Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5646) Gardaai válasza TODI1111 (#5644) üzenetére


Gardaai
senior tag

Én olvasok, de mindig másról írsz, mint ahogy most is.
Miért nem az alap "problémáról" van szó, hogy nincs rutin widget? De, van. Miért nem tudod felülírni az egyik rutint a másikkal? De, megtudod tenni.

Továbbra is van szükségem ilyen rutinokra, vannak is ilyen rutinok és használom is. Hibátlanul, manuálisan, automatán, felülírva, egymás mellett/alatt/fölött, natívan.

Ha nem indul el, akkor beállítás / program gond. Nekem minden értesítés ki van kapcsolva, működik ahogy beállítottam. Lehet Neked szükséges, hogy lásd mi nem indul el, de akkor válts programot vagy logikát ha nem úgy működik, ahogy beállítottad.

"Igen létezik1x1-es widget de azzal csak az az egy beállított rutin kezelhető."
#5642 Gardaai
"7x4 csak példa volt. Alapból vagy 1x1 (1 manuális rutin) vagy 1x4, de stackelhető több 1x4-es paklit egymásra pakolva úgy rendezve a rutinokat ahogy szeretnéd."
Melyik része nem érthető? Utólag pedig akár tudod 2x2, 5x3 bármekkorára méretezni. Plusz pakliba pakolva tudsz annyi rutint egymásra pakolni, hogy nem is létezik annyi.

Probléma / megoldásról már szó sem esik, ezért valóban be lehet fejezni. Már csak ismételgetem magam, minden infó amire szükséged lehet vagy másnak, fent megtalálja abban amit írtam.

Ha van kérdés, akkor egyértelműen tedd fel, mert az hogy nem indul el egy rutin és azért rakjuk ki widgetként, hogy megtudjuk nézni mi a hiba ez nem feature, hanem hibás működés.

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.