- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
"...Mert a szolgáltató minden kártyát párosít a modulhoz,amibe beleteszi/beleteszed....".... Azt hiszem,pont ezt írtam.....elnézést, ha szabatosan fogalmaztam a továbbiakban....nyilván arra gondoltam, hogy a kártyát magát nem teheted át egy másik tv-ben lévő CI+ modulba....hiszen a fenn általam leírtak szerint a szolgáltató párosítja a modult a kártyával.....akkor nem nézhető másik tv-n, ha csak a kártyát teszi át valaki egy másik tv-ben lévő CI+ modulba.....azt hittem egyértelmű az okfejtésem,de akkor bocsánat,amennyiben mégsem volt az...ezt is azért tartottam fontosnak megemliteni,mivel vannak,akik konkrétan ily módon ütköznek akadályokba....mert pl. régebben máshonnan ("antennabót,web" vásároltak CI modult....és nem tudván, hogy az aktuális szolgáltató általában párosítja a kiadott kártyáit a moduljaival....sőt eghyes szolgáltatók "meg sem engedik", hogy külön vegyél CI modult,csak azt lehet bérelni,vagy megvenni tőlük,amit Ők adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest