- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
gretzky77 #15174 üzenetére
Megvan még a jó öreg 13 Pro, nem mertem eladni, tesztelni akartam előtte az S23U-t.
Nézegettem a 15 Pro-t/Pro Max-ot, de szerintem annyival nem adna többet a 13 Pro-nál, mint amennyit rá kellene fizetnem. Szerintem megtartom a 13 Pro-t amíg Apple-ék be nem vezetnek egy gyorsabb töltést, és akkor váltok majd az aktuális Pro-ra. Mert azt nagyon irigylem, amikor olvasom, hogy pl. a Xiaomi feltölt 20 perc alatt
Ha meg hamarabb meghal a mostani, mint ahogy Cupertinoban “feltalálják” a gyorsabb töltést, akkor is csere lesz az aktuális Pro modellre. Neked milyen készüléked van most? Olvastam feljebb, hogy hosszú android időszak után váltottál, bevált eddig?gyuri81: ahogy írtam is, nem vagyok “ős iPhone-os” sőt okostelefonos pályafutásom 60-70%-át androidosként éltem meg. De ezek szerint öregszem, és fontosabbak már a megszokott/bevált dolgok, mint az újdonságok
-
Richie86
senior tag
válasz
Rob Rob #15170 üzenetére
Hát igen, van ilyen. Egyébként az a durva, hogy korábban több évig voltam androidos, mint amióta huzamosabban használom az iOS-t. Azonban az utóbbi pár évben annyira megszoktam, annyira ez való a jelenlegi felhasználási szokásaimhoz, hogy visszatértem hozzá. Mindemellett az S23U egy remek készülék, megkockáztatom, hogy android vonalon a legjobbak között van. Azt sem mondom, hogy soha többé Samsung, mert tetszik, volt korábban is, szerettem. Inkább azt mondom, hogy a jelenlegi élethelyzetemben, a jelenlegi felhasználói szokásaimmal komfortosabb nekem az iPhone.
gretzky77: amiatt mentem vissza, mert bizonyos funkciók nem hozták az általam megszokott/elvárt szintet (pl. ujjlenyomat/arcfelismerés bőven elmarad a Face ID-től, Budapest Go alkalmazás nem olyan, nekem a kamera is lassúbb volt, bár a képek kicsit jobban tetszettek, de videóban alulmaradt) ilyen apróságok, de ha ezeket gyakran használja az ember, akkor fontossá válnak. Másban meg jobban tetszett a Samsung, illetve technológialiag előremutatóbbnak, sokoldalúbbnak tartom, de sajnos amiben jobb/több, azt rájöttem, hogy nem használnám ki.
Ja és sajnáltam volna az Apple Watch-ot is, hogy nem tudom használni. Nézegettem a Samsung Watch-ot, de sajnos nem tetszett. -
Richie86
senior tag
Srácok, “elköszönök”, nem sokáig voltam a klub tagja. Röpke pár napos S23 Ultra használat alatt nem sikerült kiváltania belőlem a “megérkeztem” érzést, így visszatérek iPhone-ra. De be kell vallanom, vérző szívvel adom vissza az S23 U-t, mivel bámulatos az a kijelző, és egyébként is gyönyörű maga a telefon.
-
Richie86
senior tag
Köszi Srácok ezt nyilván ismerem, csak ez is egy plusz lépés... De nem rinyálok, tudom jól, valamit-valamiért. Emellett is van pár dolog ami idegesít, a teljesség igénye nélkül: Budapest GO alkalmazás nehezebben, lassabban és csak közelebbről olvassa be a QR kódot, hogy be tudjam mutatni a buszsofőrnek a bérletem (iPhone-on ez méterekről, lehetetlen szögekből is megy, mocskos gyorsan) időnként ha a telefon alkalmazásra nyomok, mielőtt betölti, az ikont megjeleníti böszme nagyban, elég csúnya így, a telefon kamerája lassabban exponál, az ujjlenyomatolvasó gyakran nem ismeri fel az ujjam, mellé bekapcsoltam az arcfelismerést is, de az is lassabb és bizonytalanabb, mint a Face ID, ilyesmik amik nem tetszenek. Viszont emellett bámulatos a kijelző, az iPhone-é is szép, de ehhez képest lópikula. Nagyon tetszik a 10x-es zoom, persze ilyenkor a minőség rovására megy a dolog, de akkor is fasza. Jobb a gépelés, kényelmesebb a tartalomfogyasztás, a tollal még nem sokat volt időm játszani, de majd felfedezem, biztosan sok mindenre jó. És mintha valamivel hangosabb és tisztább lenne a telefonálás, mint az iPhone-on volt, bár arra sem panaszkodtam soha. Szóval vannak itt pro és kontra érvek, amiket jól meg kell rágnom 14 nap alatt
Legszívesebben mindkettőt megtartanám, de csak egy maradhat -
Richie86
senior tag
válasz
sanca72 #15079 üzenetére
Ja, kb. Pedig amúgy nagyon patent telefon. Az is fura, hogy nem tudom egy kézzel kezelni, persze erre nyilván számítottam, de nem gondoltam, hogy ennyire zavarni fog. Mindenesetre el kell ismerni, kiváló készülék. De ha nem tudom megszokni, kénytelen leszek visszatérni az eddig használt iPhone 13 Pro-ra, hiszen azzal sem volt bajom, de annak a mérete is komfortosabb volt.
-
Richie86
senior tag
válasz
Kleroo #14997 üzenetére
Basszus, erre nem is gondoltam, köszi hogy szóltál
Nem igazán hinném, hogy bajom lenne a 8 GB RAM miatt, de ha mégis, az kiderülne a 14 nap alatt. A jelenlegi telefonom 128 GB-os, és van még 67 GB szabad helyem
Így nekem még a 256 is túl sok, az 512 egyszerűen totál felesleges lenne, emiatt döntöttem a legkisebb tárhely mellett, így 297.000-ért szerintem nem volt rossz vétel -
Richie86
senior tag
A mai nappal csatlakozom hozzátok, egy fekete 8/256-os példánnyal. Nemrég hozta a futár. Majd meló után otthon kapcsolom be, de nem bírtam ki, kibontottam a dobozt. Hát ez valami gyönyörű jószág
Este indul a tesztüzem. Mivel online rendeltem, így 14 napom van eldönteni, hogy jobb-e számomra, mint a jelenleg használt iPhone 13 Pro. Mindenesetre jól indított, a kinézete, fogása nagyon bejön -
Richie86
senior tag
Szerintetek 358.000,- Ft-ért megéri egy vadonatúj S23U (8/256-os, Telekomnál)?
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki esetleg iPhone 13 Pro-ról vagy ennél újabb iPhone Pro készülékről váltott S23 Ultrára? Ha akad ilyen, megírná a tapasztalatait, véleményét, megérte-e?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ASUS 18W USB ADAPTER