Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz cc_rider #10544 üzenetére
Nem tudom milyen képet néztél de nem világít ott semmi.
Btw sötét szobában filmnézés közben meglehetősen zavaró is lenne ha világítana, én kifejezetten örülök hogy bekapcsolt állapotban még a jobb alsó led sem világít.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
vlevi
nagyúr
válasz cc_rider #10544 üzenetére
"Kérdem én, akkor miért világít minden 6-os széria?Az összes netes képen?"
Azért, mert világos helyen van. Az ui. nem tömör anyag, hanem egy áttetsző bordó üveg. Ha egy boltban nézed, ahol hátulról is éri fény, akkor bordónak látszik, de otthon, átlag körülmények között fekete. Csak akkor lesz valami színe, ha a nap rásüt. -
sandró60
addikt
válasz cc_rider #21999 üzenetére
A kolléga válasza neked"mert hogy nem 100Hz..."A Samsung szerint még mindig 100HZ-nek irja.Akkor most mi van?Tudom sok vita lezajlott itt a fórumon erről,de még mindig igy hirdetik!Vissza térve a leendő D5500-tulajhoz.Ő a hálóba akar tv-t venni, gondolom arra a pár órára amig el nem alszik, azt meg kibirja "50"HZ-n is
Végkövetkeztetés nyugodtan vedd meg ezt a tipust.Nálam több mint féléve jól működik[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz cc_rider #22003 üzenetére
Jó tudom,ha még bizonytalan vagy akkor figyelmedbe ajánlom a linket,de ha visszaolvasól pár hozzászólást akár csak 2-3-nappal ezelőttig akkor sokan megvannak elégedve ezzel a 5000-5500-tipusal.Különben nézd meg a saját szemeddel egy nagyobb elektronikai áruházban.Én csak a saját véleményemet irtam. Nekem-40D5500-van és bevált
[link][ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz cc_rider #22001 üzenetére
Clear Motion Rate 100
ez nem valós 100Hz!
ez az átbaszás amit a samsung művel!LG így mutatja ezt meg:
Felbontás 1920 x 1080
TrueMotion 100Hz
LED Tipus LED (Edge)
Motion Clarity Index (MCI) 500Hzill. náluk az 50Hz így fest (amit a samu 100Hz-ként ír)
Felbontás 1920 x 1080
50Hz Igen
LED Tipus LED (Edge)
Motion Clarity Index (MCI) 100HzRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz cc_rider #22005 üzenetére
Felhősödés az a LED betegsége..képtelenek a gyártók megszüntetni, de már azzal foglalkoznak, hogy minden szarral felvértezzék a tévéket mint a mobilt..aztán majd idővel csak tévét nézni nem lehet velük
És sajna ilyen téren mindegy hogy 50Hz vagy 100Hz a tévé ha LED. Felhősödik a D5000 meg a D7000 is..
LCD-ből meg lassan kivonulnak a gyártók marad a LED, Plazma..meg a horror áron kapható OLED.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
deakferenc75
tag
válasz cc_rider #22001 üzenetére
Nekem is 40C650-em van és a 100Hz ki van kapcsolva,mert nagyon mesterkélt, nevetséges lesz tőle a kép.Ne félj az 50Hz-től.De hát erről te is meggyőződhetsz, kapcsold be és ki a 100Hz-et,ugyanúgy képfrissít a LED LCD, mint a CCFL LCD - szerintem.De kijavítanak, ha tévedek
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz cc_rider #22052 üzenetére
3 napon belül vidd vissza mert utána már csak gondod lesz vele. Kötelesek kicserélni. Írtak már olyat is itt a fórumon hogy más fajta tv-t hoztak ki cserébe de ez szerintem a bolttól is függ. A felhősödés nem látszódhat tévézés közben. (szerintem)
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
sonye
senior tag
válasz cc_rider #22062 üzenetére
Vedd le a fényerőt 35-40 körüli értékre.
Vedd le a háttérvilágítást 8-10 körüli értékre.a dinamikus kontrasztot vedd ki.
A led mozgás legyen kikapcsolva.
Energiatakarékos üzemmód is legyen kikapcsolva.Ez nálam már majdnem teljesen eltüntette a felhősödést. már csak halványan látszik.
nálam kb 1,5 hónap kellett mire végre már azt mondom, hogy szuper a TV. naponta állítgattam, hogy mi lenne jobb. -
sandró60
addikt
válasz cc_rider #22065 üzenetére
Hát sajnálattal olvasom,hogy igy jártál az általam is ajánlott tv-vel.Sajnos úgylátszik nem egyforma minőségben gyártják ezeket a led tévéket.Kivánom,hogy sikerűljön kicserélni a neked tetsző tipusra,lehet egy másik márka jobban bejönne,de akkor lekell esetleg mondanod más plusz szolgáltatásról.Különben amivel bajod van és nemtudod túltenni magad azt már jeleztem.Jó pár hozzászólásal ezelőtt
[ Szerkesztve ]
-
GLOCK34
aktív tag
válasz cc_rider #22065 üzenetére
Hirtelen az Lg 32lh5000,ld750 jut eszembe a samu le32c650 már nem biztos. De az sem kizárt azért,hogy a tiednek tényleg van valami baja. Öcsémnek 40"-ban van,de nála csak forrásválasztáskor vacak,sötét háttérnél én nem láttam ilyen jelenséget. Így elég nehéz,látni kellene a mértékét. Az lh5000 azért írtam,mert azt ismerem,nagyon szép képe volt viszont már lehet nem forgalmazzák. (Ebben nem volt csak média lejátszó. Mkv is)
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz cc_rider #22071 üzenetére
A doksi szerint még a Samsung gyártmányú USB-s WiFi-kben is igencsak válogatós.
Otthoni hálózatról addig nem érdemes beszélni, amíg nincs routered. (Az Ad-hoc a nagyon smucig család hálózata. Vesznek mindent, ami drága, de egy routerre már sajnálják az aprópénzt )mezis
-
sonye
senior tag
-
mezis
félisten
válasz cc_rider #22073 üzenetére
"Egy ilyen kell nekem:
http://infolex.hu/index.php?termekID=IX01685&n=tp-link_tl-wn721n_150mbit_usb_wlan_adapter
vagy ilyen:
http://infolex.hu/index.php?termekID=4970&n=tp-link_tl-wn722n_150mbit_usb_wlan_antenna"
Ezt a botban mondd eladónak.
Samsung TV-be szeretnéd ezt bedugni ? (Az USB csatlakozó rendben, bele fog menni, de hogy működni is fog vele ? Majd számolj be róla ! )
[ Szerkesztve ]
mezis
-
air
nagyúr
válasz cc_rider #23753 üzenetére
Vegyél Full LED-et! Az nem felhősödik. Ja, hogy jóval drágább?? Hát valami valamiért.
Ez a Full LED-Edge LED dolog olyan, mint az aktív meg a passzív 3D. A full LED jóval drágább, nehezebb eladni. Nesze nektek itt egy butított technológia, jóval olcsóbban. Ismét egy technológiai visszafejlődés. De az Edge LED-esek jöttek ki később, mindenki azt hiszi, hogy az a jobb.
A TV-ket meg el lehet adni a "csak 1" vastag" marketing maszlaggal. Arról nem is beszélve, hogy 3 centi vastagságba milyen hangszórókat raknak bele. Olyan hangja van a TV-nek, mint amikor a Sokol rádiót beleteszed egy pléh vödörbe.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lehasznalo
tag
válasz cc_rider #23777 üzenetére
Én már végigjátszottam ezt...(Samu 6100) nekem visszadobták a tv-met, úgy hogy van bent ismerősöm is a samsungnál aki fejlesztő!!! mondván a határon belül mozog a felhősödés.... megjegyzem, hogy nem mozog belül, egy rakás f0s, és ennek nem szabadott volna kijönnie a gyárból. hidd el értelmetlen végigjátszani ezt, én megtettem - eredmény összekarcolt káva... kösz!
marad az eco megoldás a samsung részéről, és a levett háttérfény. kösz!
nekem kijöttek amúgy, és közölték, hogy ezt beküldik szervizelni.(bent már mást mondtak)Az enyém AUO paneles (Chilin), tehát én magsz0ptam. majd máskor nyerek a lottón.
Nálam annyit ért el a samsung, hogy soha-de soha többet nem veszek samsungot.
Egytől egyig bunkó tapló volt mindenki kezdve a szervíztől a samsung gyárig, ahol rányomták, hogy minden ok!Egyszerűen élvezhetetlen a bekúszó fehér babok és egyéb formák miatt a fekete kép.
A Harry Pottert vagy a SW-t már le sem merek ülni megnézni!Összefoglalva: nem garanciális probléma a felhősödés (sem).
Az egész Samsung egy nagy kamu![ Szerkesztve ]
az őszinteség az egyszerű emberek luxusa
-
sandró60
addikt
válasz cc_rider #23778 üzenetére
Egy kérdésem ezt,hogy értelmezed" d5500-asom sokkal lassabb hálózaton "idézet tőled
Az én D5500-as internetes része általában este felé amikor elég sokan lógnak a netten(7-8)között szokott lasabb lenni.Mivel böngészni ezen a tipuson nem lehet az ap-betöltés meg talán egy kicsit hosszabb ideig tart.Azért függ attól is milyen szolgáltatotól kapod a vonalat.Adsl-Kábel net.Meg az otthoni hálózaton ép hányan vagytok egyszere,azért 2-3 gépre elosztani az már csökkenti a net sebességet[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz cc_rider #23809 üzenetére
Majd átnézem a menüt, hátha rájövök közben mit kéne keresni.
Tv-re egy hét éves LG "házimozi" van rákötve most, így.Tervezem valami komolyabbra cserélni, itt (is) szoktam nézelődni, sok jó dolog van, csak ugye egy belépő szintű cucc (hm erősítő+5.0) 200k környékén van, szóval meg kell gondolni mit választ az ember.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sandró60
addikt
válasz cc_rider #34612 üzenetére
Sajnos a "gyerek"-betegséget(felhősödés)ezzel a 2012-szériával se-nőte ki.El kell sajnos fogadni hogy a led technológia tv-terén ilyen.Kinek jobban kinek kevésbé látszódik a "felhő"A kérdésed második felét a megjelőlt topikban jobban megtudják mondani( LG 32CS460 ill 32LS3400)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest