Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsiga18
tag
Sziasztok,
Nekem sajnos nincsenek jó híreim a feliciáról. Amit írtam itt a fórumban korábban, a hengerfejességnek még nem tudtam nekiállni javítani anyagiak miatt. Úgy lett volna eredetileg, hogy apósom fizeti a javítást és használja az autót, de neki se nagyon akaródzik fizetni érte és utánajárni. Erősen gondolkozunk az eladásán/bontóba adásán.
Félre van állítva egy udvarba, sajnos csak a fűre. Nem volt indítva, mozgatva mióta előjött a hengerfejesség, nem tudom hogy időközben fékek berohadtak-e illetve a rozsda mennyire kezdte ki.szerk. 2022 márciusig műszakis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest