- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
"...Mert a szolgáltató minden kártyát párosít a modulhoz,amibe beleteszi/beleteszed....".... Azt hiszem,pont ezt írtam.....elnézést, ha szabatosan fogalmaztam a továbbiakban....nyilván arra gondoltam, hogy a kártyát magát nem teheted át egy másik tv-ben lévő CI+ modulba....hiszen a fenn általam leírtak szerint a szolgáltató párosítja a modult a kártyával.....akkor nem nézhető másik tv-n, ha csak a kártyát teszi át valaki egy másik tv-ben lévő CI+ modulba.....azt hittem egyértelmű az okfejtésem,de akkor bocsánat,amennyiben mégsem volt az...ezt is azért tartottam fontosnak megemliteni,mivel vannak,akik konkrétan ily módon ütköznek akadályokba....mert pl. régebben máshonnan ("antennabót,web" vásároltak CI modult....és nem tudván, hogy az aktuális szolgáltató általában párosítja a kiadott kártyáit a moduljaival....sőt eghyes szolgáltatók "meg sem engedik", hogy külön vegyél CI modult,csak azt lehet bérelni,vagy megvenni tőlük,amit Ők adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest