Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Nagyon lassan... Ez a legutóbbi frissítés is csak félig sikerült. Nem mondom, van amit javított, de új nyavaják is megjelentek rendesen (pl eddig nekem nem volt olyan, hogy egy toronyház ALATT van egy ház, ami rendszeresen rom lesz vagy elhagynak (mondjuk ezt megértem, én sem érezném jól magam ott
), de csak úgy tudom törölni, hogy előtte le kell bontanom felőle a toronyházat! Na ilyenből pl az új városomban van vagy 10. Állandóan újra és újra előjön.Aztán régi hiba: van pl 1-2 olyan nagy gyáram, ami kizárólag 3 állapotban képes létezni: rom, építés alatt-vegyi tűz. Mindegy hány vegyvédelmi osztagot csinálok, vagy hány tűzoltó van, ezek akkor is robbannak. Gyk az építés befejezése után azonnal ég.
Aztán pl az egyetememre egyszerűen nem akarnak járni (eddih ilyen nem volt). Nem tudom elérni a fejlesztéshez szükséges létszámot egy majd 200e-es városban! (persze egy rakás kisebb iskola is van). Ezt kb 20 játékóra alatt sem tudtam elérni.
És még számtalan apró nyavaja.
Viszont a közlekedés pl jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bittorrent topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de csak úgy tudom törölni, hogy előtte le kell bontanom felőle a toronyházat! Na ilyenből pl az új városomban van vagy 10. Állandóan újra és újra előjön.