Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rjg
őstag
Nektek megy a Google+ ? Hétvégén kaptam egy logout-os fórumtárstól meghívót, gépról minden ok, de a telefonról nem tudok belépni: The server has returned an error. Már letöröltem, újratelepítettem, marketről is, xda-s apk-ból is, de a hiba ugyanaz. Az alkalmazások kezelésénél töröltem az adatait, kipucoltam a cache-t, de semmi. A ROM-om Darky KG6 Base R2. Ha valaki már találkozott ezzel, kérlek ossza meg velem.
Rá kerestem a neten, egy-két bejegyzést találtam, megoldást nem. 
-
Motyi
senior tag
válasz
Captor
üzenetére
Bankja válogatja, de nem nagyon szokták úgy elkérni a titkos adatokat, hogy ők hívják fel az ügyfelet (sok a visszaélés ami ilyen kamu dumára alapul), az itt említett esetben is egy IVR rendszerbe kapcsolta át az ügyintéző a fórumtársat, így elvben illetéktelen nem juthat hozzá az adataihoz, de pl. én nem adnám meg akkor sem, majd én visszahívom a bankom a központi számukon és úgy.
-
Captor
tag
De tényleg van ilyen, hogy felhívnak és kérik a banki személyes belépési adatokat?
És ezt valaki meg is adja?Már tudom, hogy fogok meggazdagodni

-
Lofec
csendes tag
A goLauncherEx-et nem lehet valahogy eltávolítani hogy az alap tw maradjon? Vagy ez a rommal jár?
-
dancsuri
veterán
Frissült a "GO Launcher EX" Magyar nyelvü verziója v2.39

-
Motyi
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akkor az egy pöcs volt, már bocsi, végül is naponta ilyen rendszerekkel dolgozom, így van egy kis rálátásom

Azaz elnézést nem pöcs hanem vagy nem értett hozzá (de iszonyatosan) vagy a K&H banknak van a világon a legbutább IVR rendszere.
-
ERPY
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A tej is....

-
Laraxior
titán
Én mégsem boldogultam vele. Mivel se android,se ilyen programok,se SGS2 tapasztalaom nem volt. teljesen arra hagyatkoztam amit látok leírva.
Anno ugyanígy csináltam az alaplapi biosflashel. Azt meg tudtam csinálni ezt nem. Mindegy.Motyi: mi a f*szomat lehet elb*szni 8 számbeütésén, utána bemondta az a szar hogy felhasználó OK, jöhet a jelszó. mihelyst beütöttem az első (ami valójában már a 9.) szám volt, már ugatott hogy nem jó...
-
Motyi
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha egy IVR rendszert hívsz /kapcsolnak be ahol számbeütéssel azonosítod magad, akkor az adott számhoz tartozó hang alapján tudja a rendszer megkülönböztetni, hogy mit billentyúzöl be.Ennek okán a törlés gomb teljesen felesleges, hiszen nem tudsz mit kitörölni (nem adatként megy át ugye a leütés, hanem hang formájában), szóval Te ronthattál el valamit

-
DjBlero
őstag
na merre jár Sógi kolléga? segitett a jig?

-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
jöhet okosság: sorrendbe kellene tenni az első hszt és akkor nincsen gond.
kérdés nélkül is menni fog. -
dancsuri
veterán
válasz
milanmylo
üzenetére
nagyon is életszerü a rontás oka ,mivel SGS-e volt (van) és arra az 512.pit kell és ugye az SGS 4 fájlos romoláshoz is kell .pit. amikor az Odinnal meghívatjuk a pit fájlt az nem is enged mást csak .pit kiterjasztésüt, és bizony a beidegződés nagy hatalom
(#17170) DeathAdder
Én jobbnak tartom, de ha kedvet kapsz a cserére majd lesz saját véleményed amit ütköztethetünk -
-
milanmylo
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Sajnos ha már téglává varázsoltam a jig-en kívül nincs más lehetőség és sanszos, hogy az sem segít. Vagy elmegy samu szervízbe és bűnbánóan megalázkodva elmondja, hogy mit tett, vagy bekamuzza h elromlott a telefon. Döntse el melyiket tartja helyesnek. Mindkét opcióban 50% esélye van. Én amikor 2 hónapja megvettem, 1 kérdést tettem fel, hogy valaki adjon egy linket egy leíráshoz... Kaptam egy PFC-s linket, 15 perc múlva már a jelenlegi KF3 rom van fent. Élek virulok boldog vagyok vele. Átlagos használat mellet 2 napig húzza. SGS-nél romboltam eleget, én inkább élvezni szeretném a telefon nem "szervizelni". A másik dolog, hogy kb semmiben sem tér el az SGS2 rom cseréje az SGS-étől, és ahogy nyomon követtem a másik topikban ott kismilliószor cserélte a romjait. Ha ekkora tapasztalat után elrontja akkor ott gond van.
-
Laraxior
titán
válasz
milanmylo
üzenetére
ha én nem linkelek screeneket az én romolásomról akkor lehet nekem is a kis fekete gyufásdobozában pihenne.
Nekiálltam megcsinálni az első hsz szerint..kérdések nélkül. Letöltöttem mindent, csak éppen fele sem kellett hozzá, arról beszélve hogy fele program jó se volt. a roottal kezdve.
Mindegy. Bárkivel előfordulhat. Ahogy nálunk is előfordult hogy rossz biost írtunk a VGA-ra. Bár ahhoz jobban értek azt megoldom,de köpködéssel nem vagyunk előrébb.
Segíts neki, ha Te jobban értesz hozzá. -
richie900812- várok még 1-2 napot, ha marad minden a régi ,akkor az lesz.
Azt énis adom,hogy elég jól bevan zagyválva az 1.hsz.
A SGS-nél sokkal bikább volt! kezdőknek a pdafanclub sokkal érhetőbb.cundeyy - igazad lehet, akkor vagy a launcher vagy a rom szart be.. nah majd rálesek és esetleg majd beszámolok róla

-
cundeyy
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem tudom.
Én amióta Androidot használok, azóta Mozillával netezek.
Se ezzel, se az SGS-el nem voltak ilyen problémáim, hogy újraindult volna magától a telefon.
Az FF nekem azért kell, mert egyik böngető sem tudja, hogy ablakon belül ablakot görgessek. Legalábbis azokon az oldalakon, ahol nekem szükségem van rá.
Itt biztos nem az FF-el van a baj, máshol keresgélj.
Régebbi samu telefonokon is azt használtam. Opera nekem egyáltalán nem jön / jött be.
Akár tömörít, akár nem.
-
gereke
tag
Tisztelt Guruk,
17000 hozzászólás végigolvasása után megcsináltam életem első androidos rom cseréjét, gyárit csereltem KG6-ra (idáig windows-os PDA-t használtam).
A sikeren felbuzdulva gyorsan rootoltam is, majd visszaraktam az eredeti gyári kernelt a sárga háromszög eltüntetése érdekében.Működik is minden telefon- és hálózati funkció.
A root is rendben működik, TotalCommanderrel be tudok menni a gyökérkönyvtárakba és a programok között ott a SuperUser és a CWM.Viszont a gondom, hogy Recowery módban, nincs CWM. Belépve Recovery módba csak az alap menük vannak(Reboot/ApplyUpdate/WipeData/WipeCache) és nincs benne backup/restore és advenced menü.
Menüből indítva a CWM-et és abban nyomva egy backupot az sem fut le.Mit rontottam el?
Kösz
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
tegyél fel sima kg3-at,vagy kg6-ot.bár én a kf1-et több mint 1 hónapig használtam hiba nélkül...
-
A legnagyobb %-zuhanást éltem át az elmúlt 2 órában

Megállás nélkül neteztem ezidő alatt, és 80-ról kezdtem.. (félúton már a fényerőt is levettem 100ról 20ra) eza 2 óra alatt 2x restartolt a masina, másodszor 2 óra után és a reboot előtt még 50%-on volt az akksi. Aztán jött a váratlan kikapcs. és amikor felkelt a rendszer 13%-ot mutatott és muzsikált hogy tegyem fel a töltőre..Valami nincs itt rendben akkorsem szerintem annak ellenére ,hogy mindenki megvan elégedve a rommal (Criskelo v10.1 & Ninphetamine 2.0.5).
Most letöröltem a Mozillát csak a gyárival böngészek és kivettem a Launchert PRO-t is a memóriából. Ha ezekután is rakoncátlankodik, akkor végleg elmondhatom ,hogy ez a rom az ÉN gépemen valamit szar*kszik

-
milanmylo
aktív tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Előre is elnézést kérek a hangnemért.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehetsz ekkora IQ bajnok. Már a sima SGS-ednél is hülyébbnél hülyébb kérdésekkel dobálóztál ahelyett, hogy normálisan végigolvasnád az első hsz-t, vagy pfc-t, vagy xda-t. Ha ennyi eszed van akkor ne vegyél ilyen telefont, ne rombolj. Vegyél egy zárt rendszerű telefont és azzal nem lesz bajod. Vidd vissza nyugodtan a szervizbe és mondd el, hogy mennyi eszed van... Bocs. -
72mviktor
senior tag
Ettől egyszerűbb dolog pedig kevés van
Arra kell figyelni hogy jó párás környezetben csináld(pl fürdőszoba zuhanyzás után)mert az megköti a port.Kell hozzá egy bankkártya,én arra szoktam tenni egy puha rongyot azzal simítod végig,miközben húzod le a burkolatot.Tökéletes az eredmény.Mondjuk ne olyankor csináld mikor hulla fáradt vagy és remeg a kezed 
-
rjg
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Értem, megnéztem az 1430-al, nekem se hozz fel vissza vagy törlés gombot, ezek szerint szar a gyári tárcsázó, ezt kihagyták belőle. De szerintem ha vártál volna, vagy a megfelelő gombbal visszadobott volna, hogy megint beüthesd az elhibázott jelszót. Anno a K&H-nál elmentettem a fhn/jelszó párost a telefonszámhoz, szünettel elválasztva, hogy ne kelljen mindig beütögetni. A telefonszám elmentésénél én kilépek a tárcsázóból és belépve a névjegyekbe rendesen felviszem, miközben a telefont kihangosítom, hogy halljam a másik felet
. Ha pedig hirtelen kell egy-két számot vagy szöveget leírnom, akkor a tárcsázóban menü, majd jegyzet gomb és lehet jegyzetelni, ezt a Samsung ügyesen átvette a WinMo-ból.(#17132) Cybertrone
Nem mondtam, hogy nem lehet, csak azt, hogy ezt tudnia kell értelmeznie a vonal másik végén lévő IVR-nak is. Ha az nem tudja értelmezni, te hiába törölsz vissza...Szerk:
(#17136) Captor
Én is ezt írtam, de nem ment át. -
ERPY
őstag
Mikor megvettem erre a fóliát, nagyon paráztam, jaj csak el ne csesszem a feltételt. Bár levehető és mosható, de akkor is. Szépen letakarítottam a kijelzőt, odatettem a fóliát még hátlappal hogy hogy fér el a passzolás miatt, láttam tökéletes, lehúztam a felső részét, amit odatettem a kijelzőre, és szépen ahogy húztam le a fólia hátlapját úgy cuppant rá a kijelzőre. Annyira tökéletes lett, hogy nem hogy buborék vagy szösz, még egy kósza atom sincs alatta. Le is durrantottam 3 sört hogy megünnepeljem a profizmusomat. Szal amit ki akartam ebből hozni, hogy egyáltalán nem vészes a dolog, de ha elrontaná az ember leveszi, ha kell megmossa, és újrateszi.
-
Laraxior
titán
-
ERPY
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem, de 4 file beillesztésénél ha tudom hogy odafigyelős mutatvány, én személy szerint 5-ször is átnézem, hogy biztosan mindenhova azt tettem amit kell. A figyelmetlenség ilyen esetekben nagy bajt tud csinálni.
Én egyébként amúgyis ajánlom mindenkinek egy JIG beszerzését, sosem árt ha van, és a karcolódós kijelzősőknek pedig egy 2500ft-os Brando Ultra Clear Protector Plus-t, ami nem ront semmit a kijelző élvezhetőségén, viszont védi mint az állat. Nekem ilyen van, mégcsak nem is karcolódik, pedig használom igencsak sokat. Mindez kb, 3500ft költség, ha valakinek ez sok vagy problémát okoz egy 150 ezer ft-os telóra, hát........
Visszatérve a balesetre, nagyon sajnálom a helyzetet, de talán tanuló jellegű mindenkinek, hogy egy kicsit figyeljenek oda.
-
Laraxior
titán
beírtam a felhasználónevem. miután utána írtam folyamatosan a jelszót nem fogadta el. Ki kellett volna törölni azt a 8 számjegyet..és utána írni a kódom.
pl.: 12345678(felhasználónevem)654321(jelszó)
12345678654321 --> ezt így nem fogadta el,de az elejét már leokézta hogy felhasználó név oké.
sima Winmo 6.5ös Omnián is volt törlésmenü.
Ha pl hivás közben el szeretnél menteni egy telszámot, mert a hivó mondja neked, és elütöd..akkor hogyan csinálod?sehogy? Mert itt jelen esetben sehogy.
-
cserkosz
tag
Sziasztok
"factory reset" hogyan tudok csinálni????
-
rjg
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Elolvastam amiket írtál, de most sem egészen értem. Arra gondolsz, hogy az e-bank felhívásánál a felhasználónév vagy jelszó páros beírása közben kellett volna visszatörölnöd egy rosszul beírt karaktert? Ha igen, szerintem ez nem megy, hiszen te a "tone" üzemmóddal "vezérled" a bank IVR-ját és annak is tudni kellene, hogy a telefonod tárcsázóján lévő törlés gomb az ő szerverén is törlést jelentsen. Az analóg telefonokon viszont emlékeim szerint nincs ilyen gomb. Ezért van az, hogy a call center menüje általában bemondja, hogy csillag vagy kettős kereszt gombbal tudsz visszalépni, illetve ha nem ütsz be semmit, akkor "visszadob" az aktuális menü elejére.
-
t72killer
titán
válasz
R2D20208
üzenetére
Hasonló esetem nekemis volt, végül szervizbe vittem, mert nem jött meg időben a JIG. Amúgy a JIG és a download-mód beügyeskedése csak akkor megy, ha létezik még a backup bootloader, ami kétséges, mert a PIT tudtommal mindent gyalul.
(izé, én mindig 3+1 fileos-sal ROM-olok, ez azt jelentené, hogy nekem sincs backup bootloaderem
? vhol az első 10k HSZ-ban mesélt esetem szerint nekem nemárt, ha van
) -
ERPY
őstag
Már agyaltam azon, hogy minden kijövő új romot megcsinálhatna valaki recoverysre. Vagyis új gyári rom fel, root neki, majd minden törlés, dalvik, cache, stb, majd lementeni recoverybe. Feltölteni valahova, és azt már biztosan senki sem rontja el, rootolva is lenne, és a számláló sem pörögne. Aki pedig felteszi kap egy szűz új rendszert.
-
72mviktor
senior tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Dancsuri után szabadon:
"Ha nem megy a download
tehát kell(ene) hozzá 3 kéz , kettővel nehéz
akksit vedd ki
forditsd a hátával felfele
MAJDNEM tedd bele az akksit (érintkezés ne legyen )
nyomd be a 3 gombot a Dowloadnakl megfelelően (tartsd benyomva)
valaki toljaa helyére az akksit
ha minden jol megy el kell indulnia a downloadnak" -
R2D20208
addikt
Véletlenül, figyelmetlenül betallozodott egy 512 es pit fájl a romolásomkor. Minden megállt. Nincs recovery, nincs download, nem kapcsol be, nem reagál a teló semmire. Ki mit tenne, a kukázáson kivül?

-
Richard!
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
köszi szépen.majd a kettőből gyúrok vmit

Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rá kerestem a neten, egy-két bejegyzést találtam, megoldást nem. 

De ez már tényleg nagyon off

A többit tudjátok

kérdés nélkül is menni fog.