- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Oliver1982
üzenetére
Én is, de én simán beállíthattam magyarra.
Más: Mondjátok meg mi a fenét kezdjek a lakókkal, akik megállás nélkül panaszkodnak arra, hogy nincs pénz. Munkahely lenne dögivel, a munkahelyek fele meg azért zár be, mert nincs munkás. Azt írja nagy a lakóövezeti igény, de hiába csinálok újakat, jó ha feltöltik, de nem fejlődnek sehová. Egy csomó parkom van, egy rakás iskolám és minden szolgáltatásom bőven jó, de mégis minuszba fordulok lassan e miatt. Nem első városom, eddig ilyet nem csináltak nekem

Megint más: van egy olyan gyanúm, hogy a szervereknek (hálózati) földrajzilag semmi közük a nevükhöz. Néhányan mondjátok, hogy több eu k szerver is tele van. Én meg ránézek (innen Fr.o-ból) és mind zöld (csak euk4 meg euny4 nem) Bármelyikhz lazán csatlakozom bármikor. Nálatok mi a helyzet?
Telda: hozzánk lehet euk2-n, ha be tudsz lépni és felveszel engem
(biga156)
Új hozzászólás Aktív témák

- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(biga156)