Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
Ezt a kereskedést, meg úgy egyáltalán a városok közti együttműködést nem nagyon értem. A kezdő városom, First City mellé elkezdtem építeni egy másikat, a neve Hardwork City. Anélkül, hogy beálítottam volna, egyszer csak megjelent egy kukásautó First City-ből. Okés, mondtam

Aztán később visszamentem oda, és átküldtem 6 rendőrautót Hardwork City-be, épp ennyi volt a saját városomban összesen ugye. Azt már megértettem, hogy ilyenkor a rendőrautók maradnak a városomban, viszont kapok pénzt. Visszalépve Hardwork City-be, a hat rendőrautó szépen ingázott a két város között. A város meg ténylegesen nem fizet érte semmit, ezt is vágom. Nem tudom, ennek így mennyi értelme van, de érthető, miért ezt a modellt választották az erőforrás-kölcsönzésekre egy multiplayer környezetben.
Na de most hogy van az árukkal? Mert Hardwork City lakossága átjár First City-be vásárolni, szóval a kevés kereskedelmi negyed csak halódik ott, ugyanakkor a telepített gyárak (nevének megfelelően gyárvárost terveznék ugyanis
) csak panaszkodnak, hogy nincs minek termelni. Ők miért nem szállítanak szintén mondjuk First City-be? Hogy lehet így gyárvárost csinálni?Később, ha gyártok már ez-az komolyabb cuccot (úgy látom, procit, tévét, ötvözeteket meg még egy-két dolgot lehet) kinek kell majd exportálnom? Kell a régióban felvevő város? Vagy a globális piac a cél, az mindent benyel?
Ja, és az olajgyáram leállt First City-ben, mert tele van. Azt javasolja a játék, tegyek le kereskedelmi lerakatot. Na, azt nem találom sehol

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest