Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
Phobion
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszönöm.
-
banpity
tag
Sziasztok

Téma: autóstöltő.Amelyik autóstöltő jól ellátja a feladatát egy i8910 Omnia HD-nál jó lesz ez a töltő SGS II-höz is ??? -
Phobion
addikt
Tud valaki olyan oldalt ahol SGS2-höz vannak fent háttérképek?
-
pzstm
titán
Kezemben az sgs2. Ez valami álom
-
czingerpeter
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is szert tenni egyre meg tesómnak is!
Jön hozzám és együtt merülünk bele a Galxys-ba!
Itt is van előttem a kis dobozka! Háát nem aranyos?!
-
Sógi
addikt
válasz
BladePocok
üzenetére
Hát nem tom hova fog ez még beállni

Sztem ennyit tud KE2-vel, már volt 9 teljes feltöltés...
Vagy még több kell neki?
-
Sógi
addikt
Egy kis akku jelentés:
21:00 (tegnap
akku feltöltve 97%-ra
23:00 repülő üzemmód
06:00 GSM mód be
17:45 akku szint: 33%, 20 óra 24 pec használat utánHasználatok:
Andorid op rendszer 36% 2 óra
Kijelző 29% 2 óra
Hanghívások 6% 15 perc
Telefon készenlétben 4% 13 óra
Wifi ment 1,5 órátMa nem volt nyúzogatva

A lets go 2 hd-t vettem meg és tökéletesen működik, kb 3-4 perc volt wifivel letölteni..
Üdv Varszegig, látom beszerezted te is
Hát bada után ez egy nagy felfrissülés, erre már rá lehet kenni az okostelefon jelzőt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djrazan
csendes tag
Vannak ugye a premium játékok, amikért fizetni kell. Úgy gondoltam, internetről beszerzem őket ingyen, ncore-ról le is töltöttem, apk filet a saját fájlok mappába telepítettem és utána futtattam.
De nem működik. Valakinek valami javaslat?Ja, és mennyi idő kell, míg valamit letöltök market-ról? már tíz perce "Starting download..."
-
Richard!
addikt
én nem fogom buherálni a telót.megveszem és használom.semmi főzött szarság meg ienek.
-
Sógi
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
Annyira én sem vágom ez a ROM, a telefon alapszoftvere, ha jól tudom, de majd okosabbak mondanak bővebbet

Kérdés: Amiket eddig letöltöttem droid appról, azokat el tudom menteni biztonsági másolatban az sd kártyára ugye? Egy jó kis backup progi kell hozzá?
Ha törlöm a telefonról, akkor a my droidról is törlődik, ugye? Tehát ha lementem sd kártyára akkor onann újra tudom telepíteni?

-
Richard!
addikt
mi az a KE7?

-
Sógi
addikt
válasz
Fortunei
üzenetére
Nem normális, ez egy "bug" (wifi megosztás fut a háttérben mikor wifi off), KE? sw van a telódon?
Ezzel annyit tudsz tenni, ha már tudod, h nem wifizel tovább, akkor kilövöd a futó programok között mindkettőt és nem eszi tovább a rendszert. KE7 frissítéssel ez megszűnik..
Nekem KE2 van a telón és minden wifi használat után bezárom manuálisan.Más:Sok memóriát eszik és procit használ ez a hyper kütyü SPB Shell 3D??
Megéri 3 rongyért? Valakinek tapasztalat? -
twine
veterán
válasz
Fortunei
üzenetére
Szinte biztos(hogy segít)

Ami értesítés, azt szinte mindent személyre tudsz szabni,,,mit és mennyit olvasson fel és mit is mondjon.....Szerintem "tökéletes" hívás/sms/e-mail/naptár felolvasó proginak!
Amint sikerül hozzájutnom az SGS2-höz, az elsők között lesz hogy "megtanítom" magyarul felolvasni...ott már van elegendő RAM, és Proci hogy kiszolgálja az egyebek mellet!
Nekem sokszor nagyon hasznos volt amíg fent figyelt a gépemen (SGS)[
Jut eszembe: E-mail érkezésénél eCID is gyárilag azt mondja hogy "message from XYZ"
Na ezt kell azonnal átírni arra a szövegre amit szeretnél hallani, mert elég kiábrándító
-
Fortunei
csendes tag
Köszi, megnézem, talán ez segít.
Itt is kell egy alap progi (SVOX Classic TTS), erre jön a a magyar Judit. Felolvasási része teljesen oké, csak ez az értesítés nem százas. Jó lenne vmi magyar nyelvű hangutasításra is rávenni, de ez nem megy. Announcify-t is néztem, de elég vegyesek az értékelések, állítólag az elődje (SayMyName) jobb volt. -
banpity
tag
Sziasztok

Aki esetleg Europark-ban szeretné megvenni T-pontnál az ne menjen mert most voltam bent kb. 2órája.Eladó srác azt mondta hogy nincs raktáron nekik de kedden kapnak árut.Én fel is írattam vele egyet magamnak és azt mondta ha megjön akkor rám telefonál.Remélem így is lesz

-
twine
veterán
válasz
Fortunei
üzenetére
Sgs-en használtam de nekem kellet hozzá ezen a készüléken az eCID felolvasó progi is!
Igazán jól működött volna(miután tökéletesen személyre szabod) csak ez a hármas kombó (SVOX/JUDIT/eCID) rettenetes errőforrásigénylő volt így megváltam tőle! SGS2-n nem tudom milyen beállítások vannak, de ha nem megy, javaslom próbáld ki az eCID-et! Azon belül be tudod írni mit is mondjon (csak természetesen fonetikusan kell írni! pld: "Ímél érkezett"
) -
Fortunei
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék :most vettem észre, hogy az akku 7-8% -ot használ wifi megosztás címén, pedig a beállításoknál ez nincs aktiválva (a leírás szerint egy állapotjelző ikon is megjelenne,ha be lenne állítva). Ha kilövök minden hálózati alkalmazást, akkor is ugyanezt jelzi. Normális ez ? Bocs, ha hülye a kérdés ...
Más : felraktam SVOX/Juditot, egész jól sikerült beállítani (csak beszéd v.csak csengetés is működik), de egy dolgot nem értek: bejövő hívásnál szép magyar kiejtéssel közli a hívó nevét, viszont amikor üzenet jön, azt angolul mondja... emailt pedig nem jelzi, pedig azt a funkciót is beállítottam. Esetleg próbálta ezt valaki ? -
jjc
aktív tag
válasz
knyitogato
üzenetére
én meg ezt: [link]
teljesen jó rá. kicsit könnyű belőle kivenni, de még mindig jobb, mint ha szorulna. -
pzstm
titán
dupla lett valahogy sorry....
törölhető -
pzstm
titán
este remélem ráértek, mert épp most foglaltam le egy kedves-szimpatikus hölggyel a telefonomat az egyik T-pontban. 3 óra és ott is vagyok érte

-
M.A.Z.
aktív tag
Akit még nem győzött meg a Gorilla Glass...

-
Phobion
addikt
Egy újabb kérdésem lenne, mégpedig az, hogy van olyan widget amelyik az adatforgalmat megmutatja?
-
kellerman
tag
Úgy néz ki marad a gyári usb átalakító, meg kábel.

-
kellerman
tag
Valaki kipróbálná, hogy számítógéppel összekötve nem gyári usb kábellel csinál -e valamit.
Nekem még csak nem is tölt.
-
greencard
tag
válasz
greencard
üzenetére
A linkelt jutubos videk kapcsán megnéztem, hogy az én videóim milyen fps-ben vannak. Meglepődve látom, hogy csak 25 fps-ben lettek rögzítve. Viszont az állatkertesnémet vid-nél is 30 fps-t ír a muki. Az 1080p és a 720p is. Másnak? Átállítani lehet, Kerestem, de nem találtam.Visszavonva. 30 fps-ben vesz fel, megnéztem az ffdshow-ban, csak a BSPlayer-em vmiért 25-öt ír ki.
-
Balage180
tag
csömöri madaras tesco T partnernél van még 1, tünemény a hölgy gyorsan intézkedik előtte hívjátok utolsó offos hozzászólásom köszönöm türelmeteket és hozzászólásaitokat remélem azoknak tudtam segíteni akiknek még nincs.
-
Sógi
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Ez is jogos, sőt fontos!

Én sem örülnék neki, ha hibás lenne ill. nem üzemszerűen működne.
De most hogy kérdezgeted ezt a képernyős dolgot, eszembe jutott, h mikor megvettem pár napig fehér képernyőnél láttam vmi sárga foltokat (csak nem foglalkoztam vele, mert annyira lekötött a belakása), de most már nem látom, szerencsére

(#3839) M.A.Z.: próbálok környezetbarát tudatossággal élni, ezért jó a napelemes + ha egy tanyán vagy ahol nincs áram

-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
knyitogato
üzenetére
-
knyitogato
őstag
válasz
pestibenji
üzenetére
Ez a fórum azért is van, hogy egy új készülék tapasztalatait megosszuk egymással.
Ha pl az endgadget által is megírt jelenség nem természetes, hanem hiba, és mondjuk visszahívásokkal, cserékkel jár, akkor közérdekű is.Abban teljesen igazad van, hogy kifejezetten hibákra rámenni butaság.
Én örülök, mint majom a farkának, hogy az elsők között meglett a telefon a T-sek között, és hogy nagynehezen találtam rá tokot, mert ez sem volt kis mutatvány, ekkora méretre nincsenek utángyártott bőrtokok még. -
greencard
tag
A linkelt jutubos videk kapcsán megnéztem, hogy az én videóim milyen fps-ben vannak. Meglepődve látom, hogy csak 25 fps-ben lettek rögzítve. Viszont az állatkertesnémet vid-nél is 30 fps-t ír a muki. Az 1080p és a 720p is. Másnak? Átállítani lehet, Kerestem, de nem találtam.
-
pzstm
titán
úgy néz ki este jövök én is ide hülye kérdésekkel

Ha minden jól megy

-
knyitogato
őstag
válasz
Mymelody
üzenetére
Nekem semennyire egyelőre.
#3832) M.A.Z.
Na ez kell nekem, köszi! Gondolom, semmit nem jelent az, hogy nem gyári, ugye? Nem ront az akksin, vagy ilyesmi...
Gyáriban egyedül azok a látszólag kiváló minőségű bőrtokok érdekelnének majd...de addig is nagyon szuper az a tok, amit belinkeltem ide korábban.
-
Sógi
addikt
Ne szégyeld megosztani a felfedezéseid

Ja-ja, usb-vel is lehet tölteni, megkockáztatom, h hálózati töltőt is megbírja átalakítóval
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De várjuk ki a végét, le kell tesztelni, mondjuk nem lesz gond, hiszen ez eredeti vagyis kínai
(#3831) Mymelody: Ha használod melegszik
, de ez normális..Volt már párszor, h töltöttem, közben játszottam, futott a háttérben a böngésző, ment az antivírus és a wifi, a felső része szinte égetett, téli napokon tényleg jó lesz kézmelegítőnek 
Sztem felesleges parázni rajta, h melegszik, hidd el ki van ez találva
(#3825) pestibenji: a szőrszálhasogatók mindig is fognak hibát találni

Ezt a telefont élvezni kell
-
M.A.Z.
aktív tag
Aki nem akar várni a gyári dokkolóra 14 ezerért...
-
Mymelody
aktív tag
Nektek mennyire melegszik a telefon?
-
greencard
tag
válasz
pestibenji
üzenetére
Abszolút így van. Most csináljak abból gondot, hogy a töltőnek el vannak hajolva a pöcökjei? Megmozgatom egy kicsit a (köralakú) konnektorban, aztán már tölt is. Szegényke nem szorul bele, ez van.
-
Phobion
addikt
Egy észrevétel. Engem ugyan nem zavar, de a lehető legtöbb alkalmazás ki volt lőve, 3g off, wifi off mindösszesen a névjegyeket irkáltam át másik telefonból és hát picit érezhető a melegedés. Amúgy ámulatba ejtő a telefon, tényleg lenyűgöző. Én most egy jó darabig telefonokról hallani se akarok, felőlem jöhet iphone10 meg htc megaszenzáció nekem akkor is ez lesz a best, de ez természetesen személyes vélemény nem akarok senkit se megsérteni.

-
pestibenji
senior tag
neharagudjatok, de olyan nevetséges, hogy mindenki keresi a hibákat a telójában, én eddig egyik említett hibát sem vizsgáltam meg tüzetesen és nem is találtam magamtól semmit, a fényképezőgép kis hibáját kivéve... Ha keresel hibákat NYILVÁN fogsz is találni, de minek? Azokkal együtt is a legjobb telefon a piacon, és csak összevissza idegesítitek magatokat.
-
eNKá
csendes tag
Ebédidőben csak kiugrottam a T-be.
Azt mondták, hogy igen értékesítik és igen van készleten.
Megkérdeztem, hogy hány db, a válasz 1 volt. Na mondom magamban az nem lesz már meg délutánra. Megkérdeztem, hogy le lehet e foglalni.
Mondta, hogy persze, és vette gy sárga post-it cédulát és ráírta a nevem. Mondtam, hogy megvárom, hogy sikerült-e rátenni, és milyen jól tettem.
Jön vissza és mondja, hogy már el lett adva. Magyarul már valaki ráírt, amúgy miért látta volna készleten.
Mondta, hogy várjak, mert a másik Pontban van és hívta is. Ott elrakatta. Hát kiváncsi leszek. -
Sógi
addikt
válasz
pestibenji
üzenetére
Letesztelnéd te is ezt, ha megkérlek?

"widget locker proginál miért van az a történet, h lezárom a telefont, megnyomom a középső gombot, felébred az app (wlocker) és ha újra megnyomom, akkor egyből feloldja a zárást és már lép is a főképernyőre, miközben az elhúzós kütyünél kellene csak nyitnia..VKI vágja ezt, mi van rosszul beállítva? köszönöm! "
-
Sógi
addikt
Kösz!

Ezt kerestem a kamerában, láttam a teszt videókon, de nem jöttem rá eddig!
(#3795) hunyadym: napelemes akkutöltő
(#3787) moco22: Kösz, átböngészem ezt a 15-öst

-
kellerman
tag
Érdekes, hogy nem gyári usb kábellel összekötve a géppel, nem is tölt.

-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
kellerman
üzenetére
olvastad a videónál a megjegyzést?

Idézem: "Nekem már van működő OTG adapterem.Amik vannak ebay-en micro usb-usb átalakító egy se működik vele, mert nincs bekötve az érzékelő láb .Én csináltam magamnak és hibátlanul működik.Készítettem több adaptert, számszerint ötöt, ha valakit érdekel akk"
Gondolom fel kell venni vele a kapcsolatot, ha akarsz működő cuccot. -
pzstm
titán
most hívtam fel egyik T-pontot és azt mondták holnap reggel 10-től értékesíthetik csak

-
knyitogato
őstag
válasz
Cruncher
üzenetére
Nem nagyon zavaró, csak az ember nem vár ilyen kijelzőhibát (ha az) egy ilyen drága készüléktől. A lényeg az, hogy ha ez valóban hiba, és nem a ragasztó (én is utóbbira tippelek), akkor ezt ki lehessen majd cserélni, ne legyen elmismásolva. Köszi, hogy megnézted te is!
-
kellerman
tag
-
fecs
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Drága dolog a gyereknevelés. Amúgy az én 5 éves fiam többet vagizik a telefonnal, mint én.

knyitogato: nekem se jelenik meg semmi sárgás sáv, szerencsére.
-
Drbonci
aktív tag
válasz
knyitogato
üzenetére
lyen nincs "és szerintem az enyém is ilyen" most vagy olyan vagy nem
Minden szar kis hibára rákeresel , ha meg találsz egyet , akkor azon lovagolsz .
Miért nem használod a telefont ezek helyett

Cruncher: Hogy lenne neki zavaró mikor nem is tudja eldönteni hogy olyan vagy nem

-
Cruncher
csendes tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Én nem vettem észre semmi ilyesmit, de ez egészen biztosan a ragasztó miatt lesz. Hónapok múlva is ráérsz visszavinni, ha nem változik, de megszárad szerintem. Vagy nagyon zavaró?
-
knyitogato
őstag
akinek már van, megnézni a szürke állapotjelző oldalon, hogy sötétebb-e (sárgás) a bal oldala? Külföldi fórumok tele vannak ezzel, és szerintem az enyém is ilyen, de cserélni meg most még nyilván nem tudom, hisz nem lehet kapni, visszaküldeni meg nem tudom, hogy akarom-e, újabb 1-2 hét teló nélkül...meg szerintem tényleg a ragasztó lesz a ludas, csak kérdés, hogy ekkora tételben ez lehetséges-e.
http://pdaplus.hu/content/view/6379/57/
-
Phobion
addikt
Nekem egy olyan kezdő kérdésem lenne, hogy az sim kártyámról a névjegyeket, hogy tudnám megjeleníteni?
Mert most konkrétan egy darab sincs. -
M.A.Z.
aktív tag
Kint van a nagy kétmagos teszt az oldalon...

Más: Asszem találtam egy okosságot a kamerában. Bal oldali sávba (hosszan kell nyomni) ki lehet pakolni a kedvenc beállítások ikonjait.

-
killerjohn
addikt
arghhhhhhhhhhhhhhhhh khrmpffff megvettem az SGS2-t, feleségem meg megkapta az "androidosított HD2-t". Erre tegnap leverte a kisfiunk, képernyő reccs, 60.000 a cseréje, VAGY veszek gyári plexi érintőpanelt LCD nélkül 20.000-ért, és akkor 35 körül megáll szereléssel együtt (persze a szervíz szerint kérdéses hogy utána tökéletes lesz-e a kép...). Gyönyörű. Ennyit baromira nem ér a HD2. Most vehetek neki is egy SGS2-t. Miközben egy kicsit még magamtól is sajnáltam xDDDDD
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Válogatós az SII a karakterekkel az kiderült... köszi a segítséget.

Új kérdés, rózsaszín ikonok feltelepítése a feladat launcherpro plus alá. Ehhez kellene segítség, mert én csak a dockbar ikonjait módosítottam, mást nem. Barátnőm viszont szeretne mindent megváltoztatni, lehetőségekhez képest, persze.
Előre is köszi a segítséget!

Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)