Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
A G-s stick az milyen? Nem a TV-hez hozzávaló és megbütykölted s szoftvert?
Pontosan.... ez egy G-s tplink stick, 2000 Ft-os. Azért vettem G-st, mert a routerem is csak G-s, ha lesz N-es, lehet akkor kipróbálom majd azzal is. A TV-t kellett kicsit okosítani, egy file-t bemásolni az egyik könyvtárba a TV saját szoftverében (firmware) , illetve egy alkalmazást a Játékok közé. Onnan egy gombnyomásra indul, lehet automatizálni TV bekapcsoláskor, de ahhoz bele kell kicsit nyúlni jobban a TV-be, én azt nem feltétlen akarom, nekem elég ha elindítom pár gombnyomással mikor kell...
Samba serverrel használom, full HD filmekhez már szűk, de mivel nemsokára gipszkartonozunk, úgyis behúzom az UTP kábelt a TV-hez, azzal stabil minden... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Samba serverrel használom, full HD filmekhez már szűk, de mivel nemsokára gipszkartonozunk, úgyis behúzom az UTP kábelt a TV-hez, azzal stabil minden...