- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
-
Zsolaf
addikt
Ez jóóóó, szerintem az emailok miatt lehet, de nem biztos
Nekem mindig megy ha nincs repülőben facebook email jelez ha történik valami, és a telefonon nézem meg először utána ha valami fontos már csak akkor nézem gépen.
Google talkot ha ismered annak is kell a folyamatos net, mert különben nem érnek el... -
zack
nagyúr
Meglátjuk majd a gyakorlatban.
Optimalizációban durranhat még nagyot. Azért mert nincs 2km fícsör lista, még lehet kellemes meglepetés.
Az Endomondo Sports Tracker Pro ismét akciós (231ft).
-
edgelaszlo
senior tag
hát ez szar......most megköveztek, de esküszöm áttérek Almára...egyrészt kevésbé esik az ára és tuti nem szarják tele a topikot majd baromságokkal......
komolyra fordítva: ez sztem kicsit tré.....oké hogy fogyasztói társadalom és azt fent is kell tartani, de lassan ott tartunk hogy mindegyik androidos sz@r kap egy frissítést és annyi....
hogy egy újabb gyöngyszemet írjak(sajnos a kurvás megjegyzésemet törölték):
ezzel a Samsung vaddisznókat kerget barátságunk virágos kertjébe!(#25681) SuperVerda87: hidd el haver, én sajnálom is......és ezt komolyan mondom, szarkazmus és savazás nélkül, előnyt kovácsolhattál volna ezzel a teszttel
(#25700) pzstm és mit írtak?
update: ja látom, felettem...
-
derrik
őstag
-
zack
nagyúr
Hát ez valami elkeserítő.
Lassan már olvasni se fogom a topikot, mert 400hsz óta megy a romolgatós téma, és a lusta emberek oktatása. Még átfutnom is sok idő, de már ebben is kezdem elveszteni a hitemet, mert 400hsz óta nincs olyan rész amire azt mondanám, hasznos volt elolvasnom.
-
-
Soound
tag
Igazából egy jó face-detection algoritmus kell a progihoz, és működő képes lesz ez. A gond csak az, hogy mezei dev. normális felismerést nem fog csak úgy a zsebből kihúzni. Pl. fórumon írják, hogy csak vertikálisan működik a progi, ha landscape-ben tartod a telefont, már nem ismer fel.
-
csabám
addikt
Nem nagy durranás, mármint a telepítése. Probléma még nincs. . .
Itt egy leírás róla:Második rom telepítése:
1. Először kell telepítsd a Siyah kernelt, cwm-ből vagy odin-nal
2. Miután feltetted a Siyah kernelt, indítsd újra és hagyd hogy az Android frissítse magát
3. Miden megvolt? Rendben, menj tovább a következő lépésre.
4. Töltsd le a neked tetsző romot amit másodikként szeretnél, és helyezd biztos helyre a belső SD-re.
5. Ezután, lépjél be a CWM Recoverybe, és lépj a "dual-boot options" menüpontra.
6. Látni fogsz egy bállítás listát, ezeket:
- View current status - megmutatja a jelenlegi dual boot állapotát
- Clone 1st ROM to 2nd ROM - ez a beállítás lemásolja a jelenlegi Romot amit használsz (pl CM9), és beileszti második ROMként. 7-20 percet vehet igénybe.
- Clone 2nd ROM to 1st ROM - lemásolja a második romot (miután már telepítetted) és beilleszti az első ROM helyére lecserélve azt.
- Remove 2nd ROM - teljesen törli a második rom fájljait és mappáit
- Swap 1st ROM and 2nd ROM - felcseréli a két ROMot
Innentől gondolom érthető:
- Install zip to 2nd ROM from Internal SD card
- Install zip to 2nd ROM from External SD card
- Wipe 2nd ROM data/cache - itt annyit hogy ezt mindenképp futtatni kell mielőtt telepíteni akarod a második Romot. Ez hozza létre a data és cache partíciókat.
- Wipe 2nd ROM dalvik-cache
- Fix 2nd ROM permissions
- Backup 2nd ROM
- Restore as 2nd ROM
- Backup 2ndRom to internal SD
- Restore as 2nd ROM from internal SD7. Válaszd a Wipe 2nd Rom data/cahe opciót. Ez előkészíti neked a második Romnak szükséges data és cahe partíciókat. 5-7 percet vehet igénybe.
8. Mikor kész, válaszd a wipe the dalvik cache opciót.
9. Mikor az is kész, válaszd az "Install zip to 2nd ROM from Internal SD card" vagy az "Install zip to 2nd ROM from External SD card" opciót attól függően hogy hol található a második Rom és telepítsd a ROMot.
10. Várj pár percet amíg telepíti a Romot.
11. Újraindítás
12. Nyomd le a Home vagy a hangerő le gombot mikor elkezd háromtól visszaszámolni ahhoz hogy a második ROM induljon.Weeman1: Nem rossz. Megmondom őszintén hiányzott a macska. Már csak egy jó témát keresek és jól megleszünk
-
kecsetihunor
aktív tag
Soha egyszer ki nem próbálta, hogy működik-e, de komolyan, még kíváncsiság formájában sem...
