Hirdetés
Aktív témák
-
zseko
veterán
Már előre bekapcsoltam mindent, de azóta sem képes megtalálni. a cerberus legalább működik, igaz, jó 10km-t tévedett.
A gps tényleg nem fogyaszt semmit? A vezeték nélküli hálózat az tulképp a Location lenne a maps-nél? Az eszi az aksit, de ami rendesen zabálja, az a Samsung Push Service, azt le is fagyasztottam a fenébe.
HR24.hu
-
tesopapa
aktív tag
Emlékszem rá valami napfelkelte szerű képek voltak.
Megvan [napsütés] volt a téma.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Nem akarok, de van egy jó lehetőségem, nem hagyom ki
(#4219) znagy69 eddig bírtam Ma délben hozzák a telómat. Jó volt. Szüneteltem, nagyon jó cseréket csináltam, és lesz egy vadi New
(#4218) Keldor papa mert a legjobb teló. Imádtam volna Arc S - et, de nincs Bootloadernyitás ( vagy pénzért, garivesztéssel ) nincs szervizelés, se támogatása. SGS - 2 - re meg amit akarsz...
(#4221) Psytech ez jó lehet ! Az a lényeg, ha nem tetszik a White, meg tudom oldani. Köszi , sztem ilyesmi lesz, hacsak Sóginak nincs valami maradékja
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
ToMmY_hun
senior tag
Ott sikerült elcsesznem, hogy az android-ot is megadtam kulcsszónak. Ha valakit érdekelne itt egy iszonyatosan jó oldal, igaz PC háttérképek de ezt is lehet használni telefonon
www.wallbase.comC programmers never die, they are just cast into void.
-
agabe
addikt
Én inkább 200ölé tenném a kezdőárat...210-220 simán lehet.
Egyrészt minden mást verni fog, másrészt az elején úgyis horror drága.
Fél év múlva 160 függetlenül (gyári garival...a sufni gsm-ekkel ne foglalkozzunk), jövő ijenkjorra meg 140környéke.
Használtban karácsonykor megkapod 120-130 között sztem. -
Gergőkee
aktív tag
-
ToMmY_hun
senior tag
Én felraktam CheckromV6-ra de FC lett az eredmény.
vasbojler: Tehát úgy akarsz telefonálni, hogy elemeled a telefont a füledtől és nem hangosítod ki? Úgy valószínűleg nem fog menni, ugyanis a két mikrofon körülbelül ugyanakkora légnyomás-változást érzékel, ezáltal a zajszűrő algoritmus zajkét értelmezi a beszédet. Ha így szeretnéd használni, akkor vagy fogd le a felső mikrofont amíg így tartod a készüléket, vagy kapcsold ki a zajszűrést.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
agabe
addikt
ugy tunik nehany custom-on nem mukodik, mint nalam a most fennt levo torok v37-esen sem...viszont akksihasznalat marha jo...reggel ota 4orat ment a kijelzo (wifivel vegig), email, net (betegen errol nezem a ceges hulyesegeket), youtube ... 30 perc telefonalgatas, es 19%-on volt az akksi (persze most mar inkabb etetem). Vannak hibai is ennek a romnak, mert elofordult mar 1-szer 2-szer, hogy kikapcsolt, csak vartam az ics-t ( foloslegesen ), hogy addig mar nem rakok fel masikat, de az akksival tenyleg jol banik.
-
conanabarbár
aktív tag
hát őszintén pár napja tértem át a gyári GBről az ICSre.a kezelőfelület nagyon bejön,de pl képernyő váltáskor nem annyira gördülékeny mint a GB volt! ez ugyebár a hivatalos ICS beta.ha tudsz mondani olyan ICS főzöttet,amit esetleg próbáltál,és jók a tapasztalataid,az is jó! a gyári GBre nem akarok visszatérni,hanem próbálgatnék másik ROMokat is,amíg nincs hivatalos ICS!
csak sajna még nem próbáltam főzött ROMokat,ezért kérem a véleményeket,hogy mi az amit érdemes kipróbálni![ Szerkesztve ]
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
conanabarbár
aktív tag
igen ott is regeltem,és tényleg dögivel vannak ROMok! ez a baj! ha 2 db lenne fent,tudnék választani,de sok van! ezért szerettem volna,ha valaki ajánl,1-2-őt amit érdemes kipróbálni!Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
R2D20208
addikt
Vizsgáltam,de nálam a kamera, az egyik legfontosabb. Ott meg az nincs még sajna rendben..
(#5348) ToMmY_hun azt a majomfejet miért takartad ki ? :-D Szét kell bontanod a Phone.apk - t. Nem egyszerű. És ha nem jön össze, Phone FC lehet...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
ToMmY_hun
senior tag
Neked is köszönöm szépen, de artu segítsége is nagyon jól jött.
Tök jó lenne, ha meg tudnám azt is oldani, hogy a mostani romról egy komplett mentést készítsek kernelestől, módosított phone.apk-tól kezdve az általam beállított dolgokig. Most nagyából olyan a telefon, amilyennek én gyárilag szeretném.C programmers never die, they are just cast into void.
-
Urmy
tag
Ez de durva. Mennél az utcán, megkérdeznék: - mit csinálsz..?? - csak a mobilom töltöm. Bár pl. atomtámadás, vegyi támadás esetén, némi szűrővel igazán hasznos kis kütyü ez.
Esetleg Darth Vader nagyapja lehetsz. Ki tudja ^^[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik