Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz zs2994 #17300 üzenetére
Használd a keresőt!!!
A D5000-re 146 hozzászólást ad ki.(#17302) InfiniteReality
Tapasztalatom szerint a 3 antenna nem garancia semmire. Az enyémen is annyi van és sokkal bizonytalanabb a kapcsolat, mint egy Linksyssel vagy D-Linkkel.
Tegnap 2 órát szívtam vele.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
InfiniteReality
őstag
válasz zs2994 #17300 üzenetére
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
Ha van még kérdésed, kérdezz konkrétat, s válaszolunk
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
sandró60
addikt
válasz zs2994 #18414 üzenetére
"magyarul a notebookom gyenge --ez a baj ?"
Azt tudom mondani,ha usb-külső winnchesterrel lejátszva is igy megy akkor lehet,hogy a tömöritésel van a gond ha meg igy jól játsza le akkor a laptoppal van valami gubanc.Nekem egy régi tipusú notebookom van (7)éves a nagyobb filmeknél nálam is igy működik.Ilyenkor külső vinyóra ráteszem és már megy minden
Sajnos a Samsungnál van ilyen,hogy van amikor flottúl megy minden,de van amikor nehezen tölt be .PL:tegnap este[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz zs2994 #18562 üzenetére
Lehetetlent kívánsz, elmesélem, hogy miért.
Azt ugye nem kell magyarázni, hogy legjobb eredményt, pontosabban képminőséget, műszeres kalibrálással lehet elérni. Két azonos típusú tévé között is eltérő beállítások adják ezt, ami az egyiken optimális, az a másikon vacakul is mutathat. Ráadásul mindegyik bemenethez, illetve jelforráshoz, lejátszóhoz más és más paraméterek adják a pontos színhőmérsékletet, egyéb jellemzőket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz zs2994 #18589 üzenetére
Érdekes, mert a Samsungra a kékes tónus jellemző, amit Te erősítettél. D8000-en -10-12 vált be és a pirosra tettem +6-ot. A Gamma +2 és a Meleg 2 is soknak tűnik, az éljavítás meg csúnya artefaktokat okoz, mindig kikapcsolom.
-
sandró60
addikt
válasz zs2994 #19351 üzenetére
Megszeretném kérdezni.Ezek a beállitások min lettek leellnőrizve,hogy jó-e?
TV-csatornák nézése?
A tv média lejátszóján jó minőségű 1080P mkv-k lejátszásakor?
Az az igazság sok ember sok féle beállitásokat ajánlott már itt,de szerintem már egy párszor megállapitottuk 2-egyforma ember(i szem) nincs.Talán még a tipusukon belűl is szórás lehet a led paneloknál.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz zs2994 #19368 üzenetére
Azért irtam ,mert ugyan mkv-br-hd adás-ezeknél biztos kijön a szerinted legjobb beállitás,de mivan akkor amikor a tv-n legalább 80%-ban nem digitális csatornákat néz az ember(diginél az analóg adás igy is jobb).Nembeszélve az adások sugárzása ami nem egy forma minőségű.Vagy a leadott filmek minősége.Lehet,hogy a javasolt beállitások a te szemednek jók másnak meg nem.Volt már itt olyan fórumozó aki az innen vett beállitásokra azt mondta,hogy igen fakó.Nemvagyunk egyformák hál istennek!
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz zs2994 #20285 üzenetére
Elvileg októberi firmware van hozzá ha még nem tetted fel
innen letöltheted -
MrTwister
őstag
válasz zs2994 #20398 üzenetére
Mi az akadálya, hogy Samygo ráfrissítse a legújjabb firmre? Tudtok ilyenről, mert én nem! Akkor pedig csak meg kell várni az updatet, persze most samygonál is holiday van!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
air
nagyúr
válasz zs2994 #20514 üzenetére
Megpróbálom érthetően elmagyarázni.
Ha veszel egy kiló lisztet és 6-8 deka hiányzik belőle, - amit nem veszel észre, és nem is mérsz le otthon minden egyes zacskót - akkor nem vertek át?? De még mennyire, hogy átvertek. Csak azért mert nem veszed észre? Vagy ha észre is veszed, nem mész vissza reklamálni, vagy azt mondod, hogy ugyan, az engem nem érdekel, nincs is igényem arra a plusz 6-8 dekára. És az a 6-8 deka a gyártó tiszta nyeresége.
Nem az a fő probléma itt, hogy ki veszi észre, és ki nem, kinek van rá igénye, és kinek nincs. Hanem, hogy ezt a magatartást a gyártók gátlástalanul folytathatják, és nem történik semmi, mert az emberek túl birkák. Nem szólnak, nem állnak ki a jogaikért, stb. És amíg ez a hozzáállás a többség részéről, addig nem is lesz változás. Ez a szomorú tanulsága a dolognak.
És akkor most lehet nyugodtan fikázni engem, mert én vagyok kisebbségben azzal, hogy ki merem nyitni a számat.
(Egyébként itthon is dereng valami. Akit érdekel, annak privátban szívesen írok részleteket.)Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos