- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
válasz
gringoka #21084 üzenetére
Igen. Egyrészt felszabadult kb 50 GB tárhely, tele volt szeméttel a system mappa valószínűleg. Az üzemidő is végre normális. A napi két töltés napi/ másfél napi egy lett. Mobilnettel:
Ez pedig wifin:
Wipe data előtt ez mobilnettel 4 Óra, wifin max6 óra volt. De fél napos üzemidővel. Jelenleg mobilnettel és wifin is lazán húzza késő estig,nem kell nap közben tölteni. -
-
golyós
addikt
válasz
gringoka #20555 üzenetére
Jó kérdés, hogy beveszik-e gariba, ismerve a Samut, nem fogják. Bár szerintem nincs olyan telefon ami azt írná ki az aksinál, hogy rossz állapotú.
20ezer ft az aksicsere egyébként bármelyik plázában, és nincs utángyártott, tehát mindegy hol rakatod be, max a hivatalos szervíz visszarakja úgy az újat, hogy megint vízálló lesz.
Ők 1 óra alatt kicserélik. Hivatalos szerviz minimum 1 hét. -
Gardaai
senior tag
válasz
gringoka #5445 üzenetére
Ami itt az első linken van a listában, kezd beírni a címzetthez, hogy kihozza-e. Ha igen, akkor a Google névjegyek nincsenek szinkronizálva és ezért nem ajánlja fel. Nekem akármilyen e-mail címről kezdem írni az e-mailt az összes névjegyet feldobja ami szinkronizálva van.
-
válasz
gringoka #5404 üzenetére
Én a Pólusba rakattam fel fóliát, egy pultnál volt egy kis hölgy, van matt fólia is én azt rakattam fel, beütötte a gépbe a típust, a gép kinyomta a fóliát és felrakta, és az órámra is kaptam egyet ajándékba. Én is gesztusvezérléssel használom nem jött fel a fólia és a tok sem nyomta fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest