Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
Aktív témák
-
sztrogoff19
tag
Hát igen, a külsőben semmi érdemleges változás...
Én személy szerint örültem volna, ha egy kicsit szögletesebb lenne. Mondjuk ami ennél fontosabb, hogy talán sikerült egy jobb GPS-t beépíteni, pontosabban egy jobb alkatrészekből álló GPS-t
Én meg vagyok elégedve az SGS-el, bár a GPS néha hektikusan működik, viszont a telefont teszi a dolgát, kiszolgálja az igényeimet.
Az SGS2-t megvenném szívesen ha minden pöpec, de mire lejár a hűségem a T-nél már kijön a 3-as is
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Srácok,
megnéztem pár SGSII videót, igen komoly készülék Már várom, hogy nekem is legyen, bár az még odébb lesz.
Ahogy elnéztem a kezelői felületet, már szinte látom is, hogy micsoda launcherek lesznek rá és hogy a sok hackerkirály miként fogja tuningolni/módosítani a ROM-otMorituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Ebben egyetértünk
A formája szerintem jobb lett, bár elsőre nem nyerte meg a tetszésemet. A hátlap az sokkal jobban néz ki, meg hát ott van a villanóval ellátott kamera sokak örömére. Nekem mondjuk az szinte teljesen irreleváns, mert nem szoktam fotózni/videózni, de hát jó ha van.
Ami fontosabb az a GPS, remélem ott lesz nagymértékű pozitív előrelépés, vagy ha nem is nagymértékű, legalább pozitív legyen
A kezelői felület is baba volt, de szerintem nem lesz sokáig érintetlen, ha megveszem szerintem én is nyomok rá valami launchert és témát. Na meg persze valami jó kis főzeléket a konyhából
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Srácok,
messze került az SGSII
Most beszéltem a T Ügyfélszolgálattal és nem fogok tudni úgy készüléket váltani, mint azt én előzetesen elképzeltem
Hiába a két előfizetés és a mobilnet, nem vagyok aranykártyás, így két év letelte után sem adnak új készüléket, részletre...
Marad a domino-s megoldás, de hát annak horror ára lesz plusz egyben kell kicsengetni.
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Ez az, Srácok, ez az
Ma voltam bent egy T-pontban, ott mondta az ügyintéző, hogy nem is kell aranykártyásnak lennem, mert abban a vállalati csomagban amiben vagyok, nem kell az aranykártya, anélkül is vehetek új készüléket.
Igen, igen, hurráááááááááááááá
Mármint SGSII-őt, vagy netán ami lesz, szipi-szupi telefon
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
-
sztrogoff19
tag
-
sztrogoff19
tag
Én és a malmom is bízunk benne
Brutális árak vannak Magyarországon Valahol olvastam, hogy nálunk az iPad2 több mint 700 dollár, ha jól emlékszem 736, kint az USA-ban olyan 546 $.
Biztos azért, mert nálunk sokkal jobban keresnek az emberek, mint az Egyesült Államokban.
De mondhatnám azt is, hogy a rendelkezésemre álló infók szerint pl. Angliában ha kötsz egy előfizetést egy mobilszolgáltatónál, akkor hozzád vágják a telefont. Nem az, hogy még több mint egy havi átlagkeresetnek megfelelő összeget is legombolnak rólad, vagy inkább többet
Arról nem is beszélve, hogy szintén Angliában egy - átszámítva - 7.000,-Ft körüli összegű előfizetésnél több száz percet beszélhetsz, kurv@ sok SMS-t küldhetsz és ebben az összegben még korlátlan mobilnet is. Ezt valamelyik fórumon (talán pont itt olvastam egy külföldre szakadt hazánkfia tollából).
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Azoknak, akik gondolkoznak az SGSII-őn (hozzám hasonlóan) annyit tudok mondani, hogy SGS-ről még nem éri meg váltani, mert egyrészt még bőven jó kis telefon az, másrészt meg két tesztet olvasva meggyőzőnek tűnik a II-es, de egyetértve egy fórumtárs soraival, én is megvárom a GPS teszteket.
Amiért még nem éri meg váltani, az az hogy láttam a T honlapján, hogy az SGS 0 forintért elvihető előfizetésben. Nekem jövő augusztusban jár le a két évem, szerintem addig nem is lesz csere. Addigra egészen biztosan kiderülnek a turpisságok a II-el kapcsolatban, másrészt addigra feltehetőleg javítják is azokat.
Az SGS topicban írták, hogy aki nem tavaly nyáron, hanem ősszel vagy még későb vette az SGS-t, annak nem voltak olyan gondjai, mint a korábban vásárolt készülékek tulajdonosainak, pl. nem nyöszörgött a készülékház, jó volt a GPS.
Szó, ami szó, véleményem szerint mindenképpen megéri várni Bár nehéz, ez igaz
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
írtam már régebben a topicban, hogy szerintem mindenképpen érdemes várni...
Először is, biztos hogy T előfizuval is drágább lesz, mint a SGS anno. Én azt 120.000 HUF-ért vettem, kezdőrészlet 40k, aztán havonta 6.700,-Ft.
Ennél drágábban kell kijönnie az új csúcsmodellnek. Szerintem annak, aki nem ragaszkodik a legújabb csodához meg most éri meg SGS-t venni, mivel előfizuval 0 Ft,-t elhozható...
Én is legalább 130-140k árra tippelnék így elsőre, de mindenképpen várni kell, mert nem szabad szvsz első szériás dolgokat venni. Legalábbis olyat, amint hozzánk a balkánra hoznak. Azért írom ezt, mert remélem senki nem hiszi azt, hogy kis hazánkba is ugyanolyan minőségű készülékeket hoznak, mint mondjuk Nyugat-Európába. Mi csak a II-III osztályú dolgokat kapjuk.
A gyártás elejétől számítva mindenképpen várni kell legalább 3-4 hónapot, olvasgatni a fórumokat, ahol a tulajdonosok nyilatkoznak a készülékről, nem pedig valami újságíró tesztelgeti pár napig. Főleg, hogy azok max. két mondatban emlékeznek meg a GPS-ről.
Azt tuti, hogy én nem fogom megvenni (bár én is nagyon szeretném már) ha olyan lesz a GPS, mint az SGS esetében.
Egy telefon - hiába nem elsősorban GPS - ennyi pénzért, már igen is legyen jól használható navigálásra.
A végére még annyi, hogy szerintem Ti is tudjátok, hogy a gyártók aláírtak egy olyan nyilatkozatot, miszerint 18 hónapig garantálják a "gyors" op.rendszer frissítés biztosítását a készülékekhez (ha annak bírja a hardvere). Nekem ez fontos lenne, ezért is várok, mert a tököm tele van azzal, hogy olvasgassam, hogy melyik ROM miért jó vagy nem jó, meg hogy kockáztassam egy k*rva drága telefon épségét, azért mert tojnak a frissítésre. Én azért veszek egy drága és remélhetőleg jó telefont, hogy az jól működjön és ne nekem kelljen bűvészkednem vele.
Akinek persze az a vágya, az tegyeRemélem az SGSII esetében már nem kell ilyenekkel pöcsölnöm, hanem csak lehúzom a gyári/szolgáltatós frissítést és kész. Ha már hazánkban is van fizetős Market, ez sem ártana.
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
A műanyag és fém vitába annyiban szólnék hozzá, hogy szerintem teljesen mindegy, hogy melyik melyik, a lényeg az, hogy rendesen legyen összerakva
Aki a fémet szereti/szeretné, annak javasolom, hogy telefonáljon úgy hogy közben tölti az akksit, nem kicsit lesz meleg a telefon...
Masta FRG,
egy kérdésem lenne hozzád, ha már a T-nél dolgozol megtennéd, hogy utánakérdezel, hogy most akkor mi van azzal a megállapodással amit a T is aláírt, miszerint 18 hónapig garantálják a - viszonylag - gyors szoftverfrissítést a készülékekhez, amennyiben annak bírja a hardvere ?
Hoppá, pontosabban két kérdésem lenne, a másik, hogy nem lehet tudni, hogy Tegra chip-el szerelt készülék érkezik-e a T-hez, akár később is, mivel nekem bőven ráér.
Olvasom, olvasom a fórumokat, de én még GB-re sem frissítettem a készüléket, mert egyrészt teljesen jó a mostani 2.2.1.-s, másrészt amit olvastam, az nem győzött meg, hogy még nem teljesen 100-s a GB.
Meg ugye már nálunk is van fizetős Market és azt a pár progit meg inkább kifizetem, ha már nem kell/kellene illegálisan ROM-ot frissítenem.
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv srácok,
olvastam az elmúlt napokban, hogy sokan "küzdöttek" a T ügyfélszolgálattal a telefon rendelés miatt.
Ma nekem is megvolt a sztorim velük
Dolgom volt egy bevásárlóközpontban és gondoltam, ha már ott vagyok benézek a T-be, hogy érdeklődjek az S2 felől.
Kérdezem a kiscsajt, hogy tudomásom szerint az októberben 2 éves előfizumhoz már most tudnék új telefont venni, legalábbis egy ezt mondták, másik T pontban pár hónapja, hogy ez valóban így van-e?
A választ az volt, hogy nem, hiába van hiper-szuper nagy céges előfizum, csak majd októberben vehetem meg. Gondoltam király, az egyik helyen ezt mondják, a másik meg azt
Aztán kérdezem, hogy mennyiért tudnék készüléket váltani, de erre még válaszolni sem tudott, mert az S2 még nincs a készüléklistán, csak ugye webshop-s rendelésben érhető el.
A fentiek alapján csak örülni tudok, hogy nem is most akarok S2-t venni, hanem tényleg csak ősszel, szeptemberre gondoltam, de ezek szerint várni kell októberig, de azt úgy gondolom, hogy kibírom. Meg aztán addig ki is növi a "gyerekbetegségeit" az S2
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Mindenképpen érdemes várni, hiszen mint említettem korábban "gyerekbetegségek" egy csúcskészüléknél is előfordulhatnak, sőt...
t72killer (remélem jól írtam) fórumtársnak igaza lehet, talán nem rögtön a kövi generációra érdemes váltani...
Mindenesetre szorgosan kell olvasgatni a fórumokat, hogy mit írnak a tulajdonosok, mi a jó, mi a nem jó, így aztán mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki az S2, vagy hogy egyáltalán megéri-e.
Én ma frissítettem JS8-ra, tudom, tudom, már rég kint van a GB, de engem nem győzött meg az azt használók véleménye, pontosabban az győzött meg, hogy nem feltétlenül kell rá váltani.
Ki is próbáltam egy friss Igo és Sygic progival, de csak úgy lazán az ablakból , rettentő gyorsan talált jelet, mondjuk pár órával később már nem volt annyira fürge, de még így is uszkve 20 mp alatt talált holdakat. A régi ROM-l ennek a közelében sem volt, de majd holnap munka közben meglátjuk, hogy mit tud
Ha javult a GPS, akkor szerintem nem is cserélek ősszel telefont, mivel ez volt egyedül ami bökte a csőrömet. A sebesség, a net, minden egyéb nekem tökéletesen megfelel
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Lehet, hogy elkapkodtátok ezt az S2-t
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
-
sztrogoff19
tag
Srácok, nagyot jót röhögtem az ötletbörzén, miszerint hogyan lehet megállapítani, hogy fém-e vagy sem a keret
A névjegyek megjelenítésével én is sokat szívtam, mígnem utánaolvasva, kitapasztalva összeállt a rendszer a kis fejemben
Az elején nem is használtam a névjegyek google-szinkronizációját, mivel maradi Nokiás voltam, de most már minden megy fel a google felhőbe. A legutóbbi ROM frissítésnél csak pár kattintás és minden a helyén van Egy hiper-szuper-giga like gomb a fejlesztőknek
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz Legendd #3166 üzenetére
Üdv,
az első kérdésedre tudok válaszolni, igen vannak ilyen alkalmazás-védő programok. Én magam is használtam egy-kettőt, rövid ideig
Nekem személy szerint nem jöttek be, mivel mindig külön-külön kellett pöcsölni, ha egy-egy alkalmazásba be akartam lépni, de ezt meguntam és hagytam a fenébe.
Szerintem a legjobb ha magát a telefont véded le a gyári minta-rajzolóval (Hely és biztonság, képernyőzár beállításai, legalábbis az S1-ben). Azzal kiválasztasz egy neked tetsző mintát és azzal maga a telefon már le is van védve.
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz kissandras20 #3555 üzenetére
Kapcsold be az USB hibakeresést. Az GS1-en a vezetéknélküli és hálózati beállításokon belül van az USB beállítások menüpontban.
Szerintem a GS2-nél is ott lesz. Ha kikipálod az USB hibakeresést, akkor elvileg egyből háttértárként kell működnie.
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Ne kapkodd el eNKá,
emlékszem, mikor én is nagyon-de-nagyon meg akartam venni az S1-t, alig bírtam várni, aztán persze vagy két hónappal előbb beszereztem, mint előzetesen terveztem.
Egy csoda volt, hiszen Nokiáról váltottam, első okostelefon, első érintőképernyős, első androidos, szóval elég nagy váltás volt.
Örültem, mint majom a farkának, de aztán jöttek a nem várt dolgok. A mizéria a frissítések körül, nem működik ez a progi, nem működik az a progi, nem jó a GPS.
Jöttek a főzött ROM-ok, most sem jó a GPS, most sem megy ez a progi, meg az a progi, ez nem jó, az sem jó, amaz majdnem jó...
Betöltöttem a 30-at és úgy látszik felnőttem, megtanultam várni, megtanultam türelmesnek lenni
Na meg persze, ezer már dologra is költeni meg spórolni kell, így nem az első a sorban az S2. Lehetne, de nem az...
Vegyék csak meg akik akarják, teszteljék csak, én meg szépen elolvasom, megvárom amíg a hülye kis hibákat javítják a gyáriak, megvárom, amíg 10-20.000 forinttal olcsóbb lesz
Nagyon jól emlékszem, hogy anno az S1-nél is, akik több hónappal később vették a telefont, nem találkoztak olyan hibákkal, mint akik az első között szerezték be (pl. nyöszörgő készülékház).
De, természetesen a Te döntésed, én csak szerettem volna rávilágítani néhány nem elhanyagolható részletre
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
A T ügyfélszolgálat védelmében emelnék szót, nekem soha semmi bajom nem volt velük
Egyszer volt olyan, amin felháborodtam, miszerint egy ÜSZ-el történt beszélgetést követően kaptam egy SMS-t, amiben az állt, hogy "reméljük elégedett volt munkatársunk XY munkájával".
Na, erre mondtam azt, hogy a jó k*rva anyját a T-nek, mi a f*sznak küldözgeti a munkatársak nevét SMS-ben
Senkinek semmi köze hozzá, hogy hogy hívják az alkalmazottat, az oké, hogy mikor felveszi a telefont akkor bemutatkozik, de ha a gyökér betelefonálónak (mert lássuk be, azok között is van jópár idióta) van valami gondja, akkor mondjanak egy azonosítót, aztán arra hivatkozva mehet panaszkodni aki akar, ennyi.
Dolgoztam én is olyan helyen, ahol ki kellett tennem a névtáblát (mondjuk én csak szigorúan álnéven futottam ), illetve a mostani helyemen is a nálam alacsonyabb beosztású kollégáknak kötelező viselniük, de kérdem én mi a fenének. Legyen valami azonosító, aztán csókolom.
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
a házilagos ROM csere bizony garancia vesztéssel járhat,de nem feltétlenül, mert én még nem olvastam olyat, hogy valaki bevitte a házilag szétgyalázott telefonját és a szervizben pöcsöltek volna vele.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egy nem hivatalos ROM-al, esetleg működésképtelen állapotban lévő telefont beviszel és nem lesz semmi gond.
Ha értesz az informatikához, akkor a ROM csere-bere sem fog majd gondot jelenteni, javasolom, hogy olvasd a PDAFANCLUB.COM fórumát, ott a samsung telefonok között megtalálod a i9100-t. Ott inkább találkozol hozzáértőkkel, mint itt, persze tisztelet a kivételnek, mint pl. muveszur, ForRedGlory, kali és még páran, akiket elfejeltettem felsorolni.
Én magam abszolút laikusként is meg tudtam csinálni a ROM cserét, de őszintén szólva nekem a fapados gyárival sem volt semmi gondom, csak hát a kisördög...
Ha majd ősszel megveszem az S2-t, akkor igyekszem elkerülni a házilagos barkácsolást, amennyiben az lehetséges. Mondjuk ezért sem érdemes első körben telefont venni, mert nagy valószínűséggel sok a gyermekbetegsége, amiket idővel orvosolnak
A fenti oldalon egyébként külön topic-ot találsz a KE7 ROM cseréjéhez
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv M.A.Z.,
ez úton szeretném megköszönni, hogy belinkelted a cuccokat az edigital-tól, itt nálunk is van üzletük, pár dolgot eddig is vettem náluk és csípem őket
Most, hogy a Te segítségeddel én is tisztába kerültem ezzel a tulajdonképpen kézenfekvő megoldással, hogy náluk is lehet fajin S2 kiegészítőket venni, tuti nem fogok a ebay-ről rendelni, hanem inkább tőlük, különös tekintettel arra, hogy igen korrekt áron kínálják azokat.
Lásd például aktív gyári tartó, ami egyrészt nem valami utángyártott fos, másrészt ez eddig a legjobb amit én láttam a neten kutakodva, végül, de nem utolsósorban az ár is igen jó. A gyorsboltban az egy ezressel drágább, amiben még nincs benne a szállítási költség.
Tudom, tudom, a neten lehetne rendelni olcsóbban is, de én inkább elmegyek és intézem személyesen, mert egyrészt nem kell aggódni, hogy megjön-e, ha igen, akkor mikor és ha megérkezett akkor meg milyen a minősége...
Köszi még egyszer
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv mindenkinek !
Csekély másfél hónap után újra beléptem a fórumra (olvasgatni eddig is olvasgattam )
Kérdésem lenne hozzátok, mégpedig az, hogy az S2-nél tényleg úgy működik a download mód, hogy hangerő le+home+bekapcs gomb, ami után még nyomni/felengedni kell valamelyik gombot ?!
Azért kérdezem, mert ha minden jól megy, akkor szeptember elején én is lecserélem az S1-t egy S2-re és feltételezem egyből romolással kell indítanom, mivel szerintem a KE2-vel fogom kapni, de olvastam, hogy a KG6, KF3 romok, már sokkal jobbak. Apropó, szerintetek melyik a legjobb gyári rom
A segítséget előre is köszönöm
A custom romok egyelőre nem izgatnak, valahol olvastam az xda-n, hogy a gyári (samfirmware) romok esetében le lehet cserélni az akksi kijelzést %-ra, ez ami most érdekelne első körben, aztán majd meglátjuk... Az S1-t is sokáig gyárival használtam, aztán meg egy héten 2x cseréltem romot
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz zeroo5ux #21074 üzenetére
Tiszteletem zeroo5ux,
köszönöm a választ, bár én azt olvastam (közben utánanéztem), hogy a kombináció után ezeket a gombokat fel kell engedni és után nyomni kell egy hangerő fel gombot, ez most akkor mi
Ha neked/nektek működik az alap három gombos cucc, akkor meg mi a fenét tökölnek vele mások, hogy megnyomják még a hangerő fel gombot ?!
Na, majd nemsokára megnézem, már csak pár nap, persze ha van a győri Tré-nél S2
Akkor válaszod szerint először majd a KH3-t tolom fel, de megnéztem azt is, hogy %-os kijelzést csak rootolt, CF kernellel ellátott samfirmware-s rommal szerelt telóra lehet rakni, még szerencse, hogy Chainfire csinált kernelt a KH3-hoz is
Köszönöm a választ neked is sippet !
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek !
A helyzet az, hogy valóban nem akarok buherálni túl sokat. Az S1-et sokáig hagytam gyárin, aztán meg romolgattam mint a hülye, de végül beállt egyre és az van hónapok óta.
Az S2-re tényleg csak ennyit tervezek, a legjobb gyári rom, a %-os akksi, aztán csókolom, bár ki tudja, ha beindul a romkitchen erre is, bármi megtörténhet
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz ForRedGlory #21105 üzenetére
Jelentkezem, Masta FRG
Éppen ma megyek be a munkahelyedre érdeklődni, hogy lesz-e fizetés után S2-őm
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz ForRedGlory #21192 üzenetére
Hiszek neked Mester, eddig még nem mondtál nekem hülyeséget
...és a jó hír az, hogy volt a Tré pontban S2, így félre is tetettem egyet magamnak, jövő héten, amint csippan a számlán a fizetés már megyek is
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz kecsetihunor #21221 üzenetére
Ne sürgessétek a mestert, jó munkához idő kell...
A helyzet az, hogy még nincs kész, de már majdnem elkezdte
Masta FRG,
nem tudom, hogy neked mi mindened van az S2-höz, de én most rendeltem az eBay-en JIG-et (soha nem lehet tudni mikor kell ), OTG adaptert, autós tartót, tokot, meg egy Nokia fülest (mivel a másodállásban nem használhatom a jó kis Pana fülesemet, a gyári Samu meg egy fos szerintem), mindez volt kb. 8.000,-Ft
Ez már betegség , de talán mégsem, most tudtam várni 3 hónapot, hogy közel kétéves legyen a régebbi T-s előfizetésem, amire meg tudom venni az S2-őt. Az S1 esetében talán csak 1 hónapot bírtam ki, október helyet augusztus végén be is szereztem anno
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
nekem is lenne egy kérdésem a ROM cserével kapcsolatban:
mi a különbség a PIT-es re-partition használatával végzett és az ezek nélkül végrehajtott ROM csere között ?
Az S1-et csak a háromfájlossal romoltam, PIT és re-partition pipa nélkül. De egy fórumos kolléga kérdezte az előbb, hogy a kicsomagolt samfirmware-es cuccban túl sok a fájl. Megnéztem én is és valóban, ha jól emlékszem az S1 ROM-oknál kevesebb volt, vagy csak én nem használtam a PIT-es verziót...
De a kérdés marad így is, mi a különbség a kettő között ? Valahol olvastam, hogy a 3 fájlos romoknál kell használni a PIT-et, de Ti azt írtátok, hogy nem kell, most akkor mi a helyzet ?
Meg egyáltalán mit tesz/nem tesz a re-partition ?
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv sógi,
köszi a részleges választ (már bocsánat, hogy csak ekként definiáltam a válaszod, mert bár válasznak válasz, de érteni még nem értem a különbséget és én ilyen pöcs vagyok, szeretem érteni a dolgokat ), ezek szerint inkább menjen a PIT-es version, mert úgy biztonságosabb.
Oké, akkor majd úgy tolom, elvileg - ha megjön a fizu - akkor hétfőn már el is hozom a nekem félretett S2-őt és akkor az első dolgom lesz rátolni az általatok ajánlott KH3 ROM-ot, aztán majd %-os akksi kijelzést próbálom meg és egyelőre elég is lesz, egyelőre...
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz bepe79 #21376 üzenetére
eBay a barátod bepe
Én a legfelsőt rendeltem, nemsokára érkezik. Hozzád hasonlóan én is inkább (fél)hivatalos romokat preferálom, de soha nem lehet tudni, lehet hogy egyszer szükség lesz rá
Amint meglesz az S2-őm nyomom is fel rá a KH3-at, de aztán ki tudja, ha egyszer beindul a romkitchen
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv fórumtársak,
szeretném veletek megosztani, hogy immár én is tulajdonosa vagyok eme szépségnek
Eddig csak telefonboltban zsinórra kötve nyomkodtam, de így anélkül a saját tulajdonomat képező S2-vel kicsit más a helyzet.
Nagyon durva a készülék, iszonyat könnyű, nagyon minőségi benyomást kelt (annak ellenére, hogy kib@szott könnyű ), tényleg sokkal jobban néz ki mint az elődje.
Már csücsül is a töltőn, kap egy kis delejt, aztán némi házimunka után (glettelés előkészítés ) után kezdődhet a ROMbolás
A PC-n már fent van a KH3, plusz a %-os akksi kijelzés zip-je, törlésre kerülnek az előző Samu-s dolgok (KIES és társai), aztán hajrá, ma jönnek is elvinni az S1-et, úgy hogy kb. 10.000,-Ft bekerülési költséggel S2 tulaj vagyok én is (plusz majd a törlesztők persze )
Bízom benne, hogy nem kell hülye kérdésekkel fordulnom hozzátok, nagyjából már képben vagyok, bár az idióta kérdéseimről Masta ForRedGlory tudna nyilatkozni
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Na srácok, hát nem figyelt sokáig a gyári KF3 a telefonon, 13:00 óra körül hoztam el és némi házimunka után fel is toltam + rootoltam is a KH3-at
Sokkal könnyebben ment, mint anno az S1-el
Már csak vissza kell telepíteni a megszokott dolgokat és ödöm-bódottág
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Én sajnos telefonról nem tudtam megnézni a linkelt képeket, de gondolom nem véletlenül
írtad, hogy rosszabb lett a kamera...Nekem is KF3 volt gyárilag, de csak kb. másfél órát így nem volt időm ezt megnézni, gondolom a beállításokban nem eszközöltél olyan mérvű/jellegű változásokat, hogy az rontotta volna lényegesen a kép minőségét.
Ha majd egyszer lesz erre időm, akkor majd én is megnézem de remélem jó lesz, majd meglátjuk...
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Upsz, egy kérdés eszembe jutott a szerkesztési időn túl...
Másnak is csinál olyat a KH3, hogy amikor belövitek a mobilnetet, akkor felteszi az ikonját a noti barra, majd 1-2 mp múlva leveszi (nincs is net) majd kb. 10-20 mp múlva visszarakja és onnantól lehet netezni ?
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz Cathulhu #21510 üzenetére
Szeva andrew,
Nekem konkrétan semmi ilyen jellegű problémám nincs a KH3-al, mint amiket Te írtál. Ami furcsa az S1 után, hogy a képernyőzár lassabb. Talán épp ebbe a fórumba írtam, hogy a mobilnet kapcsolódása problémás egy kicsit, de ez az S1-el is így volt, így betudom a szolgáltatónak...
A kamerát kicsit teszteltem este, de hát alapvtően ez egy mobil, nem f.gép...
Igaz ennyi pénzért ha már van benne fajin kamera, akkor fotózi is tudjon rendesen. A készített képekkel alapvetően elégedett vagyok, de majd megnézem monitoron is. A másik számomra fontosabb kérdés a GPS, ezt még nem volt alkalmam élesben tesztelni, majd jövő hét végén...
Ami nekem nagyon tetszik, az a böngető, most erről küldöm , a többi tapasztalatot majd idővel, még csak két napja van meg a kicsike.
Szerk: igen, ide írtam a mobilnet problémát
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
-
-
sztrogoff19
tag
válasz N.YCityBoy #21723 üzenetére
Egyetértek Kamikaze kollégával, jelenleg -SZVSZ - valóban ez az a legjobb készülék amit a vásárló a pénzéért kaphat. A vásárlás előtt néztem a többi készüléket is, de tényleg ez a legjobb.
Igaz, a törlesztője kicsit magas a T-nél, de ez a telefon hatalmas élményt nyújt használatkor, így mindenképpen megéri :-)
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
válasz Nordik #21826 üzenetére
Nocsak, nocsak egy győri/győrközeli fórumtárs ? Vagy csak turista
Ha a második képet tavaly lövöd, akkor lehet hogy kis "bodzaszedő" gyerekek fürdenek éppen a Széchenyi téren
De úgy látszik elég volt nekik a vízből, tiszták lettek egy életre, vagy netán lecsukták őket és nem tudnak kijárni fürödni
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Gyerekek, nemrég linkeltem az 1. hsz.-t (fajin lett Masta FRG, gratula ) valakinek és egy kicsit tovább gördítettem a hozzászólásokat, ahol rátaláltam az enyémre 7, hát azt kell mondjam, simán hülyeséget írtam.
Még hogy semmi érdemleges változás a formában Az S2 kib@szott jól néz ki és éppenhogy sarkosabb. Mea culpa mondanám, ha tudnék latinul
Szerk: ja, és persze, hogy nem járt le a hűségem, de azért jó, ha az embernek több előfizetése van
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Srácok,
olvastam fentebb, hogy a netvétel volt a téma. Nos nekem itt Győrben az S1-el soha nem volt H+ vételem, de az S2-vel már többször is
Sőt az irodában a kollégám a Spica telefonjával több WiFi jelet fogott, míg az S1 egyet sem, node az S2 már lát hármat is (az épület belsejében található mellékhelyiségben is jelzett már H-t )
Szóval SZVSZ nem olyan gáz a Tré mobilnete, az S2 vevője meg egyenesen jobb, mint az S1 vevője.
Ahogy nézegettem még a GPS vevő is jobb, de hozzáteszem egész várost átszelő komolyabb tesztet még nem csináltam, talán ma este lesz rá idő
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
srácok segítsetek legyetek szívesek. Nagyon szuper a telefon, de a mai napon meghalt a töltőm...
Nem akart tölteni három konnektorról sem, így levontam a konzekvenciát, hogy szar
USB-ről, PC-re dugva tölt rendesen, de nem mindig van nálam USB-s cucc. A kérdésem lenne, hogy ezt gariban cserélik-e (elvileg kellene ), ha igen, akkor ennek mi a módja ? Bemegyek a Tré mobilhoz és szólok, hogy ide egy másik töltőt és ennyi ? Vagy netán elküldik valami vizsgálatra és X idő múlva közlik, hogy mi az eredmény, hogy kapok-e új töltőt vagy sem ?
Akinek van hasonló tapasztalata, kérem ossza meg velem, előre is köszönöm
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Üdv srácok,
valaki segítsen legyen szíves...
Most olvastam Tőletek, hogy az XXKI4 igen fajin, így hát gondoltam letöltöm a samfirmware oldalról.
Bejelentkezem, kiválasztom az android-os firmware-t, erre kiírja, hogy sorry, de menjek át a sammobile.com oldalra, mert az lesz a jövő samfirmware.com-ja.
Viszont a sammobile oldalon meg lóf@sz sincs
Van talán az SII hivatalos ROM témában egy tucat topic, többek között olyan, mihez kb. két hete írtak utoljára, persze XXKI4-nek meg se híre, se hamva...
Vagy csak én kerestem rosszul
Szóval, akkor most honnan lehet leszedni a legújabb "hivatalos" ROM-okat SII-höz ?
Morituri Te Salutant
-
sztrogoff19
tag
Köszönöm a válaszokat
Ezek szerint csak én voltam a balf@sz, hogy nem olvastam el alaposabban a témák címét, persze rögtön az elsőben ott figyel, hogy SII firmware...
Azt hiszem most magamnak írhatom, hogy "ülj le, egyes"
Morituri Te Salutant
Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen processzort vegyek?
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.