- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
válasz
üzenetére
Azért ez a Taylor Sheridan is megéri a pénzét, a Paramont-ét meg pláne; van pár érdekes cikk még az oldalon, hogy mennyi lóvét húzott le a cégről.
Amúgy Costner éppen válik, gondolom emiatt sem érdekli annyira a forgatás, a "kedves felesége" meg elég szemét húzásokat csinál.
Kíváncsi leszek a folytatásra, mert egy főszereplő váltás nem mindig jön be.
A Vajáknál se tapsoltam, de anno a Trónok harcánál sem tetszett a cserebere. -
-
jsk
senior tag
válasz
üzenetére
"komoly az ellentét Kevin Costner-rel, aki az 5. évad első felére a korábbi 65-ről 50-re kérvényezte a forgatási napjainak csökkentését, a szezon második felére pedig 10-re szeretné (más munkák miatt)" valamint "Kevin Costner 1,2M-s 5. évados Yellowstone-gázsija a hatodik évadra 1,5M-ra nőne. Már persze, ha lesz 6. évad, mert ugye egyelőre nagyon nem úgy néz ki."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Imádom az ilyen cikkeket: "érthetetlen módon".
Ez jogi kérdés, ahhoz, hogy egy sorozatot le lehessen streaming felületen játszani bármelyik országban, meg kell egyeznie a szolgáltatónak a jogokat birtokló entitással. Ha meg tudnak egyezni, akkor elérhető lesz. Azt nem hiszem, hogy ne tárgyalnának róla.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Az első 4 rész már fent volt február 28-án utána hetente került fel egy. Nyolc részes lesz összesen, nálunk még egy hiányzik, ez szerintem jövő héten jön:
1923 (TV Series 2022–2023) - IMDbÉrdemes az IMDb-n nézni, mert ott fent van általában minden még az eredeti első megjelenés dátuma is
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem most települ. Azt hiszem nem is lehetett magyar régiót választani a boxon, de lehet rosszul emlékszem. Ez probléma lehet. Szerintem ránézek majd Peacock Kodi addonnal is, elvileg azon alapul a szolgáltatás, hátha megy, de nem fűzök hozzá sok reményt.
Kipróbáltam közben. Mi Box S-re probléma nélkül települt és be tudtam jelentkezni. Belenéztem filmbe, van felirat, és olyan, amit weben beállítottam.
Kicsit lassúcska amúgy az alkalmazás, és nem tetszik a filmközbeni tekerés sem (nem előre-hátra lehet x másodpercet ugrani hanem teker mint egy videokazettát).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker