Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tices
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel! Most beszéltem egy Euronics-es dolgozóval, azt mondta, hogy 169.990.- lesz februári akcióban a 40ES6100 tv. Nem tudom mennyire megbízható infó. Nem kérdeztem, de gondolom, hogy valamikor hónap elején indul az akció. Ja, viszont csak 2 szemüveget adnak hozzá (eddig négyet). Erősítsetek meg, hogy jó vételt csinálok!
Boltokban ahogy néztem 190k körül van akció nélkül. Árgépen meg mindegyik "megrendelésre", azt meg ki tudja, hogy mennyit mondanak, amikor ténylegesen megrendelem. -
localhost
Közösségépítő
válasz
torzsa3
üzenetére
Cak haszonló minőszégű!
Ha egy tárgyról nincs benne az adásban a bal szemnek szóló és a jobb szemnek szóló kép is, egyszerre, akkor el lehet mozdítani a képet picit balra, picit jobbra és kiküldeni a két szemnek, de ez ugye érthető okokból NEM LEHET ugyanaz, mintha eleve 3D-ben vették volna fel. -
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek,szeretnék kérdezni valamit.Meg tudná valaki mondani hogy a Samsung EH6030 és a Samsung ES6100 TV milyen minöszégü tudják átalakítani a 2D filmeket vagy híradót 3D ,valódi 3D mintha egy igazi 3D filmet néznék vagy azért van különösség.Köszönöm.
-
hosszug
tag
Üdv Mindenki.
Van egy Eh 5300 ás készülékem, egy ideig SMART funkciónál ki tudtam kapcsolni a készülék kijelzőjét pl. rádió hallgatás közben. Utóbbi időkben ez nem lehetséges. Másoknál is fenn áll ez a probléma? Orvosolható valahogy? Előre is köszönöm
-
localhost
Közösségépítő
Újsághír:
Samsung Magyarország
A CES-en bemutatott Smart Evolution Kit a Smart TV technológia legfrissebb hardveres és szoftveres frissítéseit teszi elérhetővé a TV tulajdonosának. A 7-es sorozattól felfelé minden új Samsung Smart TV-vel kompatibilis kiegészítés a 2012-es modellek számára elhozza az újratervezett Smart HUB-ot, a fejlettebb hang és mozgásvezérlést, valamint a négymagos processzort.
-
amadeus11
senior tag
Üdv !
Van egy C650 -es TV-m . Van-e olyan jelenleg is működő widget hozzá , aminek a segítségével internetes streameket , csatornákat tudok nézni ? Vannak fenn Samygo widgetek , amiket régen raktam fel de azok közül egyik se működik . Köszi . -
attamero81
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Elvileg finomul majd a wifi rendszer,mert sok visszajelzés jött arról,hogy ezt meg azt eldob nem ismer.Gondolom ismerős.Illetve a sok kompatibilitási gondon is javítanak elvileg.A másik pedig az,hogy a SMART részén lévő dolgokban lesznek sajnos fenn akadások,mert a Samsung nem a jog tisztaságáról híres.
Maga a wifi sebességét még nem tudjuk.Pontosan majd ha kezünk ügyébe kerül.Paraszt ésszel mondva ésszerű lenne az emelés,mert ha már az E-sata,usb 3.0 be kerül akkor ez miért maradna ki.ultio 41846: A valós 100 Hz jobb,de a nagyobb kategóriás készülékeknél azért van 50 Hz,mert a későbbi konvertálás és kép megjelenítést másképp nem tudták megoldani.A 7000 és 8000-es típusokban a konvertálásnál a T-con panelekben lévő processzorok így is vért izzadnak mire normálisan elő állítják a kívánt képet.Ha alapból 100 Hz-en menne akkor a FHD konvertálás után nem menne a 3D FHD.
-
Qadron
tag
válasz
burtione
üzenetére
Szerintem Te arra gondolsz, hogy a rendes BD50 lemezeket a TV önmagában nem képes lejátszani, tehát azt vagy hdmi kábellel a PC-n keresztül egy megfelelő progival játszod le, vagy pl egy BD lejátszóval szintén hdmi-n keresztül.
DLNA-ban tudtommal a BD50 tartalmak nem működnek, csak az mkv formátum, ami butított a BD50-hez képest. (ez a méretekből is következik)
Ha mkv-t játszol le pcről, vagy bd lejátszóval egy penről, vagy usb-s vinyóról, akkor semmi különbség nem lesz attól, mintha DLNA-n keresztül nézed a PCről.
-
burtione
tag
kössz szépen, ez nagyon egyszerű! de most kikérném a te és mindenki véleményét. Mikor hdmi kábellel összekötöm és filmet nézek, nekem valahogy semmi minőségbeli különbség nem jelenik meg, hogy ha hálózatról nézem a filmet, ez miért van? vagy ez igy van rendjén, mert nekem azt mondták, hogy a tv lejátszója elég béna..
-
-
burtione
tag
Szaisztok! LAN kábelről, hogy érhetők el a videók és egyéb dolgok. Kell egy külön mappát erre létrehozni vagy hogy megy ez az egész? Samsung UE40EH6030
-
davz
csendes tag
Hello mindenki.
Utana olvastam, de nem talaltam itt a forumban sem konkret infot a problemamrol: EH5300-n TrueHD hanggal rendelkezo BluRIP mkv-t jatszom le USB HDD-rol, de nem adja ki a hangot. azt mondja a TV, hogy a formatum nem tamogatott. A kep minden tovabbi nelkul megy tovabb.
Ez igy rendben van? Lehet tenni valamit, hogy lejatsza a TrueHD-t?
-
fluidpwn
tag
Felteszem itt a kérdést, ha már Samsung-ék nem tudtak rá választ adni.
Van egy UE46EH6030W TV-m amin ugye gyárilag a fekete téglalap alakú talp van. Sorozatszáma: BN68-04027C-03 . Ezt szeretném lecserélni egy króm "X" talpra.Ha valaki tudja milyen sorozatszámú talpat passzol az én TV-mhez annak nagyon örülnék. Ezen kívül, ha valakinek van eladó vagy tudja hol lehetne kapni azt is megoszthatja velem nyugodtan.

Előre is köszönöm.
-
c805
tag
Még egy amatőr kérdés uraim a 3d-s szemüvegen a kék és piros kis matricát le lehet szedni?
-
c805
tag
Sziasztok,40es6100-as kép beállitási paraméterekben nem tud valaki segiteni?

-
localhost
Közösségépítő
válasz
chester99
üzenetére
Elviekben tudnád...
Az én SAMU telefonomon a "Számítógépes kapcsolat" menü alatt van:
- Samsung PC Studio
- Médiatár
- Háttértár
opció. Ez utóbbiban mennie kell, mindjárt kipróbálom.
Igen, a telefonomról hallgatok éppen zenét a tévén, kábellel összekötve HÁTTÉRTÁR üzemmódban.
-
olahjana
tag
Sziasztok
tudom hogy hülye kérdés SAMSUNG fórumon de melyik készülék lenne a nyertes? egy árban vannak.
55''samsung es6100 4 db szemcsivel 322e [link]
vagy 55lm620? [link]
tudásban mi a diffi?
főleg pc filmnézésre lenne használva, néha 3D, játék (FPS nem jellemző)
köszi -
air
nagyúr
válasz
Winston_76
üzenetére
"3D-ben csak HALTAB, HAL SBS-t próbáltam. A Samu egyértelműen vibrál az LG 3-4m-ről jobb."
Half TnB és Half SbS. Egyébként ilyet ne nézz a TV-n, mert ezek nem rendes 3D-s tartalmak!
A Samsung mindig is vibrálni fog, mert aktív 3D, az LG viszont butított passzív 3D. Azon még a natív FullHD-s 3D film is csak felezett felbontással jelenik meg.(#41864) chester99
A telefont mass storage módban kell használni. Ha lehet. Csak akkor működhet.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Telefont tudok pendriveként használni? Nincs csak egy 4 gigás pendrivom, a telefonomon meg több mint 20 giga szabad hely van. Ha rádugom a tv-re a teló kiírja, hogy csatlakoztatva, de a tv nem reagál...
valami ötlet? -
air
nagyúr
válasz
Kope91
üzenetére
Én sem tartom elképzelhetőnek, hogy ez működőképes lehet.
Sokkal jobb megoldás egy külső vinyó, és film nézés közben nem zúg, és nem fogyaszt áramot a PC is.(#41862) Winston_76
"Tehát 2 tv adást egyszerre nem tudsz nézni."Mivel nincs benne 2 tuner, ez érthető is. Egyébként ha HDMI vagy PC bemenetet nézed, akkor van PIP. A tuner (TV) képe lehet a kis ablakban.
-
Winston_76
csendes tag
Sziasztok!
Minap vettem magamnak egy 40es7000-est. A 3 nap után a tapasztalataim igen vegyesek.
Volt elődje, EB-re vettem egy lg42lm620s-t amit nemrég baleset ért. A képernyőre pillantva mindig valami hiányérzetem volt. A kontraszt hiányzott de nagyon. A filmeket, csak dinamikus kontraszttal nézem, mert egész egyszerűen nekem kevés volt. Váltás mellett döntöttem.
A samu csak kontrasztban nyűgözött le. A hibák:
Hát igen amit ilyen áru és kategóriájú tv-nek kifogástalanul kellene tudnia szerintem az alább felsoroltakat.
- DLNA esetében a fotók (jpg) csak max. 11 MP-ek lehetnek kb. (4050x2700)
ez azért rossz mert a 2 éves Canon550d képeit át kell méreteznem, hogy a TV-n meg tudjam nézni. (Pendrive-ról egyébként viszi a 18 MP is. kipróbáltam)
- Teljes böngésző hát nem túl gyors a 8, de inkább 9 éves asztali gépemen gyorsabb a netezés. Az Lg-é ennél is lassabb. Indexen a videó nem indul el. Az alábbi link alatti képet nem lehet mozgatni:
http://dubaimap.hipa.ae/index.html - Milyen teljes böngészőről beszélünk!?
- A böngésző gyors elindításakor több esetben is valami 000x. exe vagy valami hasonló hibára hivatkozva nem indult el csak másodjára (Firm frissítés megvolt. )
- Van olyan beágyazott videó élvezhetetlen, hang van kép szaggat. (pl. RTL X-faktor)
- A gyerekeknek webről indított "Dóra a felfedező: )" félúton lefagy. LG-n szépen lemnet
- Vimeo video-k néha nem folyamatosak LG-n jól ment
- A TV-t (S/PDIF) erősítőre kötöttem. Ha hangsávot váltok (DD / DTS) az "okosTV" hang menüjében is meg kell változtatnom a beállítást máskülönben sztereó PCM játssza le hangot. Volt LG lm620s-em ezt simán kezelte.
- A Pip TV kép alatt nem működik nálam csak internetezés alatt. Tehát 2 tv adást egyszerre nem tudsz nézni. Szerintem ez egy csúsztatás - Bár lehet én vagyok a béna, ha valaki segít azt megköszönöm.Az analóg adásokban picit erősebb a samu (bár a 10 éves 63 centis Philips CRT-n jobb analógot nézni), a digitális SD-ben én élesebbnek láttam az Lg-t bár jelminőség nagyon számít. A HD egyértelműen a Samué a kontrszt és a fekete és mozgásfolyamatosság miatt. Az Lg-nél a labda elrúgáskor mosódott.
3D-ben csak HALTAB, HAL SBS-t próbáltam. A Samu egyértelműen vibrál az LG 3-4m-ről jobb.A hibák nagy része véleményem szerint egy szoftverfrissítéssel megoldható lenne.
Ha a készülékre ténylegesen csak TV-ként és kijelzőként tekintünk a végeredmény egész jó.
Hozzáteszem a médialejátszó és a DLNA egész szépen teszi a dolgát, bár ez sem fullos.
Szívem szerint egy ilyen képminőségű kijelzőt vettem volna mindenféle beépített sallang nélkül de sajnos ilyen nincs, talán a pana ST50? Mellé vettem volna egy HTPC-t és az mindent lejátszik.
Mint írtam egy LG Lm620s-em volt szoftveresen hasonlóan voltak hibái (memóriahiány internetezés közben, internetlassúság, mkv-nél nincs hangsáv váltás, letiltották, dlna lassabb) , de a kontraszt ebben az esetben lényegesen sokkal de sokkal jobb.
Nem térnék vissza az LG-hez a kontraszt miatt. A szolgáltatások minősége kényelmetlensége nekem csalódás, azonos szintű a LG-vel. Az Lg 70.000-el olcsóbb!! Prémium kategóriás Tv-ről beszélünk
Még sok szolgáltatást nem teszteltem. Ha valamit beletesznek a gépbe az legyen kifogástalan. Kicsit a hajdani Win98-ra hajaz amit 3 havonta újrainstalláltam.
Ha valaki a felmerülő problémákat ismeri és tudta kezelni, válaszát előre is köszönöm. -
Ra3
őstag
válasz
Kope91
üzenetére
Megint csak azt tudom mondani amit pár napja itt egy kollégának, ha vezetékes hálózati csati nincs rajta, akkor szinte biztos hogy vezetéknélkülit se tudsz varázsolni rá, és ha sikerülne is akkor még a firmware-t is meg kellene hackelni, mivel nyilván ethernet nélküli tévé firmware-ébe nem tesznek dnla-t.
-
Kope91
csendes tag
üdv!
van egy samsung hd tv.nk, olyan problémám lenne, hogy vásárláskor direkt kérdeztem hogy van benne enthernet csatolo (nem smart tv, csak sima), hogy hálótazban meg tudjak osztani filmet hogy azon is lehessen nézni, erre az eladóválasza persze van benne
sajnos csak itthon derült ki hogy nem volt, nah mind1usb csatlakozó viszont van benne, a kérdésem az lenne, hogy léteznek usb enthernet átalakítók ezek mennyire működhetnek, hogy rákötöm gépre vagy routerre igy a tv ezen átalakítóval, és a tv felismerné-e a gép álltal megosztott mappákat mint külső merevlemez(usb.re ezt irja ki) ???
-
AstraCDX
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
A SAMSUNG UE22ES5000 modell, miért nem található a SAMSUNG honlapon ?
Jó lenne áttekinteni a technikai adatait, tulajdonságait részletesen .
Üdv.
Astra
-
Pool_
tag
Nem győztél meg:
"A ES szériában a 6500-as alatt 540p a valós kép megjelenítési felbontás amit kipótol 1080p-re."
"A FHD 3D pedig 6500-tól felfele van.Az alatt csak váltó soros a 3D FHD."A váltott soros FullHD is fullHD, csak két lépésben jeleníti meg az 1080p-s képet. Amit ugye én nem fogok észrevenni jó esetben elvileg.
-
Pool_
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Na most akkor ES6500 alatt 3D-ben fullHD-t látok majd vagy sem? Mert nekünk halandó felhasználóknak ez lenne a lényeg ugye hogy mi az amit látunk. Mert itt sokan írják hogy nem fullHD, közbe meg a hozzászólásaidból nekem az jön le hogy márpedig az, csak nem progresszívan jeleníti meg azt. Jól gondolom?
-
Batib
őstag
Hello!
Tegnap jött meg a TV-hez a Hama Uzzano és az alábbi gondjaim vannak.
A PC-n minden karaktert megtalálok és helyén (magyar) van a Z és Y is.
A TV-n nem találom az alsó vonást az á,é, ő stb karaktereket.
Mit tudok tenni?
Köszi! -
Flashget
félisten
válasz
attamero81
üzenetére
azt lehet tudni, hogy az F szériában a gyári beépítet wifi még mindig 54mbites lesz vagy cserélik jobra?
(még a cég saját mobiljaikba is jobb a wifi mint a tévéikbe szerintem) -
ultio
aktív tag
válasz
attamero81
üzenetére
Lehet én értelmezem teljesen félre az általad írtakat, de a valós 100 Hz nem jobb, mint az 50, amiből kamu 100 lesz?
Mert a komolyabb tévéknél 50 hz van.Ez csak azért érdekes számomra, mert mikor a tévémet vettem, sokan mondták, hogy a valós 100 hz kell, nem a kamu.
-
attamero81
senior tag
A ES szériában a 6500-as alatt 540p a valós kép megjelenítési felbontás amit kipótol 1080p-re.A 6800-as elvileg egy butított 7000-es panel,de mégsem.A 6800-asnál a kép frissítési frekvencia meg maradt 100 Hz valós és ebből csapja be a szemet 200 vagy többre.A 7000-es viszont alapon 50 Hz és ebből csapja be a szemet.
A valós óra jelek:
ES6500-ig --> 100 Hz --> FHD-ban 120 Hz/1080p --> 3D FHD-ban 120 Hz/540p
ES6500-tól --> 100Hz --> FHD-ban 120 Hz/1080p --> 3D FHD-ban 120 Hz/1080p
ES7xxx --> 50 Hz --> FHD-ban 100 Hz/1080p --> 3D FHD-ban 200 Hz/1080p
ES8xxx --> 50 Hz --> FHD-ban 120 Hz/1080p --> 3D FHD-ban 240 Hz/1080p
Ezek a valós frekvencia szintek.Remélem többet nem jön elő.Minden más érték amit megjelenítenek vagy feltűnttetnek az kamu.
Az F szériában lejjebb tolták a EVOLUCIÓ-s dolgokat.AZ F6500-as kb. az ES8000-es majdnem egyenértékű lesz.Illetve részben már többet tud majd.Gondolok itt a csatlakozási módokra.(bluetooth,USB 3.0,stb)
A kamera tekintetében ha minden igaz egy 8 mp-s kamera lesz amit egy 20x-os optikai zoom-al vérteztek fel.Ebből,hogy mi lesz valós azt majd meglátjuk a megjelennek.Ez az év vége fele lesz.(8.hó-tól-11 hó-ig) -
seria
tag
válasz
gergely909
üzenetére
Nyugodtan rákötheted a tetőtéri antennát a padláson lévő bejövő kábelhálózatra és tudod nézni a mindig tv adásait ha alkalmasak a körülmények.
-
BBéci
legenda
válasz
gergely909
üzenetére
Az pech, nálam a kábeltévé madzagja is a padlásról jön, így nem volt nehéz az antenna vezetékét is lehozni.
-
adoks
aktív tag
válasz
gergely909
üzenetére
A te dolgod, de szerintem méret ide vagy oda az analóg annyira szar egy
ekkora tévén hogy akkor én speciel inkább nézném a 70-es crt-t.
Esetleg Mindig Tv? Mert az azért mindenhol elérhető és különösebb fúrás-faragás
sem kell hozzá. Műholdastól igen messze van minőségben, de az analógtól is klasszisokkal jobb. -
gergely909
csendes tag
Szerintem analóg adásra abszolút pénzkidobás ekkora tévét venni.
Jogos felvetés, de: A kábeltv szolgáltatónál most nincs digitális csomag. Kb. 1 év múlva lesz. Arra az egy évre nem fogunk parabolát feltenni, végigfúrni, kábelezni, stb. hanem ebből a lehető legjobbat kihozni.
A méret egy 70 centis crt után már önmagában is élmény, akár az analóg adással is. Nem az adás minőségével van bajom, hanem azzal hogy akkora a kép, mint egy 120 centisen.
-
BBéci
legenda
Igény kérdése, hogy zavar-e valakit a felhősödés, vagy sem. Engem halálosan, akár a világból ki lehetne kergetni vele.
A kalibrálásra ugyanez vonatkozik, aki igényes a színhű képre, az elvégezteti. Csak azzal lehet kihozni egy tévéből, monitorból és vetítőből a maximumot. Laptopom monitorja is kalibrált, de három kattintással visszaállítható a gyári állapot, ami egyszerűen rettenetes, például az emberi bőr színének köze nincs a valóságoshoz.
8-10000 forintot megér, hogy a drága TV megmutassa a tudása legjavát, ami nem csak színekben, hanem kontrasztban és feketeszintben is észrevehető. -
adoks
aktív tag
válasz
gergely909
üzenetére
Esetleg nem akarsz digitálisra váltani?
Ez komoly hogy egy 60 colos tévén analóggal szenvedsz?
Én a sokkal kisebb 40 coloson sem tudom elviselni az analóg képminőséget,
de még néha a digitális sd-t sem.
Szerintem analóg adásra abszolút pénzkidobás ekkora tévét venni. -
Zsigi72
aktív tag
Igen, tuti 100% jól írtam be (bár igaz, hogy pár perc fejtörést okozott első nekifutásra).
Egy tv ki-bekapcsolás után viszont elindult a fuso alakalmazás.
Ugyanígy jártam a tv első beállításánál is, a wifi jelszót beírtam és nem akarta elfogadni, szintén ki-bekapcsolás után viszont ment gond nélkül.
Amit tapasztaltam, hogy a fuso-t használva sokszor olyan jelenség van, hogy a betöltést jelző felirat és csík nem tűnik el, a tartalom elindul, de a csík marad. Csak az alkalmazás újraindítása segít rajta. Ezt mi okozhatja?
Tv hiba, az alkalmazás hibája vagy szolgáltatóé? -
krausz23
csendes tag
Lenne egy nagy-nagy kerdesem! Az egyik nap csatlakoztattam a szamitogepet a Samsung Tv-vel ,pont egy olyan modelhez amilyen a kepen lathato az oldalon , es amiota ez megtortent a Tv-t nem lehet hasznalni a szinek osszementek ,fel kepernyo szurke !!! nagyon szepen megkoszonnem ha valaki adna valami tippet a krausz_lorant23@yahoo.com cimemre
-
Pool_
tag
Szerintem kicsit túl van spilázva ez a felhősödés, én végignéztem egy rakás TV-t a hétvégén, és egyiken sem vettem észre felhősödést normális működés közben (nem fekete képernyőt nézegetve, hanem filmet).
Más:
Ugyanígy túlzásnak tartom a kalibrálást otthonra is amit itt annyira elengedhetetlennek tartanak egyesek.
Nem mindegy hogy az a szerencsétlen hupikék törpikék hupikék vagy hupikék-0001%?
Ha nincs mellette szín hű tv akkor a senki nem venné észre hogy kalibrálva van vagy sem.
A kalibrálás nem nekünk lett kitalálva, hanem az olyan grafikusoknak akiknek fontos hogy ugyanazt lássák a monitoron amit a valóságban is fognak majd. A többi csak parasztvakítás, mert otthon pont elég annyi amit be lehet állítani a menüből. (kontraszt, stb). Ezzel meg játszani kell, de a színekben nincs azért olyan erős különbség kalibrálva vagy anélkül hogy bárki is észrevegye ha nincs a kettő egymás mellett.
Valaki itt azzal jött hogy lehet hogy az operatőr egészen más színvilágot álmodott meg, és milyen rossz nekünk hogy picit másképp látjuk. Erre is csak ezt lehet mondani, hogy nincs két egyforma emberi szem. Mindenki színtévesztő valamennyire, szóval alapból kizárt hogy ugyanazt lássam amit az operatőr is látott.
Szóval szerintem aki a kalibrálást úgy állítja be mint elengedhetetlen dolgot egy otthoni felhasználónak, az vagy ebből él, vagy már megvezette valaki aki ebből él, és igyekszik meggyőzni magát és másokat hogy nem kidobott pénz volt.Peace

-
-
sb
veterán
válasz
attamero81
üzenetére
Akkor hogy kerül a review-kba 6100-6300 FHD 3D?
Erről vitáztunk 1-2 napja.Van erre megerősítés?
-
Mclaren.
csendes tag
Sziasztok!
3-4 oldlat visszaolvasva láttam, hogy itt azért tudjátok mi a jó tv-be

Samsungon belül két tipust néztem ki, UE40ES6100, és az UE40EH6030. Kettő közül melyiket éri megvenni?
Nekem a lényeg hogy alapból nagyon szép képe legyen, 3D Smart nem lételem, sőt, csak ahogy olvastam ez a kettő jó választás lenne. Tv-és és számítógép is rá lenne kötve játék is menne néha rajta.
ES6100-nél ez a ködölés tényleg megvan? -
Rebell
senior tag
válasz
gergely909
üzenetére
"Normális az, hogy éjjel 2 óra körül bekapcsol a TV " Paranormal activity-t láttad?

Sorry az offért
-
rasky
senior tag
válasz
gergely909
üzenetére
Gyárilag hajnal 2-re van állítva a szoftverfrissítés, de ez kikapcsolható a menüben.
-
gergely909
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 hónapja, hogy vettünk egy UE60ES6100 tv-t és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- A jelforrás analóg kábeltv, a 16:9-es adók 4:3-ban jönnek fekete csíkkal alul-felül. A képarány automatára van állítva, a 4:3-asoknál kétoldalt fekete csík van, tehát az jó. A 16:9-eseket viszont nem mindig nagyítja ki, és akkor körben végig van a fekete keret. Az m1, Duna, National Geographic, Spektrum például mindig kiugrik nagyra, a Discovery, RTL Klub, TV2 sosem. Lehetne az automata érzékenységén állítani, hogy ezek is jók legyenek?
- Normális az, hogy éjjel 2 óra körül bekapcsol a TV kb. 10 percre, de csak a háttérfény, műsor nincs. Gondolom frissíti a Smartot, de minek ezért bekapcsolni a háttérfényt? Eddig kétszer fordult elő.
- HDMI-n kiküldi az USB-ről lejátszott film hangját PCM-ben? Ezt azért kérdezem, mert nincs HDMI-s erősítőm, nem tudom kipróbálni.
- A karácsonyfa talp nektek nem ferde? 1 centis magasságkülönbség van a tv két sarka között. Elcsaltam a bútornál, de ez annyira banális dolog...Pár oldallal korábban vetődött fel az outletes vásárlás. Korábban nem is tudtam ilyenről, de ezt ott vettük. Igaz, egy ugyanekkora plazmát (PS60E6500) kerestünk már hónapok óta, és végül egy céget találtam, ahol egyáltalán volt, nem csak hirdették. Volt ott még egy LED-es 60-as a 6000-es szériából, végül azt hoztuk el.
Felhősödét én nem különösebben láttam, a bevilágítás volt zavaró a sarkoknál, de az eco-módnál az automata fényerő beállítás megoldotta.
-
JoeYi
őstag
-
Pool_
tag
Mint megtudtam a váltott soros az 1080i (interlaced), ami az 1080p-vel (progresszív) ellentétben nem egyszerre rakja ki az egész képkockát, hanem először a páros pixel sorokat, majd a páratlanokat (vagy fordítva, mindegy). De persze ezt jó gyorsan, így az emberi szem ezt nem érzékeli, és egybe látja a képet. Legalábbis ha nincs mellette 1080p is persze, akkor már lehet hogy néhány ember látja a különbséget. [link]
Mondjuk az más kérdés hogy 3D-ben ez mit jelent, mert ott alapból minden képkockát kétszer kell megjeleníteni ugye, ami így már 4 képfrissítést jelent képkockánként elvileg.
-
JoeYi
őstag
válasz
attamero81
üzenetére
hát ez több mint meglepő. Már csak azt nem tudom hogy miként érted hogy váltott soros fullhd 3d, ez nem felezett felbontást eredményez?
-
Zsigi72
aktív tag
Na gondoltam kipróbálom a fuso-t. Az itt leírtak szerint csináltam mindent, de sajnos a belépésnél a fuso.tv-n regisztrált felh.név és jelszó párost a tv nem akarja elfogadni, azt írja, hogy valamelyik hibás.
A PC-n ezekkel gond nélkül betudok lépni. Gondoltam csinálok egy másik regisztrációt, de azzal is így jártam.
Talán el kell telnie bizonyos időnek a regisztrációt követően, míg használni tudom vagy mi lehet a bibi?
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Nekem tudott annyival többet, így 7000-et vettem.

-
Flashget
félisten
válasz
Firestormhun
üzenetére
D szériában a 6xxx-be volt ultra clear panel ezt a samsung már csak az ES7000-től rakta be..a többit leírták elöttem.
(#41799) hkari!
Lehet amiatt, hogy 10 méteres a HDMI-m?lehet, ha olcsó hama kábel az a HDMI..
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81
üzenetére
A 6100-as és a 6800-as eltérő panel típus
pedig erről korábban volt szó nem is értem miért merült fel vita tárgyaként.
A FHD 3D pedig 6500-tól felfele van
Köszönöm a megerősítést.
-
Ra3
őstag
válasz
Firestormhun
üzenetére
ultra clear panel, keress rá erre, szebbek a színek, 6800-on nincs, 7000-en van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Boltokban ahogy néztem 190k körül van akció nélkül. Árgépen meg mindegyik "megrendelésre", azt meg ki tudja, hogy mennyit mondanak, amikor ténylegesen megrendelem.

))))))