- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Sziasztok!
egy régi ismerősöm felhívott, hogy szeretne végre számítógépet venni és kérné segítségem mivel tudja, hogy régóta foglalkozom gépekkel, részben a munkám is.
Eléggé elfoglalt vagyok, ezért mondtam neki, hogy ugorjunk el a media marktba és nézzünk egy ideális konfigot. A koncepció az volt, hogy legyen meg 150ből lcd-vel, netezni szeretne rajta meg néha játszani. Így esett a választás egy albacomp gépet. Jónak tartom ezt a céget. 1.6Ghz dualcore, 1Gb ram, 160Gb sata és egy MSI P4M890 a lényegesebb amit megemlítenék. A többi lényegeteln.Szóval elég ciki de nem tudok rá telepíteni semmit sem. Egyszerűen nem találja a merevlemezt. Egyfolytában arra kér, hogy vagy csatlakoztassam vagy kapcsoljam be.
Van egy usb-s floppym, arra töltöttem az alaplap oldaláról sata drivert. Fel is ismeri, hozzáadja majd folytatnám a telepítést de megáll h nem érzékel hdd-t. Vista telepítés kezdésnél nem is látja az usb hdd, így hát maradtam/maradnék az xp-nél. Jó lesz az ismerősnek kezdésnek. Albacomp matrica van a ház oldalán így nem nyithatom fel garvesztés nélkül. Valakinek vmi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest