Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AND1

őstag

Sziasztok!

egy régi ismerősöm felhívott, hogy szeretne végre számítógépet venni és kérné segítségem mivel tudja, hogy régóta foglalkozom gépekkel, részben a munkám is.
    Eléggé elfoglalt vagyok, ezért mondtam neki, hogy ugorjunk el a media marktba és nézzünk egy ideális konfigot. A koncepció az volt, hogy legyen meg 150ből lcd-vel, netezni szeretne rajta meg néha játszani. Így esett a választás egy albacomp gépet. Jónak tartom ezt a céget. 1.6Ghz dualcore, 1Gb ram, 160Gb sata és egy MSI P4M890 a lényegesebb amit megemlítenék. A többi lényegeteln.

Szóval elég ciki de nem tudok rá telepíteni semmit sem. Egyszerűen nem találja a merevlemezt. Egyfolytában arra kér, hogy vagy csatlakoztassam vagy kapcsoljam be.
    Van egy usb-s floppym, arra töltöttem az alaplap oldaláról sata drivert. Fel is ismeri, hozzáadja majd folytatnám a telepítést de megáll h nem érzékel hdd-t. Vista telepítés kezdésnél nem is látja az usb hdd, így hát maradtam/maradnék az xp-nél. Jó lesz az ismerősnek kezdésnek. Albacomp matrica van a ház oldalán így nem nyithatom fel garvesztés nélkül. Valakinek vmi ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák