha beírom a weboldal címét, egy koromfekete https://www.skyshowtime.com/watch/home?orig_ref=direct URL-re irányít (normál böngészéskor, privát módba váltva Where can I stream oldal, bejelentkezés után is).
Mobilon felraktam az appot hogy kipróbáljam, "A megtekintés leállt" hibát dob majd kilép
Ezekre vajh mi a workaround?Nem ez lesz a kedvenc szolgáltatóm
-
Dagohun
tag
Üdv.
Esetleg arról van-e valakinek tudomása hogy, lesz e konzol támogatás. Jó lenne nem nem monitoron nézni a filmeket. A sorozatok nem zavarnak de egy jó mozi filmet inkább TV-n nézném. -
törölt tag
Jövő heti várható premierek: [link]
Egyelőre elég véknya, reméljük márciusban már itt is felpörögnek a dolgok.
-
l.skywalker
Topikgazda
Azért a témából fakadó vitát jobb lenne privátban intézni!
Köszönjük -
Kiskutya
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nem értik, hagyd! Amúgy pont ez a lényege a fórumnak hogy mindenki leirhatja a véleményét. Nekünk hiányzik nekik nem. Én elfogadom hogy másnak így tökéletes akkor ne legyen már gond hogy nekem meg még jó pár ember fülét sérti a minőség...... Nyilván nem kötelező előfizetni de hátha itt is figyelik a visszajelzéseket és változik valami....
-
pourri
aktív tag
Nincs egyik sem, pedig 2023-ban ez már alap követelmény lenne. így nem tudom élvezni a filmet az amúgy is csak sztereó hangot kibocsájtani tudó tévémmel.
4K sincs, így azthiszem nem teljes az élmény a FHD 28 colos tv-men, pedig a konkurensek már ezekkel az extrákkal érkeztek, igaz 3x is drágábbak. Sőt még egyes sorozatoknak valamilyen része sincs fent. Bocs, ha kihagytam valamit. Csak leírtam, csak mert még nem láttam ezeket itt kifogásolni. -
skroy
senior tag
4k-val és 5.1-el mi a helyzet? Elérhető? Erről nem igazán beszél senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még a szinészek eredeti angol hangjára se futotta? 

)