Mondjatok nekem egy jó kombót, ami stabil és az akksi jól bírja. Wanam 12 Siyah 2.3.7.2-vel használom, de néha jól alszik, néha rosszul, óráról órára változik, néha aktív kijelző mellett keveset fogyaszt máskor zuhan...
Más: Ez a problémám van karácsony óta. Nem sokat kerestem utána, de most érdekel mi is a szitu
Volt nektek ilyen már?Gondoltam majd kipróbálom zack SuperWipe zip-jét
-
Rotate
veterán
nem tudom mit nem értesz... asszonynál szar a 3g, ezért váltogat 3g-2g közt... ez akkoris merít, ha nem megy a mobilnet, csak a hálózat... ha hozzá megyek megyek egyből wifire, szal nem ártana, ha átváltana...
attól mert wifin vagy és nem megy a mobilnet, még ugyanúgy a 3g-n marad...
nagyon elbeszélünk egymás mellett szerintem.
-
kecsetihunor
aktív tag
Milyen appot használsz? A gyári kamera sem rossz, de videót nem lehet vele csinálni, aztán van az ICS Camera +, az sem akkora szám, van az lgCamera ami nem fogott meg, elég sok bug is van benne.
Használtam az Omega kitchenből egy másik kamerát, ami hasonlít az ICS C+-ra, de az nem igazán kompatibilis a WanamLite-al...
-
zseko
veterán
Emlékszem, múltkor is megosztottad velünk a beállításokat, csak akkor még nem volt az igazi a progi és pl. nálam sehogy nem működött jól. Azóta szerencsére javították, így meg is vettem
Videózásra, pláne sötétben tényleg sokkal jobb mint a gyári, igaz eléggé eszi a tárhelyet
Amit viszont észrevettem, hogy nálam nem áll be teljesen élesre a fókusz. Ha rányomok ugyanoda, akkor a fókuszáláskor egy pillanatra élesebb lesz a kép, majd visszaáll életlenebbre a végén.
És még amit észrevettem, hogy makrót sokkal szebbet készít videóban és képben is, mint amúgy. Azok nagyon szép tűélesek és részletgazdagok a 'szimpla' fotózással szemben.
Csináltam én is makrovideót egy darázsról: [link]
-
C.Brigante
veterán
Azzal, h ezeket megosztod (ráadásul kérni sem kell) csak nekünk teszel jót, mert lehet, h elmennénk simán amellett, h a kamerából többet is ki lehet hozni, mint amivel jelenleg rendelkezik! Úh. kérlek írd ki a jelenlegi beállításaidat, így mindig meglesz ha kell! Tudom erről volt korábban is szó de így lassan nyár derekán többet használja talán az ember!
-
pestibenji
senior tag
Nekem valamiért nem megy, total commander-el próbáltam törölni a system mappából és nem engedte
rootolva vagyok pedig, titanium backupal működik minden, és adtam neki superuser jogot
Ja és felraktam a root explorert is, és azt írta hibaüzenetként, hogy a system mappa read only.
-
pestibenji
senior tag
" when a certain erase method is used."
Egy bizonyos wipe-olásnál jöhet ez elő, az, hogy milyen wipe-olásnál nem derült ki számomra a szövegből. Viszont azt tudom, hogy volt valaki a fórumban aki brickelte a telóját, és garisan kicserélték neki az alaplapot, lehet, hogy nála ez a probléma volt -
Szelley
senior tag
Gyári root kernellel ez is kifagy :/ Majd ha vége a vizsgaidőszaknak nekiállok kerneleket cserélgetni
@Osz24: főzött romoknál ki szokták ezt venni, azért van az a bizonyos "szünet", mert duplahome gombra bejön ugye a Samsung Voice szarsága! Lehet állítani ezt a 0.5 sec várakozási időt, ha rákeresel a fórumban tuti dob ki találatokat! Úgynevezett 'home button lagg' címen szerepelhet! -
Rotate
veterán
hát, nem tudom... nekem állandóan be van kapcsolva, de érzésre nem fogyaszt többet mint azelőtt... gondolom mivel az, ha csak keres, az nem sok fogyasztást gerjeszt, illetve ahhoz neki csak 1-2 másodpercre kell bekapcsolnia, hogy megtalálja a hotspotokat, majd alhat tovább...
-
Caaabi
senior tag
áhááá, na akkor most készitek gyorsba legalább az alkalmazásokrol mentést, meg wifi hozzáférési pontokrol
aztán wipeolgatás után megy fel a 11.7!
A laucherre meg alig vannak szavaim... nagyon tetszik eddig...remélem igy is marad.. frissítgetni csak recoveryböl lehet majd ?
-
ToMmY_hun
senior tag
Rendben, köszi az infót. Leírom hogy én milyen változást láttam a bekapcsolás után, hátha valakinek segít.
Szóval miután bekapcsoltam a Force GPU Rendering-et, kevésbé sávosodtak a képek a menüben néhány helyen. Ilyen volt például a tárcsázó feletti Contacts/Dialer/Groups váltó fül. -
C.Brigante
veterán
ezek a wanam romok nem nekem valók!
(#20342) pzstm: feltünően jól bírja, ha ez még javulni fog, akkor keresek egy másik romot!
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest