- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Criskero v10.1-el lehet esetleg szerkeszteni a Notification bar tartalmát?
ForRedGlory- És az jónak bizonyul? SGS-nél ha jól emlékszem egészen jó volt
-
WaterWave
veterán
válasz
ForRedGlory #17397 üzenetére
áááááááááááá remek
DDD akkor jönnek a szakácsok
-
ForRedGlory
félisten
Kijott a 2.3.5... Darky most tolja fel
-
iSonic
addikt
valakinek valmilyen tapasztalata ezzel a ROM-al-> [link]
-
hlaja
csendes tag
A JIG baromi egyszerű talán még szemüveg sem kell hozzá. A lábkiosztások kicsit furik (forrpontok inkább), és nekem is elsőre fordítva sikerült megcsinálni, de a telónak semmi baja nem lett tőle. Aki akar spórolni 700 Ft-ot (vagy szereti a kihívásokat mint én) az megveheti hozzá az alkatrészeket potom 88 Ft-ért pl. az elektrokontha-nál. Személy szerint csináltam egyet, de 1500-ért se csinálnék még egyet. Köv. kihívás az OTG csati. No azon lehet spórolni kb. egy tizest. Pontos lábkiosztásokat és leírást az USB csatikról az usb.org -on találni.
Egyébként a 301K ellenállás pont az 1% tűrésű 300k ellenállásnak felel meg (ennél pontosabb max SMD-ben létezik), és kb 5 Ft.
A swypos megoldással leköteleztetek...
-
gorog67
aktív tag
Most fedeztem fel, hogy windózos mobilokra létezik olyan progi (HomeScreen PlusPlus), ami kijelzi töltéskor az áramot, így megállapítható, hogy az autós töltő mennyire tölt navigáció közben: [link]
Létezik ilyen androidra is? -
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Mar irzam korabban hogy laggol,szaggat kisse a fokernyo
oldalai.
Korabban litening 5.0 volt ue.volt.
Most feltettem a Kg6 romot,de csak csinalja.
Most recoveryn keresztul toroltem a wipe lehetosegeket,
wipe cashe,wipe data....stb.
De csak szaggat.
Hogyan csinaljak egy teljesen tiszta rendszert?
Adjatok egy folyamatot legyszi.
Hogy KG6 legyen,de minden korabbi dolog eltunjon es ne
zavarjon a kepbe.
Koszonom. -
gorog67
aktív tag
válasz
Captor #17380 üzenetére
Nem kell kimérned.
Ha érdekel a mini / mikro csatlakozók bekötése:
[link]Pin Name Color Description
1 VCC Red +5 VDC
2 D- White Data -
3 D+ Green Data +
X ID May be N/C, GND or used as an attached device presence indicator (shorted to GND with resistor)
4 GND Black GroundEz pedig a "sima" USB
[link]
Pin Name Color Description
1 VCC Red +5 VDC
2 D- White Data -
3 D+ Green Data +
4 GND Black Ground -
DarkByte
addikt
-
WaterWave
veterán
ezen a swype-on mit tudtok szeretni...
-
Richard!
addikt
WATER live wallpaper...engem is érdekelne.
-
Himym
senior tag
Azért nem válaszol nekem senki.
-
dancsuri
veterán
na én úgy látom hiába csatoltam a képet a Swype-rol senkit nem érdekel honnan van
de most már meg sem mondom
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Kapható fém hátlan galaxy s2-hőz? Légyszi ha tud valaki linkeljen. Hvereltörte a műanyag patentot.
Köszi.
-
Attiba
tag
válasz
Gizmo94 #15025 üzenetére
Visszaolvasgattam, s szemet szúrt ez a WATER live wallpaper, ami Galaxy S-en megy: nagyon tetszik, de sehol sem tudom levadászni. Ami apk. lejönnek azokat meg nem tudom telepíteni: a levégén kiírja "Az alkalmazás nincs telepítve"
Root explorertis használtam.Tudna esetleg valaki segíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=AEsZXHS7J0I
-
-
csabicska
senior tag
Sziasztok. Feltettem a KG6 romot és a főképernyőn történő lapozás közben szaggat.
Előtte Litening 5.0 volt ugyanez volt.
Ma frissítettem még alig telepítettem vmit.
A programok 5oldalt tesznek ki, a liteningnél 15 is volt de az nem szaggat(tott).
Rootoltam.
Az esetleg?
Volt már ilyen tapasztalat?
Köszi. -
JOkE01
tag
Ma szervizbe adtam az sgs 2-t. Állítólag 1 hét mire megcsinálják. Elszállt az usb-je.
-
DarkByte
addikt
USB JIG-hez kapcsolási rajzot fel lehet lelni valahol? Mondjuk vicces ennek nevezni mert úgy tudom egyetlen ellenállás plusz egy microUSB dugó.
-
gezatata
aktív tag
egy Nokia J össze lehet hangolni a mi kis drágaságunkkal?
-
Jadro
veterán
válasz
Laraxior #17350 üzenetére
Ez is kiküszöbölhető. Nyitsz egy jegyzetet és már írod is befelé.
Mellesleg a Te tegnapi problémádnál az sem segített volna ha lett volna törlés gomb. Páran kitárgyalták már így nem írtam le sokadszorra, hogy nem számít mi van a kijelzőn. amit lenyomtál számot, az annak megfelelő kód átment a másik oldalra és ott eltárolódott az alközpontban. Vagy elütötted vagy más gond volt. Ezért az egy dologért végülis tényleg megéri maradni a jóval régebbi romon.
Persze ízlések és pofonok.
-
bepe79
addikt
Kapott az SGS2-őm ma délután egy ilyen extra clear / bright fóliát, és egy szilikon tokot is, úgyhogy atombiztosan be van védve, és hosszú távra tervezek vele.
Nálam a stabilitás mindenek előtt, úgyhogy semmiféle ROM-ot nem tettem fel eddig sem, és eztán sem fogok, az origi gyári 2.3.3 Gingerbread marad.
-
WaterWave
veterán
jig nagyon jó dolog... ajánlom én is
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
sógi: gyakorlok a foliával
-
HXY
addikt
KG6-ra hogy tudok magyar Swype-ot rakni?
-
csabicska
senior tag
A crt effektet hogyan kell telepíteni?
Köszönöm. -
RedCat
senior tag
Megérkezett a JIG-em. Hogy kell ezt pontosan használni? Számláló nullázás, sárga 3 szög eltüntetés hogy működik?
-
dancsuri
veterán
válasz
WaterWave #17314 üzenetére
rettentő csupasz (a multnap mondta valaki, hogy ki nem állhatja a progikkal agyonrakott romokat) még egy fájlkezelő sincs benn, a beállításokkal együtt 23 app
. nincs feledatkezelő, a statusbar 4 elemes nincs képernyőforgatás, képernyőmentés a power gombal (több funkciós gombok), Kamera beállítási gomb nincs hanem a lehetőségek gombok a jobb szélen állandóan láthatók (nagyon tetszik), a Magyarítás hibátlan, nagyon simán fut, ennyi ramot eszik induláskor (kép) Egyenlőre ennyi
[ROM-AOSP GRJ90 2.3.5] Oxygen v2.2.1
AboutOxygen is an AOSP source built ROM, it's minimal, it's superfast and mostly bugfree.
As Oxygen is not a mod/port of any HTC/CyanogenMod or any other ROM and may not be to everyones liking, it's minimalistic and basic but I'm open to ideas and suggestions for improving the ROM.
-
noxon
őstag
A litening 5.0-ra miért nem megy fel a cogni 1.31? Felmegy de nem bootol be
-
WaterWave
veterán
jöhetne már új rom, megjött a kedvem a romozáshoz
-
Richard!
addikt
[link]
gondoltam megosztom -
-
ToM2oo4
tag
válasz
Richard! #17308 üzenetére
Állítólag a sárgaság valamilyen ragasztó miatt van. Gondolom, aki szerencsés, annak eltűnik egy idő után. Nekem is 2 hónapos a telefon, de látszik a sárga és a rózsaszín folt is. A rózsaszín résznél úgy tűnik, mintha az OLED pixelek kicsivel gyengébben világítanának, mint a többi.
A legjobbat el is felejtettem. A kijelző jobb felső részén van egy halvány szürke kör. Elvileg a gyártósor tapadókorongjának a nyoma.
Remélem, ha ezeket mind elmondom a szervízben, akkor tényleg cserés lesz. -
-
F-ECT$
titán
válasz
ToM2oo4 #17305 üzenetére
Sry a téves infóért, viszont az áll, hogy mostanában nem olvastam ilyet. Ha Neked ilyen, és van rá gari, akkor én a helyedben visszavinném.
Most néztem meg a kijelzőt dead pixel test-tel, és egyik színnél sem láttam semmilyen foltosodást / eltérő árnyalatot a képernyő egyik részén sem.
-
F-ECT$
titán
-
Laraxior
titán
válasz
R2D20208 #17206 üzenetére
ha egynapos akkor miért nem viszed vissza? Gondolom újonnan vetted. 3napon belüli cseregari. Bazmeg be se kapcsol ez a telo..ennyi. Úgyse tudnak vele mit csinálni, mert nekik sem fog reagálni semmire. Kicserélik,mire megállapítják majd mi a baja neked már rég van egy új telefonod...amit remélhetőleg nem fogsz buzizni
-
Nexu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az S2 sárgás kijelzőhibája megmaradt-e az újabban vásárolt készülékeknél.
A kamera szoftveres hibáját (a rózsaszín folt) javították?
Van-e még valami típushiba esetleg?
Köszönöm!
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W