Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Azért az elgondolkodtató, hogy ez az lsdmeasap nevű guru kijelenti, hogy a hosszas linxelés hőmérséklettől és feszültségtől függetlenül maradandó elváltozásokhoz vezet, ennek ismeretében (mondjuk a validitás azért nem 100% itt sem) az itt látott 1,4-1,5v-on nyomott 12-24 órás linx-hez csak gratulálni tudok. De mint korábban is mondtam, az úttörök sorsa ez, ne csüggedjetek
.
De komolyan, azért ez a: "kicsit emeljük a feszt, majd megint dobálja a bsod-ot, nna megint kicsit emelünk, egészen az újabb instabilitási jelek jelentkeztéig" metódus valami végtelenül amatőr szagot áraszt, miközben az egyetlen érv, hogy gyorsabban számít a cpu és gyorsul a gép. Hol? desktop? a szűk keresztmetszet a hdd, de még az sdd is, game? ott meg olyan vga-limit van hogy ihaj, munka-alkalmazások? esetleg, de ott meg a stabilitás mindenek felett, jja igen a statikus tesztek, meg a linx-ben a gflops, de az meg "betöri" a cpu-t, na igen és még egy érv: a lámpánál bögetett motor fílingje
Azért ez már kezd egy kissé a vga vs. furmark problémakörre hasonlítani
. (nem is tudom, ki utalt erre itt nemrég
)
Ja és ne haragudj, hogy a lelkedbe gázoltam(melyre egyből személyeskedéssel reagáltál
) a giga lapokra tett kijelentéseimmel, miszerint a korábbi típusok(és úgy tűnik a mostani sem kivétel) biosa nem a legjobb és a support területén sem nagyon jeleskedtek, nem is beszélve a félévente kiadott revizóikról(persze tudom, a mindent átható innováció vezérli őket
). Egyébként a lassúság alatt a bios betöltési idejét értettem, nem pedig az alaplapok közötti 1-2%-os tesztbéli -egyébként általam is jelentéktelennek tartott- különbségeit (ennek ellenére késöbb linkeled a "hatalmas" eltéréseket prezentáló teszteket, amivel a személyeskedésed alapját képező állításod magad ellen fordítod...
ugye, ha már kötözködsz, nem ártana mind a szövegértelmezés, mind a fogalmazás területén némileg körültetikintőbben eljárnod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Gyúrósok ide!
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. (nem is tudom, ki utalt erre itt nemrég
)
) a giga lapokra tett kijelentéseimmel, miszerint a korábbi típusok(és úgy tűnik a mostani sem kivétel) biosa nem a legjobb és a support területén sem nagyon jeleskedtek, nem is beszélve a félévente kiadott revizóikról(persze tudom, a mindent átható innováció vezérli őket
). Egyébként a lassúság alatt a bios betöltési idejét értettem, nem pedig az alaplapok közötti 1-2%-os tesztbéli -egyébként általam is jelentéktelennek tartott- különbségeit (ennek ellenére késöbb linkeled a "hatalmas" eltéréseket prezentáló teszteket, amivel a személyeskedésed alapját képező állításod magad ellen fordítod...