Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7445) Silenzio


Silenzio
addikt

Nem tudtok valamit az ebay és a Paypal érzékeny kapcsolatáról? 13-án, azaz 6 napja rendeltem meg a két kijelzőüveget a Wave-hez. Azóta kaptam egy emailt, amelyben megköszönték a vásárlást és tájékoztattak az utaztatási feltételekről.

Viszont kaptam 3 olyan emailt is közben, ami fizetésre szólít fel. A legújabbat ma, amelyben közölték, 3 napom van, hogy kifizessem a két gorilla glasst, különben kizárnak meg jogi lépéseket tesznek meg ilyenek. Namármost a Paypal accountomon a purchase completed, azaz a tranzakció lezártnak minősül és azt írják, le is vontak 25 dollárt.

Viszont miután a tranzakciót megcsináltam, kaptam egy levelet, hogy aktiváljam magam a Paypalon(!), most meg azt látom, a hitelkártya nincs hitelesítve, ezért a biztonság kedvéért leszednek 400 Ft-ot, amit vissza is utalnak valami biztonsági kóddal, amit a későbbiekben használni tudok a Paypalon.

Namármost, ha aktív se voltam "accountilag", és nincs hitelesítve, hogy a bankkártyám az enyém, hogy lehet befejezett a tranzakció? Betelefonáltam egyébiránt a bankomhoz, és én úgy látom, tényleg nem történt meg az utalás.

Mit kell ilyenkor csinálni? Én vagyok túl béna a Paypalhoz? Mit felejtettem el?

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.