- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
der_
tag
válasz
sandró60 #23476 üzenetére
Frissítettem a firmware-t. Valszeg már nem lesz újabb mert már szürke a szoftver frissítés menü a tv-n.
A csatorna listát most sem tudom felmásolniBeteszem a pendrive-ot, megtalálja az új listát, rákérdez hogy frissítem-e, felmásolja, aztán kiírja a régi nevét hogy az van rajta, újraindul és minden a régi.
-
syler123
veterán
válasz
sandró60 #23469 üzenetére
Így van sandro kivárom
Teljesen ráérek, adig nagy megelégedéssel használom az Lg lh7000-es tv-met. Játékra továbbra is ezt fogom használni, mert ettől jobb tv-t játékra a maiak közül nem lehet venni. Ha az összes képjavító be van kapcsolva akkor sem magas az imput lag.Filmnézésre szerzek majd be egy másikat, ami lehet Samsung is, sőőt... Ha a d6500 nem felhősödne, nem is lenne kérdés.
-
ratkaics
senior tag
válasz
sandró60 #23402 üzenetére
Én figyelmesen olvastam, amit írtál, de ott ez áll:
Tehát amit irtál példának az alkalmatlan 3d-film nézésére.
Gondoltam, hogy Te pontosan képben vagy a dologgal, csak úgy éreztem, hogy nem teljes az információ, azért válaszoltam a Te HSZ-edre (ez tűnt egyszerűbbnek)
Nem kioktatni akartalak..... -
ratkaics
senior tag
válasz
sandró60 #23388 üzenetére
De a D6100 az 3D képes TV, csak nem FullHD lesz a 3D. A lejátszóknál el kell különíteni a blueray-t, meg a pendrájrvól való MKV lejátszást. De ha a TV nem 3D-s, akkor nem fog menni egyik esetben sem. a BD esetében a lejátszónak is tudnia kell a 3D tartalmakat kezelni. Igazából az MKV-ra is ugyan ez igaz, de ott ez általában szoftver kérdése.
-
bb.bocs
őstag
válasz
sandró60 #23175 üzenetére
hát az edigitálban nem bizom, a samsung hivatalos oldalán teljesen más csatlakozót irnak mint az e digitálon... miértnem lehet leirni rendesen...azért a scart csati meg jack nem mind1!
végül ezt veszem ez usbröl mkvt is lejátszik, és az itteni adatokkal szemben a samsung oldalán kicsit más szerepel...
Edigitál
samsung hivatalos oldala -
Imco
őstag
válasz
sandró60 #23110 üzenetére
Igen! Még talán Te linkelted 1-2 hete.
A gépen szerkesztem: digiből előre hoztam 4 csatornát, adtam nevet az analog csatornáknak /5 karaktert ahogy engedi/, el mentem, és nem engedi a visszatöltést.
Totózok még vele, csak reméltem van valami ötletetek.Biztos én szurok el valamit mert az érintetlent visszatölti.
A kérdés, mit?Egyébként más néven felveszi, ha a kiterjesztés jó?
Köszi!
-
midian
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sandró60 #22478 üzenetére
Asszem ismerosnek LG50PS3000 van, nem régi és nem is épp energiatakarékos... [link] Ráadásul 1 honap utan szépen beégett pár dolog, szerencséjére miutan észrevette nemsokara (pár nap) elszallt a táp benne és cserélték az egészet.... adatlapján tipikus 291W van, gépkönyvében maximum 495W... amugy szép képe van az tény. Minden plazma gépkonyvében fel van tuntetve, a maiakban is, hogy legfeljebb 2 percig jeleníthet meg statikus képet, illetve 4:3 képaránynál kezdetben fehértörléssel eltüntethető - majd pediglen végleges beégés következik be...
A legujabb LG 50PZ850 is pl. 230W-ot ir tipikus fogyasztasra bar mashol 179W szerepel, a fentiekbol következtethetsz a maximumra. De ez még így is soknak tunik. Érdemes elolvasni ezt a cikket, igaz másfél-lassan két éves, van benne egy lista a kulonboző fogyasztásokról.
keke69: Alapesetben semennyit amikor megy a csigakettőn a szombat esti premierfilm.
De ha a gépről játszol le filmet, a Tv a gépről fog olvasni, maximum ha baromi gyors a feltöltésed és lassu a vinyó akkor fog zavarni, amugy nem. A netsebességedre pedig nincs hatassal.
-
roberto211
őstag
válasz
sandró60 #22434 üzenetére
És úgy szerinted nem lehet valahogy összemahinálni hogy van nekem egy cisco epc3925 set top boxom azthiszem, .. Thomeos, és azon van minden bisz-basz, optikai, és 5.1 rca is.. Na és szerinted valahogy nem lehet összemahinálni hogy az xboxon is szóljon?? mert igazából az a lényeg hogy xboxon szóljon, csak a közvetlen az xboxra való kötés, az legutolsó sorban akarom hagyni, mert akarom halgatni tv nézés közben is, stb.. Set top boxon van, optkai, rca, ethernet, stb,stb...
-
válasz
sandró60 #22402 üzenetére
Sandró! Te egy nagyon kibírhatatlan és idegesítő ember tudsz lenni! Ha valaki nem dicséri az 5-ös sorozatú samsungot akkor már minden bajod van. Ha meg valaki véletlen csak megemlíti az általad gúnyosan csak a "legendásnak"nevezett c650-t,akkor te azt személyes sértésnek veszed! Egyszerűen idegesítőek a hozzászólásaid ezekkel a dolgokkal kapcsolatban! Nightshadow csupán csak a száraz tényeket és adatokat közli,mint mindig,amit te képtelen vagy elfogadni mert pont nem ajánlja az ilyen-olyan okokból az 5-ös sorozatot. Pedig pont az olyan emberekre van itt szükség mint Ő. Akik tök elfogulatlanul tudnak ajánlani vagy éppen pont nem ajánlani bizonyos tipusú tévéket,felsorolva azoknak előnyeit illetve hátrányait,és mindezt technikai adatokkal alátámasztva! Nem úgy mint Te,aki csak azt szajkózza hogy mikor vetted a tévédet és milyen fantasztikus az. Nem tudod elfogadni az olyan alap dolgokat mint a valós és a "kamu" 100Hz létezését,pedig a kettő között igenis szemmel látható különbség van! Erre szoktad mondani,hogy élőben kell megnézni. Igen,van akinek tökéletesen megfelel a "kamu" 100Hz is,de attól még létezik a különbség a kettő között,és amit még azok is meglátnak akiknek egyébként megfelel a gyengébb képfrissítési tudással rendelkező tévé is. Nagyon gyerekes tudsz lenni! Legutoljára tavaly reagáltam a hozzászólásodra mert már nem bírtam tovább,szinte majdnem ugyanebben a témában.
-
kiskacz
senior tag
válasz
sandró60 #22409 üzenetére
"Mivel nekem is is ez van: 40D5500-asra szavazok"
Mivel tud többet, mint az 5000-s? (Tudom, hogy a GOOGLE a barátom
, de a személyes tapasztalat nálam mindennél többet ér. ) Ez már 200 HZ-es? Internet kapcs.? Frissítés? (Ha igen mikori, hogy lehet megnézni?)
HOLNAP megveszem - a melyiket a kérdés...Köszi eddig is!
-
nightshadow
veterán
válasz
sandró60 #22402 üzenetére
Kedves Sandró60, már hónapokkal ezelőtt megbeszéltük ezt a témát, részletesen, pontokba szedve, érvekkel alátámasztva. Nem akarom ismételni magam, használd légy szíves a keresőt. Ebben a témában két ellentétes álláspontot képviselünk, én tisztelem a te álláspontodat, de nem tudok vele egyetérteni, én se kérek mást, mint hogy te is tiszteld az én álláspontomat, de nem kell vele egyetérteni. Részemről ilyen egyszerű a történet.
-
Hosszu777
csendes tag
-
mrzed
senior tag
válasz
sandró60 #22327 üzenetére
Akkor ezt most jól megbeszéljük... Nekem pedig pont erre a célra készült szerrel volt negatív tapasztalatom... megmarta a tisztított felületet... Szerintem a lényege az egésznek, hogy bármivel is szeretnénk tisztítani, előtte egy kevésbé látható helyen ki kell próbálni.
-
Imco
őstag
válasz
sandró60 #22302 üzenetére
Próbáltam objektív maradni.
Összességében 2 negatívum volt az egyik a szerviz elérhetetlensége a másik a 2 hét javítási idő.
A hölgy kedvesen-képzett, képzetten-kedves. Kérdéseket 1-7-ig /miért pont 7???/ kell osztályozni. Egy egyszerű kitérő kérdéssel zavarba hoztam!
A lényeg: TV működik, család örül!
A párom elismerte, hogy bár soha sem gondolta, hogy hiányozni fog a tv neki, de most hiányzik! Mondja ezt 3 másik működő mellett! -
sonye
senior tag
válasz
sandró60 #22326 üzenetére
Ezt is köszi!
Ezt fel is tudnám tenni a szekrény tetejére és onnan nagyobb az esély a vételre.
Talán a 4. emeleten jobban jön a jel, mert csak a födémen kell átjönni a jelzek.Na akkor csati + antenna közel 10-ből máris meglenne.
Na most totál bezsongtam. Asszem megkezdem a cuccok beszerzését és az építést.
-
sonye
senior tag
-
pisteeke
tag
válasz
sandró60 #22157 üzenetére
igen, úgy gondolom jól jártam el! Szerintem szemben Mr. Foreigner írásával, ellenkező esetben nem jön a mail, hogy meghosszabbításra került a gari! Tuti, hogy valami hiba üzi lett volna a vége, hogy "nem létező sorozatszám", vagy valami ilyesmi!
Lényeg, hogy elmondásuk alapján, jön a kamera! Én nem hibáztam, most rajtuk a sor!(#22158) air76 A MM számomra is pozitív tapasztalat volt szemüveg terén! Nekem mikor vásároltam, az eladó a kezembe nyomott két szemüveget, mondván, a másik kettő a dobozban van. A dobozban persze semmi nem volt! Másnap visszamentem a MM -ba, ugyan azt az eladót sikerült kifognom. Mondtam, mi a helyzet, hogy nincs szemüveg a dobozban! Gondolkodott kicsit, kérdezte, nálam van e a számla? Mondom, "igen!" elkérte, rá írta, hogy "+ két szemüveg kiadva" le pecsételték a pénztárnál, és kész! Korrektek voltak! Pedig fel voltam készülve a meccsre! Respect előttük!
-
bb.bocs
őstag
válasz
sandró60 #22201 üzenetére
aha.hát kilehetne, de hdmis boxot csak drágább csomaghoz adnak... meg nemsokára tervezzük lemondani kb... a másik hogy, nemtudom hány hdmi van a tvn, de ha1 az nem túl jó mert a gépet is ráakarom kötni és inkább azt szeretném hdmi vel. ott van értelme
a sima tv nél nem sok. szó nem tudom. esetleg nincs vlmi scart to hdmi adapter?
( már ha ttöbb hdmi csati van a tvn ) még 1 kérdés, a dsub csatlakozó mire szolgál? (utánanéztem 2 hdmi van rajta. ha minden igaz mindig tv re szeretnénk váltani, azért jó hogy van benne dvb c vevő hely.
-
-
sonye
senior tag
válasz
sandró60 #22161 üzenetére
Most annyira rossz a 37"-os?
Nekem is 37-es van, és tulajdonképp semmi nagy gondom nincs vele, a bal felső sarki felhősödést leszámítva. Én nem látom olyan szörnyűnek a dolgot ezekkel a panel dolgokkal.Ha csak egy 37-es fér be a Tv állványra, akkor mit tehet az ember? Fűrészelje szét a szekrénysort, mert nem Samsung paneles nem kell? A 81cm meg elég karcsú...
Igazából én is vettem volna egy 40-es TV-t, de elég durván nézne ki az állványon.
Egyébként ez a panelesdi olyan, hogy mindenki gyárt mindenkinek panelt... Tehát akár az is lehet, hogy egy LG-ben is Samsung gyártott panelt, meg akár fordítva is... Inkább legyen nem samu paneles a Tv, mint legyen rajta 2-3 ordító pixelhiba.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
sandró60 #22172 üzenetére
Biztos,hogy igen mert reg-nél nem tudtam mit kell választani így felhívtam az ügyfélszolgálatot,és ők igazítottak útba. Tudtommal ha a bolt nem vett részt a promócióban,akkor a garancia kiterjesztés sem érvényesíthető 5 évre,csak háromra.
Végül is ezért kellett felhívni,mert csak 3 évet dobott ha az online vásárlás opciót választottam. A helyes pedig valami Hifi... volt. Ezután rögtön 5 évet írt ki. -
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #22021 üzenetére
Igen miután elolvastam még1x mit írtál.
Én nem hibának tudom be az 50Hz-et (mindenkinek a szeme dönti el neki mi a megfelelő) csak gusztustalannak ahogy a samsung megvezeti az embereket. Azért másoltam be az LG hogyan tünteti fel ezeket az adatokat. Samsung a CMI adatnál beírja 100Hz..pff.
Ez olyan mint a monitoroknál az 5ms vagy 2ms vagy 8ms..nem ez a fő szempont, bár számít ez is. IPS vagy TN panel esetében a 8ms IPS lenyomja az 5ms TN panelt..
Mégis az emberek fejébe a gyártók ezt az értéket verték bele és nem azt ami a fő szempont amit csak neten tudhat meg az akit érdekel.
felhősödés kapcsán leírtam a dolgot, de akinek emiatt nem jó az ilyen tévé mi maradt? plazma? abba meg beleéegett a sárga 12-es karika (Panasonic).. -
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #22002 üzenetére
Te magad által linkelt oldalról:
a 6000-es alatti szériákat ugyan 100Hz-esnek hirdetik, de valójában csak 50Hertzesek. Egy Motion plus nevű képesség bekapcsolásával a TV elkezdi villogtatni a háttérfényt és minden egyes képkocka közé "beszúr" egy feketét. Tehát kép - LED be - LED ki - fekete kép - LED be - LED ki - kép -LED be... így tovább. Az eredmény az lesz, hogy bár a fényerő látványosan leesik, a kép mégis folyamatosabbá válik. Elméletben. A valóságban ez egy szubjektív dolog, van akinek tetszik, van aki pedig inkább marad a kissé döcögősebb, de élesebb képnél.
- 6000 és a feletti szériákban már valódi 100Hz-es képfrissítés van, viszont 200/400-Hz-esnek mondják őket. Ha minden igaz ezek már nem fekete képkockát szúrnak be, hanem kiszámolják két képkocka közötti átmenetet -
Solti71
csendes tag
válasz
sandró60 #21716 üzenetére
Igen azt tudom, hogyha csak egy számjegyet nyomok, akkor vár a következő számra egy kicsit mielőtt bejön a sötét kép, de ha pl. 002 ütöm, vagy a nyilakkal váltok, akkor azonnal sötét lesz, de a sötétítés mindig egyforma hosszú. Valahol olvastam, hogy régi samsungban (lehet, hogy hagyományos tévében) szervizmenüben kilehetett kapcsolni a sötétítést teljesen, ezért érdeklődöm, hátha valaki talán erre rájött a ledes tévéknél is. Mindenesetre, köszi.
-
-
Flashget
félisten
-
kotibus
csendes tag
válasz
sandró60 #21461 üzenetére
A PC-n IP cím kérés és DNS kiszolgáló cím kérése: automatikus. Alternatív konfigurációban az IP cím 192.168.0.11 és a DNS üres.
Ezzel a beállítási típussal megy 3 PC, 1 switch-re kapcsolva.
Nekem a DNS cím furcsa, amit az IP config mutat, bár nem értek hozzá.
Azzal, hogy a PC-n változtatok a beállításon a TV látni fogja a modemet? -
sonye
senior tag
válasz
sandró60 #21432 üzenetére
Nem frissítettem. Rádugtam a házimozit. Bejött a főmenü. Megörültem, hogy menni fog, aztán rádugtam a HDMi cuccaimat, utána már nem. Megijedtem, hogy elromlott a bemenet, így a kamerám komponens csatijait kipróbáltam. a meglepődés: gyönyörű kép a kamerából, és működik a csatlakozó komponens része.
Ezért én arra kényszerültem, hogy a házimozit a scart átalakítós megoldással kössem össze a TV-vel. Gyatra minőséget adott .
-
sonye
senior tag
válasz
sandró60 #21430 üzenetére
Igen, valószínűsítettem én is, hogy elvileg mennie kell, de nekem se ment.
A házimozim 1 szál sárga RCA-val lett csatlakoztatva. 1X működött, majd többet nem votl hajlandó. elviekben pedig kellene tudnia. Vagy elképzelhető, hogy csak akkor jelenne meg a kép, ha a hangot is arra kötöttem volna. De valami nekem nem stimmel ezzel a csatlakozó megoldással. Végül is azért a HDMI sokkal jobb, így lett új házimozim.
És köszi a segítséget, mert emlékezetből írtam a csatikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Old Skies teszt
- Ford topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest