- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Aki AI-ra előfizet az nem biztos hogy a pirítós kenyér receptjét akarja tudni és nem is képet akar manipulálni vagy generálni.
Azért ezt a kettőt mondtam , mert az átlag ember nagyjából azt gondolja hogy kb. ennyi az AI. Pedig nagyon nem , mert brutális segítséget tud adni, nagyon sok területen. -
negyven2
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Nekem is csak akkor egyszer, és csak ezzel. Semmi más szolgáltatóval nem volt még ilyen gondom, pedig van pár szolgáltatásom am i erről a kártyáról megy: Disney+, Prime Video, Max, SkyShowtime, YouTube Premium, illetve még egy ideig ment az Xbox Game Pass Ultimate is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Nekem a második vagy harmadik fizetési ciklusnál jött a mail, hogy nem tudják levonni a pénzt most, ezért csináljak valamit és két nap múlva újra próbáljak. A Revolut nem jelezte, hogy bármi baj lenne (nem is volt bent az előzményekben, hogy próbálkozott volna a SkyShowtime), és nem is járt le semmi. A SkyShowtime-nál el volt mentve a kártyaadatok, de ugye a számlázásnál hibát jelezett. ezért eltávolítottam a kártyát majd újra hozzáadtam és egyből vonta is le a 999 Ft-ot.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Igen láthatóan próbálják javítani, bár érdekesen néz ki az ár.
Tehát tudnak róla és igyekeznek, az első belepőknek meg úgyis 14.én lesz számlafizetés addig bőven megoldják.
Mondjuk az zavar hogy már csak 1188 hónapig lesz kedvezményes az ár, de majd utána lemondom. Ez a pár hónap gyorsan eltelik.
-
zseko
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Szerintem meg nem az. Persze vannak rajta értelmetlenebbek is, de a legtöbb tartalmat még mindig a Netflixen találom meg amit megnéznék, persze biztos vagyok benne, hogy az itt lévők (sőt, a saját topikjában is) 98%-át meg ezek nem érdekelnék. Az ilyen Disney-s Star Trek, Star Wars, na meg pláne Marvel féle cuccok, vagy az HBO-s tartalom döntő többsége azok amik meg számomra nem értelmes tartalom.🤷♂️Ez ilyen.
-
törölt tag
válasz
Chris0321
üzenetére
csak azért, mert mást ir a sugoban, kapja be a mákospitémet a hülye forditójuk

Ugyanis én nem akarom megkezdeni az előfizetésem, én kártyamodositást akarok.
(ja, és jellemző, hogy most, miután átirata velem és nagynehezen levett 250 ft.-ot, ezután megnézva még mindig a régi kártyám adatai vannak benn. Pedig nemannyira rocketsciense, na mindegy majd megtudom 14.-én mivan

-
-
-
markknight
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Ha tudtad, hogy nem tudod frissíteni az adatokat pedig vonná le a pénzt a rendszer
Hogy mi?
Kaptam az üzenetet, hogy nem tudta megterhelni a kártyámat > Utána egyből raktam pénzt rá. Ezután után nem is akarta levonni a pénzt, meg fizetési módom se tudtam megváltoztatni, validálni. Aztán eljött a türelmi időszak vég és felfüggesztették a szolgáltatás. Én nem értem, miért az én problémám.
Elég sok szolgáltatást fizetek, az HBO minden nap megpróbálja levonni a pénzt, a Netflix is így csinálja, sőt ott a felületen azonnal be tudod terhelni a kártyádat manuálisan is. A franc akar írogatni nekik, mikor más helyen ez azonnal és sokkal jobban, szinte magától működik. Honnan kellett volna kiszívni, hogy ezek arra lusták, hogy másnap vagy akár két nap eltéréssel is de megterheljék a kártyámat?
Levelet meg egyáltalán nem kaptam róla, hogy baj lenne a fizetéssel, tehát ha a revolut nem küld nekem e-mailt, hogy nem sikerült levonni a pénzt, akor csak a megszüntetésről kapok mailt és ennyi.
Ráadásul milyen ügyfélszolgálatot keressek? Hol? Nagy betűkkel ki van írva, hogy lépj velünk kapcsolatba, majd utána bármire kattintottam a csempék közül és azokon belül, mindig a csempékhez irányított vissza, bejelentkezve meg kijelentkezve is. Szimplán egy szarul kitalált, olcsó gané az egész weboldal ami automatikusan sehogy nem tud működni. Itt-ott ilyen román meg nem is tudom milyen szövegek szerepelnek ott, nehogy már még én legyen a hibás. Röhej.
-
-
Petya XT
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
...az hogy mi a normális oprendszer, azt engedtessék meg, hogy magam döntsem el, köszi.
Mozilla FF---->támogatott.--->megy? Nem. Ezresért megnézhettem, tehát drága. Ugyanis linuxra való kitételt nem láttam, ha látom, nyilván nem regisztrálok. De ez amúgy is üres duma, mert a többi megy. Tehát még inkorrektek is.
-
-
zseko
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Nekem semmi problémám a FHD-val, egészen tavaly nyárig én is egy 24"-es monitoron néztem mindent az elmúlt ~17 évben, csak azóta van egyáltalán tévém is, most lett igényem rá.
Csupán annyi, hogy nyilván forrásanyagtól függően is persze, de azért egy FHD monitoron is észre lehet venni a különbséget az 1080p és a 4k között. A Youtube-nál pl. ez nagyon kijön - szerintem -, ott már az 1440p is szebben néz ki.
Ezek a FHD, 4K megnevezések szvsz amúgy sem jelentenek szinte semmit a képminőség szempontjából, a tömörítésen és a bitrátán múlik minden.
Nekem tetszik az a képminőség amit eddig itt láttam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Sky elég... problémás tud lenni.

Nem sértésnek szánom.
De részemről ennyi elég is volt, léptem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker