- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Nagyon lassan... Ez a legutóbbi frissítés is csak félig sikerült. Nem mondom, van amit javított, de új nyavaják is megjelentek rendesen (pl eddig nekem nem volt olyan, hogy egy toronyház ALATT van egy ház, ami rendszeresen rom lesz vagy elhagynak (mondjuk ezt megértem, én sem érezném jól magam ott
), de csak úgy tudom törölni, hogy előtte le kell bontanom felőle a toronyházat! Na ilyenből pl az új városomban van vagy 10. Állandóan újra és újra előjön.Aztán régi hiba: van pl 1-2 olyan nagy gyáram, ami kizárólag 3 állapotban képes létezni: rom, építés alatt-vegyi tűz. Mindegy hány vegyvédelmi osztagot csinálok, vagy hány tűzoltó van, ezek akkor is robbannak. Gyk az építés befejezése után azonnal ég.
Aztán pl az egyetememre egyszerűen nem akarnak járni (eddih ilyen nem volt). Nem tudom elérni a fejlesztéshez szükséges létszámot egy majd 200e-es városban! (persze egy rakás kisebb iskola is van). Ezt kb 20 játékóra alatt sem tudtam elérni.
És még számtalan apró nyavaja.
Viszont a közlekedés pl jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fogyjunk le!
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Mini-ITX
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de csak úgy tudom törölni, hogy előtte le kell bontanom felőle a toronyházat! Na ilyenből pl az új városomban van vagy 10. Állandóan újra és újra előjön.