Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trigorin

aktív tag

Ezt a kereskedést, meg úgy egyáltalán a városok közti együttműködést nem nagyon értem. A kezdő városom, First City mellé elkezdtem építeni egy másikat, a neve Hardwork City. Anélkül, hogy beálítottam volna, egyszer csak megjelent egy kukásautó First City-ből. Okés, mondtam :)

Aztán később visszamentem oda, és átküldtem 6 rendőrautót Hardwork City-be, épp ennyi volt a saját városomban összesen ugye. Azt már megértettem, hogy ilyenkor a rendőrautók maradnak a városomban, viszont kapok pénzt. Visszalépve Hardwork City-be, a hat rendőrautó szépen ingázott a két város között. A város meg ténylegesen nem fizet érte semmit, ezt is vágom. Nem tudom, ennek így mennyi értelme van, de érthető, miért ezt a modellt választották az erőforrás-kölcsönzésekre egy multiplayer környezetben.

Na de most hogy van az árukkal? Mert Hardwork City lakossága átjár First City-be vásárolni, szóval a kevés kereskedelmi negyed csak halódik ott, ugyanakkor a telepített gyárak (nevének megfelelően gyárvárost terveznék ugyanis :) ) csak panaszkodnak, hogy nincs minek termelni. Ők miért nem szállítanak szintén mondjuk First City-be? Hogy lehet így gyárvárost csinálni?

Később, ha gyártok már ez-az komolyabb cuccot (úgy látom, procit, tévét, ötvözeteket meg még egy-két dolgot lehet) kinek kell majd exportálnom? Kell a régióban felvevő város? Vagy a globális piac a cél, az mindent benyel?

Ja, és az olajgyáram leállt First City-ben, mert tele van. Azt javasolja a játék, tegyek le kereskedelmi lerakatot. Na, azt nem találom sehol :)

Új hozzászólás Aktív témák