- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Richard!
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
-
kecsetihunor
aktív tag
Nem értem, miért kell ennyire elbonyolítani egy ilyen egyszerű dolgot is.
Minek kell Siyah kernel? Hátha nem is akarja használni, személy szerint nagyon ritkán használom, nincs szükségem rá. Minek ezért progi? Hogy egye a memóriát?
Amit a telefon tud gyárilag, azt tudja. Nekem is volt hasonló problémám, hogy meg se nyikkant a telefon mikor rádugtam MTP-vel, és a megoldást az előbb leírtam.
Legegyszerűbb, legolcsóbb, leggyorsabb
-
C.Brigante
veterán
Most csinalta velem is ugyanezt! A 11.1 frankon egy hulladek.... Nekem elsore felallt a rendszer, aztan camera inditasra tonkre baszott mindent. Utana marcsak logoig ment es nem allt fel. Ppfffff
Ja es valami cefetul tekerte a professzort mert majdnem kigyulladt a kezemben. (term. Full wipe volt elotte)
-
crane75
senior tag
Szia, ez egy mod, ami korábban fenn volt az XDA-n. Most is ott van de nem lehet letölteni, döglött a link. Engem is nagyon érdekelne, éppen a hívásrögzítés miatt...
Használ egyébként itt valaki megbízható, csipogásmentes hívásrögzítőt? Nekem a CallRecorder és a Total Recall is csak a bejövő hangot veszi, akárhogy állítgatom, az enyémet nem -
Rotate
veterán
LPB óta nincs új, viszont valszeg elsején jön a hivatalos
xcbiker:
Sygic, iGo (de ez hivatalosan nincs), Google Navi (ehhez mobilnet kell, útközben tölti le a térképeket) hirtelen ezek jutnak eszembe
Ha megfelel akkor felesleges változtatni, minimális plusszal jár, nem veszítesz semmit ha vársz hivatalos frissítésrede ha hajt a kíváncsiság, akkor sem bonyolult megoldani a frissítést
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest