Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
bordi10 #37740 üzenetére
AZ NFS az ha jól tudom nekünk ingyenes
, a Paper Camera volt már az első nap, háttérképért nem fizetnék még ennyit sem, nekem a SoundHound jobban bejött mint a Shazam, a többit nem ismerem
Az ADW-n gondolkodom ennyiért, de nekem a GO! Launcher jobban tetszik,és az ráadásul ingyenes. -
Soound
tag
válasz
bordi10 #37624 üzenetére
Én úgy értettem, hogy maga a telefon elindul, csak launchered nincs, de pl. notification bar és társai igen.
Ha recoveryből nem sikerül meg csinálni, akkor azt tanácsolom hogy csinálj egy backupot a félig halott romodból. Húzd újra az egészet, és App Extractorral/Titanium Backuppal vissza tudod állítani a lényeges appjaidat Nandroid backupból.
-
Soound
tag
válasz
bordi10 #37403 üzenetére
ezek olyan mocskok ezzel a 22ft-t cuccal.
Amúgy /r/android-ot olvasgattam tegnap ebben a témában, és ott említette valaki a részben egyértelműt. Ez pszihológia + kicsit pörgetik google wallet-et is. Nagyon sok ember eddig nem nagyon vett semmit marketről, mert -Jajj nincs beállítva a kártyám... blabla, de ilyen árak mellett akit kicsit is érdekel a téma, nem fog elmenni. Szóval ezzel a 22fts app árakkal, a kezdeti "húzóckodó" magatartáson lendítenek át, és az akció végén már 200ft-s proginál se fogsz sokat bíbelődni. Ami persze nem igaz, de akkoris.
Mellékesen Read it later-t mindenkinek nagyon ajánlom. Baromi jó cucc. Bookmarkolni én már rég nem bookmarkolok semmit, de itt jön a képbe RIL. Pl. firefox addonnal egy klikkel el tudsz menteni egy oldalt hivatkozásnak, és bármilyen gépről/telefonról (ha be vagy logolva) eléred a linkjeidet. Alapból is arra használom, hogyha melóba találok valami linket ami érdekes de nem akarom ott helyben elolvasni, klasszul elmentheted. Azonnal syncelődik, szóval ha egy linket elmentesz desktopon, azt olvashatod telón is, ami jó, hogy fordítva is.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest