Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Oliver1982
üzenetére
Én is, de én simán beállíthattam magyarra.
Más: Mondjátok meg mi a fenét kezdjek a lakókkal, akik megállás nélkül panaszkodnak arra, hogy nincs pénz. Munkahely lenne dögivel, a munkahelyek fele meg azért zár be, mert nincs munkás. Azt írja nagy a lakóövezeti igény, de hiába csinálok újakat, jó ha feltöltik, de nem fejlődnek sehová. Egy csomó parkom van, egy rakás iskolám és minden szolgáltatásom bőven jó, de mégis minuszba fordulok lassan e miatt. Nem első városom, eddig ilyet nem csináltak nekem

Megint más: van egy olyan gyanúm, hogy a szervereknek (hálózati) földrajzilag semmi közük a nevükhöz. Néhányan mondjátok, hogy több eu k szerver is tele van. Én meg ránézek (innen Fr.o-ból) és mind zöld (csak euk4 meg euny4 nem) Bármelyikhz lazán csatlakozom bármikor. Nálatok mi a helyzet?
Telda: hozzánk lehet euk2-n, ha be tudsz lépni és felveszel engem
(biga156)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(biga156)