- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Dőlnek a negatív rekordok. Ha lesz időm kiolvasom mennyit "hisz" magáról, de egyre rosszabb.
-
Diák66
őstag
Beszámoló akkumulátor fronton. Jelenleg 1 SIM van a telefonban, továbbá a rutinokhoz felvettem pár energiatakarékos opciót. A képernyő használat mellett érzésre ugyan úgy merül, de valamennyit sikerült javítani az üzemidőn.
-
Diák66
őstag
Nektek is ilyen gyorsan merül a telefon? Szerintem ez 1,5 évesen 2 SIM kártyával nem annyira jó.
-
Diák66
őstag
válasz
MaxxDamage #20212 üzenetére
Nekem már talán 1-2 hete is van, hogy ejött.
-
Diák66
őstag
válasz
rhunseeker #13168 üzenetére
Nekem is volt 8T, de az az akku optimalizálás sose működött benne rendesen.
-
Diák66
őstag
Sziasztok! Nem az S23-ra vonatkozik a kérdés, hanem A12-re, de hátha tud valaki segíteni. A képernyő tönkrement, le kellene mentenem az adatokat. Ha a gépre dugom a telefont, bejön a meghajtó, de ki kellene választani, hogy fájl megosztás. Ez bukta, mert nem lehet kijelző nélkül. A smart switch is kérné a PC-n. Valami ADB parancs nincs erre, hogy az legyen az alapértelmezett? A Type-C csatlakozón sajnos video kimenet nincs.
Csak miracast lenne, vagy windows kapcsolat, de hibás kijelzővel ez nehéz. Csak USB egér és fekete képernyő mellett tudok vaktában lövöldözni a kurzorral.
Tud esetleg valaki ötletet? Nem vagyok benne biztos, hogy a kijelző adta meg magát, lehet az alaplapon lesz valami hibás és azért nincs kép és érintés érzékelés.
-
-
Diák66
őstag
válasz
Janez0085 #11337 üzenetére
Az a szép, hogy tiszta az idő. (Szóval árva felhő sincs az égen) Aztán elvileg csúcs kamerás mobil. Írtam, manuálisan is fogok vele fotózni aztán kiderül. Csak ha már ilyen csodás fotókkal reklámozzák és agyon dicsérik.... Tudhatná automatikusan is. De ezeken a képeken olyan dolgok látszanak, ami azért gáz. Nem elég, hogy az ISO értéket maxra nyomja fel, még egy csomó érthetetlen és oda nem illő képjavítás is van a fotókon.
-
Diák66
őstag
Még mindig szenvedek az ébresztővel, másnak nincs ilyen problémája? Az első ébresztést elhalasztja és nem a beállított időben szól. Pontosabban most hétfőn időben szólt, de kedd-szerda már 10 perccel később csak. Az órára és a samsung accountban tárolt adatokra gyanakodok, amit lehetett már kikapcsoltam. Az óra hétvégén azóta is automatikusan kapcsolja az alvás üzemmódot, pedig kikapcsoltam.
-
Diák66
őstag
válasz
belashx #10720 üzenetére
A MediaMarktban régi vacakért is adtak volna 60 ezret, de Telekomnál előfizetés mellé a fentebb írt beszámításos árnál is kedvezőbben vettem. 615.000 Ft-ből (legolcsóbb a samsung storeban) nem nehéz 80e kedvezményt adni, mikor már mindenki 520 körül adja. (és erre még adott a médiamarkt -60.000 Ft-ot, talán még most is). Szolgáltatás nélkül adja jelenleg a Magyar telekom 517 440 Ft-ért
-
Diák66
őstag
-
Diák66
őstag
Használja valaki rajtam kívül az Alvási rutint? A rutinok között beállítottam, de engem eddig még csak szivatott ez a megoldás. Reggel is szépen elaludtam, mert nem volt hajlandó ébreszteni a telefon. Csak kiírta a képernyőre, hogy elhalasztva az ébresztés.
Nem jöttem még rá, hogy mi az oka. A Watch 5 Pro-ra gyanakszok, lehet túl érzékeny és azzal némítom? De legutóbb be volt állítva 4:46 alvás vége és egyből ébresztés. Ébren voltam már és látom, csak felvillan a képernyő, az ébresztés elhalasztva, majd 5:01-kor ébresztett. Mondhatom nagyon kedves.
Hétfőn ébresztett 4:46-kor pontban, de kedden már nem volt hajlandó ugyanazokkal a beállításokkal ezt megtenni. Ez miez???
Samsung Galaxy A52s 5G esetén jól működött ez a rutin opció. Az új telefonra viszont az órát elég nehéz volt átvinni, gyárizni is kellett (majd felhőből szedte vissza a biztonsági mentést), mivel a Healt app egyszerűen közölte, nincs kompatibilis eszköz csatlakoztatva. (de közbe a párosításnál meg ott volt, hogy csatlakoztatva).
-
Diák66
őstag
Sziasztok, mik a tapasztalatok az 23 ultrával? Nézegetem egy ideje, de nem tudom eldönteni megvegyem-e. Van ahol azt írják a 8GB RAM kevés bele, de 12 csak a legdrágább verzióban van. Ha meg elég a 8GB, akkor lehet a 23+ is elég lenne. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready