Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz kellerman #2228 üzenetére
Szerintem boltban még jövő héten sem lesz. Bementem a T-hez a ˇ"kiscsaj" azt sem tudta milyen telefonról beszélek.
Nem kizáró ok. Én mikor bementem, kiscsaj bólogatott majd a Galxy Tab-re rámutatott. Mondom igen, valóban nagy ez a telefon is, de ettől kicsit kisebb
Meg megkérdeztem, hogy ha Domino-ról mennék át előfizura, akkor maradhat-e meg a mostani számom.
Erre ő. Természtesen uram, megmaradhat de lesz mellé egy másik új szám is
Hofi jutott eszembe: "anyám borogass"
Szóval mérvadónak azt az infót nem nevezném továbbra sem. T-s alkalmazottak viszont dolgozói előfizetésre már közel két hete megvehetik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rankesz
veterán
válasz kellerman #2249 üzenetére
Nem tudja meghajtani a külső hdd-t, de ha egy powered usb-hun-ot is beteszel mellé akkor már nincs gond (illetve csak annyi hogy NTFS fájlrendszert ha jól fordítottam az egyík youtube videóban akkor nem kezel csak max fat 32-t. Ez mondjuk megint szívás a nagyméretű mkv-k miatt is...)
-
t72killer
titán
válasz kellerman #2313 üzenetére
Lassan gyűlnek az apróságok, amikkel az SGS-3at majd el fogják adni:
#1: (természetesen): fullHD3D lejátszás@MHL2.0-ás csatin keresztül,
#2: SDXC és ntfs (+pár más file rendszer) kompatibilitás
#3: NFC
(LTE "természetesen" még ebben sem lesz, azt majd az azutáni generáció "forradalmi újításaként" hozzák le)mindhárom dolog "apróság", minimális hardverváltoztatással és nem túl sok szoftvercsiszolással megoldható lenne, de nem lőhetik le előre a jövő tavaszi nyulat
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz kellerman #2548 üzenetére
Attól függ. Fat32 winyót látja (elvileg, telóm még nincs), egyebet nem.
#2547: frissítés: attól függ. A hivatalos frissítésekhez természetesen nem kell root és biztos 1szerű a telepítésük (soha nem volt még androidos telóm, látatlanban mondom). Főzött romokhoz meg mindenképp el kell olvasni a passzoló XDA-s receptet.
#2549: "a", sztem túl kicsi a képernyője hosszabbtávú olvasáshoz. Erre 10" körüli tabletet ajánlanék.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz kellerman #2555 üzenetére
azzal jön. ez egy szar cikk. (Ha írok egy blogot, amiben azt írom, hogy nem is 2 magos a procija, akkor meg abban fogtok kételkedni? Viszont hiába gorilla, bármilyen üveget meg lehet karcolni. Zafírból kéne csinálni, hogy ne karcolódjon, de akkor 3x ennyi lenne az ára
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz kellerman #2720 üzenetére
Az előrendeléses lista akkor lépett volna érvénybe, ha kevesebb készülék jön. Mindig így csinálják. Mivel vélhetően ötvenszer annyi jött, mint amennyit webshopban előrendeltek, ezért aki most rendel, az is ugyanúgy meg fogja kapni holnap, mint a többiek.
És a boltokba is kikerül hétvégéig...
Már csak egy Domino-s árra vagyok kíváncsi.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Eszetlen
csendes tag
-
pzstm
titán
válasz kellerman #2743 üzenetére
ha meglesz a teló belerakom a memóriakártyát és simkártyát, és egész biztos hogy a hátlapot sem merem majd levenni nem hogy barkácsolni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz kellerman #2748 üzenetére
én a telefonra kattintva is hibát kapok. Beszéltem egy kolleganővel, aki azt mondta, hogy rendelhet domino-s is webshopon kerezstül, és számom is megmarad.....
A gép szerint látja, hogy van készleten, rendelhető.
Lehet még egyszer felhívom, hátha más valaki mást fog mondani.
-
pzstm
titán
válasz kellerman #2761 üzenetére
számom maradhat, de állítólag futár azt nem tudja elintézni, csak ha személyesen bemegyek. Tovább bonyolítja a dolgot hogy családbarát opció is van, amit eddig nem én fizettem innentől meg igen.....tuti valamit el fognak k*rni szerződéskötésnél
-
djapor96
senior tag
válasz kellerman #2777 üzenetére
Felhívjuk figyelmét, hogy a megjelölt szállítási időponthoz tartozó napszakok tájékoztató jellegűek. Az adott napon belül a szállítási időpont eltérhet az Ön által megadottól.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kopasz79
tag
válasz kellerman #2790 üzenetére
igen meg azt is írta valaki hogy a töltő egyben az adatkábel is
tehát hogy ki lehet húzni a kábelt
oszt nézem gsmline-n a videjót oszt lám ott egyben van és nem kihúzható és külön kábel van adatkábelnek
és T oldalán is az van hogy töltő... de adatkábel nincs
már kezdem megbánni... -
nagyúr
-
djapor96
senior tag
válasz kellerman #2889 üzenetére
Állítsd be a gmail szinkronizáláshoz a gmail-es azonosítod, meg a marketbe is lépj be a gmail-es azonosítóddal...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
-
t72killer
titán
válasz kellerman #3005 üzenetére
#3009: wifi monitorozásra találták ki a Wifi analyzer-t.
[ Szerkesztve ]
-
gereke
tag
válasz kellerman #2946 üzenetére
Sziasztok,
AndroidMarket ezt írja a free programokra is:
"There are no Android phones associated with this account."Hol tudom beállítani az account-omhoz az SGS2-t.
Jelenleg WinMo-t használok, de ha kapható lesz T boltban, szeretnék átállni.
Addig is gyűjteném a hasznos progikat.
Kösz
LYA-L29
-
-
-
killerjohn
addikt
válasz kellerman #3300 üzenetére
Van valakinek ötlete, hogy download mode-ból hogy lehet újraindítani a telót anélkül, hogy az akksit ki kelljen venni? Hátlappal semmi bajom, de ha jönnek (márpedig jönnek) a CustomROM-ok... HD2-höz (mondjuk az fém...) 10.000 fölött van a hátlap. Bevittem szervízbe más gond miatt, és adtak egy újat, ingyen. Úgy meglepődtem, alig tudtam megköszönni.
-
moco22
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz kellerman #3339 üzenetére
kellerman: szerintem a folyamatot inkább befeJezd mint sem befeLYezd...
(bocs de már égeti a szemem annál is inkább hogy aláírásba van...)amúgy a romoknál a kiadás dátuma számít nem? az lenne legalábbis a logikus...
amúgy másnál is áthelyeződik néha a Tmobile menüpont?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest