Hirdetés
Aktív témák
-
Attiba
tag
Van olyan esetleg, aki tegnap rendelte meg, s ma már megkapta?
Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
Sajnos gyári beállítások visszaállítását kellet eszközölnöm. Ilyenkor újra kell ROM-ot telepíteni és rootolni?
-
Attiba
tag
Idézet Fortunei hozzászólásából!!!!
"Rózsaszín folttal kapcsolatban ezt azért érdemes megnézni:
http://pocketnow.com/thought/clarification-the-pink-spot-syndrome
Én is tapasztaltam, de kizárólag rossz fényviszonyoknál, s a fenti cikket olvasva nyilvánvaló, hogy nem egyedi probléma. Sőt, szerintem nem is probléma, nem valószínű, hogy gyenge fényben hófehér papírokat szándékozom fotózni. Ha nem használtam volna a scannert, valószínűleg észre sem veszem.Megnéztem a másik telefonomon, ott is ez van (talán kissé sárgásabb), két éve készítek fényképeket vele, soha nem vettem volna észre, ha most kifejezetten nem keresem."
Ez a dolog nem kicsit túl van spirázva itt a topicban!
kiragadva egy mondatot: "Because it's a general syndrome present on most devices these days, even more, on Digital Cameras - compact or dSLR and it is very much related to White Balance" Hoppá...
-
Attiba
tag
válasz banpity #5564 üzenetére
Vitatkozni nem akarok, nem azért szóltam a témához. Gondolom a cikk írója sem ért hozzá, s az általa felsorolt nagy cégek felső kategóriás telefonjai is csak "véletlenül" produkálják ezt a jelenséget. Egy dolog biztos, hogy sajnos még egy telefon sem tudja teljes egészében kiváltani egy közép-felső kategóriás fényképezőgép képességeit. Majd talán.. egyszer biztosan. Az irány mindenesetre jó.
-
Attiba
tag
Segítségeteket kérem. Május végén vettem az SGS 2-t, akkor vásárlás után, végig olvasva többször is ezt és a pdafanclub fórumot, sikerült feltennem a KE7-es ROM-ot.
Eddig megelégedéssel használtam ezt a verziót, de 1-2 hete furcsa jelenségek jöttek elő.
Piszok gyorsan merül az akkumulátor Net vagy GPS használat közben. Net használatakor eddig a legrosszabb arány 1%/ perc.
A másik dolog már 3-4 alkalommal is volt, hogy a telefon egyszer csak fogja magát, s újra boot-ol. Volt, hogy emiatt nem tudtak elérni, telefon közben nem volt használva, csendesen pihent az asztalon.
A KE7-es ROM egy file-os, ODIN-nal volt felrakva, a leírás szerint. Ezután Root-oltam is.
Semmi extrát nem használok, néhány játék, net, GPS, mint amit az elmúlt 3 hónapban ne csinátam volna.Állítólag a legújabb ROM a KG6-os.
Ebből találok 1 file-osat?, amit ODIN-nal fel tudok rakni a KE7-es leírás alapján, s természetesen utána rootolni is tudok?Titaniumnál melyik opciót használjátok alkalmazás mentésre?
-
Attiba
tag
-
Attiba
tag
Jelentem kész vagyok!
Alapsáv: I9100XXKG6
Kernelverzió: 2.6.35.7-I9100XXKG6-CL425236
se.infra@SEP-53#2
Build száma: Gingerbread. XXKG6S sikerült root-olni is!
Köszönet a segítségért, s a bátorításért!
Most kezdem a visszaállítást TBR-el.
-
Attiba
tag
A tegnapi napon történt sikeres frissítés gyári KG6 után a leírás alapján eszközöltem egy Battery Calibration-t. Használtam rendesen a telefont - net, képnézegetés, na meg beállítások. Viszont azt vettem észre, hogy annyira nem fogja vissza az akksi merülését.
Ezt csak akkor lehet használni- egyszeri alkalommal, ha ROM frissítés is volt, vagy akár többször is utána?Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
válasz gyuri2008 #16940 üzenetére
Én pont ezért cseréltem a KE7-et tegnap KG6-ra, mert nekem is produkálta ezt a dolgot az elmúlt 2 hétben kb 4x. a KE7-et több mint 2 hónapig használtam.
Hogy mi lehet az oka?: valszeg valamilyen app kavar be. Én a Traffic Counterre gyanakodtam, leszedtem, s utána már nem csinálta. A Rom csere meg már aktuálissá vált. A KE7 már "elavult".Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Attiba
tag
válasz Gizmo94 #15025 üzenetére
Visszaolvasgattam, s szemet szúrt ez a WATER live wallpaper, ami Galaxy S-en megy: nagyon tetszik, de sehol sem tudom levadászni. Ami apk. lejönnek azokat meg nem tudom telepíteni: a levégén kiírja "Az alkalmazás nincs telepítve"
Root explorertis használtam.Tudna esetleg valaki segíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=AEsZXHS7J0I
[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Visszaolvasgattam, s szemet szúrt ez a WATER live wallpaper, ami Galaxy S-en megy: nagyon tetszik, de sehol sem tudom levadászni. Ami apk. lejönnek azokat meg nem tudom telepíteni: a levégén kiírja "Az alkalmazás nincs telepítve"
Root explorertis használtam.Tudna esetleg valaki segíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=AEsZXHS7J0I
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest