- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
SpyK333
üzenetére
Én nem tenném, jó esélyel tégla lesz belőle.Az általad linkelt telefonon 2.3.4-es szoft lehetne a legrégebbi (ezzel jelent meg).
A lehetőségek amiért nem ezt látod:
- Nem jól/jó helyen nézed
- Nem olyan a telefonod mint amit linkeltél
- valaki kibaszásból a gyárban egy régi szoftot tett a telódra és Te pont belenyúltál
Más tényleg nem jut eszembe (
-
Motyi
senior tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Biztos nem unatkozik annyira mint Te

De komolyra fordítva a szót, asszem új funkciókat is berak a v11-es modba, lehet tesztel/javítgat.Inkább mint egy bughalmazt adjon ki

Meg is van:
Features implement so far (In upcoming v11):
* Use AOSP clock style on all deluxe lock screens (as a toggle)
* Long date format on all deluxe lock screens (like Monday, 26 September as a toggle)
* Charging information on all deluxe lock screens
* Center clock, date and charging info on all deluxe lock screens (as a toggle)Oh és még egy infó a fórumból:
When I have released v11 for XWKI4 I will start working on XXKI3.Szóval sztem nem ma lesz kész.
-
Motyi
senior tag
válasz
Captor
üzenetére
Bankja válogatja, de nem nagyon szokták úgy elkérni a titkos adatokat, hogy ők hívják fel az ügyfelet (sok a visszaélés ami ilyen kamu dumára alapul), az itt említett esetben is egy IVR rendszerbe kapcsolta át az ügyintéző a fórumtársat, így elvben illetéktelen nem juthat hozzá az adataihoz, de pl. én nem adnám meg akkor sem, majd én visszahívom a bankom a központi számukon és úgy.
-
Motyi
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akkor az egy pöcs volt, már bocsi, végül is naponta ilyen rendszerekkel dolgozom, így van egy kis rálátásom

Azaz elnézést nem pöcs hanem vagy nem értett hozzá (de iszonyatosan) vagy a K&H banknak van a világon a legbutább IVR rendszere.
-
Motyi
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha egy IVR rendszert hívsz /kapcsolnak be ahol számbeütéssel azonosítod magad, akkor az adott számhoz tartozó hang alapján tudja a rendszer megkülönböztetni, hogy mit billentyúzöl be.Ennek okán a törlés gomb teljesen felesleges, hiszen nem tudsz mit kitörölni (nem adatként megy át ugye a leütés, hanem hang formájában), szóval Te ronthattál el valamit

-
Motyi
senior tag
válasz
lajkaa
üzenetére
Tedd vissza a gyári T-mobilos romot, nézz ártatlanul és ne mond hogy rootolva volt vagy egyátalán azt, hogy romoltál.
Ha jól tudom T-mobilosra csak a KE2 van jelenleg amivel adják a telót és mivel hivatalosan csak KIES-el frissíthetsz nem tudnál romolni.
Odin,Samfw.-s kiszivárgott romok, root és a fözelék "elvben" garivesztéssel jár, de a gyakorlatban nem hallottunk még ilyen esetről.
A jövőre nézve érdemes egy JIG-et beszerezned, nem drága és hidd el jól jöhet
Ezúton szeretném megköszönni Drbonci kollégának a JIG-et, most jött meg és már ki is próbáltam

-
Motyi
senior tag
-
Motyi
senior tag
És még valami, ez mindenkinek szól:
Mostanában kellett a családba 2 teló és ezért beleástam magam több telefon topicjába is (pl. Defy, LG x2,stb.,Galaxy Ace) és meglepődve tapasztaltam, hogy az ottani hozzászólások nem arról szólnak mint nálunk, hogy ki milyen custom romot tesz fel, milyen kernelt frisít stb.
Ott arról szól a dolog, hogy fagyások és újraindulások vannak gyári softal, nem működik, nincs friss gyári soft, a főzöttek neccesek, nyikorog a hátlap, HW hibák (hangszóró,kijelző,stb).
Tehát sok más helyen többnyire problémák miatt pörög a fórum, míg nálunk a legnagyobb gond az, hogy melyik szinte hibátlan gyári romot toljuk fel, vagy kibróbáljunk egy jónak mondott custom romot abból a sokból, ami szintén jónak mondható.
ebből is látszik, hogy nagyon jó dulgunk van és néha nem tudjuk mit is kezdjünk ezzel a drágaszággal
ui. tudom hogy a példaként említett telefonok nem ebben a kategóriában versenyeznek (kivéve lg ami egy szégyen az lg-re nézve), nem is azért hoztam példának őket, hogy fikázzak (defy lett véve apuéknak), csak a saját véleményem írtam le, ami eltérhet másokétól.

-
Motyi
senior tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Az eszközről sokat nem tudunk beszélni, van róla teszt, a jelenlegi csúcsot képviseli az androidos okostelók piacán, nem tudunk ismert gyártási hibáról/problémáról, minden "szinte" tökéletes benne.
Ami nem azon meg nem lehet segíteni pl. aksi bírhatná 1 hétig is hc használat mellett, de nem bírja, ez nem a gyártó hibája, hanem a jelenlegi technológia korlátja (a megfizethető kategóriát nézve).
A burkolat készülhetett volna titánium és kevlár felhasználásával is, de nem így történt, a megoldás egy jó tok

-
Motyi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ha jól tudom akkor a LeoMar v2.4 is ilyen és nagyon elégedettek vele akik kipróbálták, főleg az hozzá készült kifőzdével

-
Motyi
senior tag
válasz
Millerchris
üzenetére
A marketen van pár ingyenes és fizetős alkalmazás is (pl. Go Louncher EX,ADW louncher, Louncher pro) amivel elég jól témázható/testreszabható a teló.
-
Motyi
senior tag
-
Motyi
senior tag
Beállítások --> Veteték nélküli és hálózati --> Mobilhálózatok:
Csak GSM: csak 2G hálózathoz kapcsolódik, tehát max edge
Csak WCDMA: Csak 3g hálózathoz kapcsolódik, max ami a csövön kifér (viszont ha nincs 3g lefedettség akkor telefonálni sem tudsz)
GSM/WCDMA: az elérhető leggyorsabbra csatlakozikHa aksi kímélés kell és elég ha szinkronizálgat a teló + néha pár mail ilyenek akkor csak gsm a nyerő, ha gyorsulás kell akkor a kevert vagy a full WCDMA
Asszem nem kell bepipálni, de kollégám elkérte a telóm és eltűnt vele, majd jól rálépek a tökére és hanyatt lököm ha előkerül.

-
Motyi
senior tag
Változott picit a várható Cogni 1.40 changelog:
Fujutweaks (2.3.5 (GRJ90) app_process & system_server (similar to fugutweaks, but newer, custom built, smoother))
Rebased on I9100XXKG6
PNG Optimized
Odexed Framework
Odexed Browser (Hardware accelerated)
JKay Deluxe (w/permission) -
Motyi
senior tag
Elérhető a CriskeloRom V9: [link]

-
Motyi
senior tag
Káming szún:
Lite'ning Rom
The new Lite'ning Rom v4.3 will be released soon!
changelog for now:
with odexed stock browser, now working @ full speed
back to csc: OXAKG3
added better battery stats
added gmail 2.3.5
added adFree host
changed notification menu, now with 6 buttons
removed logsprovider
removed overscroll glow
removed some samsung bloatwareim not sure about the kernel yet
SpeedMod or Ninphetaminestay tuned :-)
-
Motyi
senior tag
Van új CriskeloRom, verzió V6:
* Optimized graphics various aspects
* Kernel ninphetamine-2.0.2
* Now fully Odex System / app and system / Framework (apparently improves overall performance)
* Fixed error with social HUB
* Reported (FC) in the application TweetDeck (Maybe the issue is in the incompatibility of the application) if anyone do a clean install can check the stock rom samsung
[link]Nincs kedved meglesni? Elvben gyorsult

-
Motyi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Esetleg le tudnád írni a tapsztalataidat a gyári KG3-al kapcsolatban?Van e valami hiba,sebesség,akku idő, böngésző stb.. Tudom kell kis idő, de ha már úgy érzed "kiismerted" akkor pár sort írj róla pls

Kár hogy nem mellékelnek hozzá change listet, legalább lehetne tudni mit változtattak...
-
Motyi
senior tag
Na 1-2 órán belül elérhető az új (elvben javított és tesztelt) litening 3.2.
LiteningRomLitePro
I have decided to release the Lite'ning Rom v3.2 in a couple of minutes and as far as we can see, everything is...De engem már nem nagyon izgatnak a főzöttek, mindegyiknek vannak nyűgjei.
Én egyenlőre maradok a gyári KG2+CF root + JKay Deluxe (%-os aksi kijelzés, testreszabható power menü) + minden felesleges dolog törlése TBpro-val dolognál.
stabil,villámgyors,szuper akku idő és bugmentes.Sajnos ez egyik custom romról sem mondható jelenleg el.
Legközelebbi update terven a KG3 lesz amint elkészülnek a számomra szükséges frissítések hozzá (cf-root + Jkay Delux).
Update, litening 3.2 már tölthető: [link]
23/07/2011
fixed CRT effect
fixed battery percentage
sound should be ok now
fixed the FC issues -
-
Motyi
senior tag
Ok, akkor repül fel a kettes.
De egy kérdés, van az a menü amit fentről lehet lehúzni (bocsi, nem tudom a nevét
), ahol a gyári romban van öt funkció ki/be kapcsolója (Wifi,BT,GPS,Rezgő,Aut.elforg).
Ebben a romban( és a cogniban is) a wifi és a BT közé bekerült egy hatodik gomb is (fel-le nyíl).Ez mire való, mit kapcsol ki/be?
-
Motyi
senior tag
Na jó most nem tudok dönteni, szerintetek melyiket próbáljam ki?
Egyes szűmú jelölt:
Exynos V3.4
Általános leírás:- Based on XXKG2 2.3.4
- Rooted (Thanks to ChainFire) - CWM 4 included
- Multi CSC
- Deodexed
- Zipaligned
- CRT OFF Screen (Optional)
- New animations and new icons
- Greener system UI and darker.
- Removed that unuseful Samsung apps
- Browser Lagfix
- Memory Tweak
- Battery Saver Settings
- Disabled full charge notifications
- Detailed battery mod with %
- Advanced Power Menu
- Ad block via hosts file
- Pull down status bar trasparency
- Modified Messaging System (thanks to muveszur)
- New cool bootanimation (thanks to janis605)
- Overscroll glow
- Kernel tweaks
- Including Touchwiz4 and Launcher2 (AOSP launcher)
- New Marketplace
- Non-incremental ringtone
- HyperX-'s SuperHighBit added
- Overclockable up to 1.6Ghz
- Undervolting via SetCPU enabledÉs a changelist 3.0-tól kezdve (akkor jött be a KG2):
Changelog 3.4 GOLD MASTER (22.07.2011):- No more battery alert
- Updated Superuser.apk
- Added Advanced Power Menu
- Added Ninphetamine version 2.0.0 Release Edition
(OC up to 1.6Ghz via SetCPU // Undervolting via SetCPU)
- Blocked ADS via Hosts File
- Updated suChangelog 3.3 (21.07.2011):- Added Overscroll Glow
- New tweaks for AOSP Look
- Battery Percentage
- Phone.apk with no-increasing ringtone (thanks to mostyle)Changelog 3.2 (20.07.2011):- Updated CF-Root Kernel
- Added Email.apk
- Modified twframework-res.apk to gain AOSP look
- Modified framework-res.apk AOSP lookChangelog 3.1 (20.07.2011):
- Updated su and Superuser.apk
- Added HyperX-'s SuperHighBit Camera Hack
- AOSP look and feel
- Updated Market
- Phone.apk with no-increasing ringtone
- Green System UI
- Included Launcher2.apk
- Added new Market (Vending.apk)
- Modified Settings, Mms, Contacts look
#Suggestion: USE Dolphin Browser HD istead of stock BrowserChangelog 3.0 Base System (19.07.2011):
- Based on XXKG2
- New KG2 Modem
- Rooted with CF-Root
- Deodexed and Zipaligned
- Modified Proximity Delay Sensor
- Modified Wifi Scan interval
- Tweak for better scrolling
- Changed Heapsize to 70m
- No more custom bootanimation
- Removed all Samsung apps (see below)Kettes számú jelölt:
CriskeloRom-v4* Modem XXKG2
* [KERNEL] ClockworkMod Recovery 4.0.1.4
* Root + Busybox
* Deodexed system / app
* Odex system / framework
* Zipaligned
* Included My theme
* Wifi color signal
* Astronaut Boot animation
* No incremental tone
* Transparent in the shade of green and Android Notifications
* Quick menu without text
* Progress bar + volume tuned
* Animation of old TV off + FIX pixelated
Transition animations *
* Battery circular%
* App YouTube with download option (the discharge remains. "Mp4" on Download, you should rename to view the video)
* More wallpapers GalleryCriskelo
* New Market
* Photo enlarged contact
* No ringtones incremental volume
* MOD Hacked House (Best Sound 64kbps/16khz -192kbps/44.1Khz compared to standard)
* Updated hosts to eliminate advertising and web apps
* Added multilingual T9 Dictionaries
* Backup of EFS during flashing folder in / sdcard / EFS_BACKUP
* Removed the need to activate roaming on Spanish MVNO (Yoigo, Pepephone, etc.).
* ROM version is added in Settings / About phone
* Browser Stock (Added hardware accelerated ODEX Browser KG1) and the possibility of choosing between Android User Agent / Desktop
* Green Status Bar Clock
* Status Bar adds a button for the data connection control
* Added application (Theme Settings) to configure Extended Power Menu comfortable thanks to _JKay_ Potado to G2 by LeoMar75 Gracisa
New loockscreen functions (thanks to _JKay_)
* Slide left to launch Camera application
* Slide up to launch stock Music application
* Slide down to launch FM Radio application stock
* Slide to Unlock right
New Fully customizable menu extended power (thanks to _JKay_)!
* Transparency in contacts and text messages
* New transparent DialPad
* Fixed in TW4 Mod than to do a clean install did not appear in the Dock icons
* Because CallRec integrated (Auto Rotation + Incremental + No enlarged tone IMG contacts) Phone.apk
* Fixed pixel CRT
* Rewrote the installation script to avoid problemsKi mit gondol melyikkel próbálkozzak?

-
Motyi
senior tag
Erről a romról haloot már valaki?
CriskeloRom-v4-Final-CallREC-ODEX-Brows-CamHack-PWR-Menu-Esxt+NoTonoInc-(XXKG2-2.3.4)
Elég jónak hangzik a leírás alapján, a topikjában nem olvastam olyat, hogy valakinek gondja lenne vele, lehet kipróbálom. -
Motyi
senior tag
válasz
MontBlanc
üzenetére
Szia!
Úgy látszik annyira retaldált vagy, hogy nehezen megy a szövegértés, de ne aggódj segítek, vastagon jelölve a lényeg:
Samsung Galaxy S2 (Függetlenítés tilos! Olvasd el az 1. hsz-t)Üdv.
Ui. elnézést a többi fórumozótól a nem túl magasröptű válaszért, de mindíg felhúznak az ilyen emberek, olvasni sem tud, és még annyi esze sincs mint egy 6 évesnek, aki ha már törvényt akar sérteni rákeresne a google segítségével....
-
Motyi
senior tag
Litening 3.1 hajrá: [link]
-
Motyi
senior tag
Elhiszem, gondolom majd egy későbbi kiadásban javítva lesz, de nálam nem szempont, ha nem otthon vagyok akkor 99%ban operát használok az adatforgalom mérséklése miatt, otthon meg a pc-t.
Ritka eset hogy ahol vagyok ott van wifi és használom a netet, de remélem hamar megoldja a hw gyorsított böngészőt. 
-
Motyi
senior tag
Hivatalos Lightning 3.1 changelog:
20/07/2011
CF-Root oxa KG2 kernel
fully deodexed again
overscroll glow
crt effect
extended power menu
RTL language support
fixed bluetooth audio
sip over wifi and 3g
new swype
new market
mms mod
lag browser, just install whatever you like.Remélem a fogyasztás és a sebesség rendben lesz, akkor már boldog leszek, az utolsó pont engem hidegen hagy, soha nem használtam még a gyári böngészőt DHD-t használok, ha meg figyelnem kell az adatforgalomra akkor Opera.
-
Motyi
senior tag
10 percel ezelötti hír:
LiteningRomLitePro
uploading Lite'ning Rom v3.1... Estimated time left: 00:59:01
[link]Amíg nem lesz Cogni 1.2 lehet tesztelni (és úgy néz ki arra még várni kell egy kicsit, a srác aki fejleszti problémákba ütközött)
-
Motyi
senior tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Hú bazz ez tényleg nem a Te napod

Nekem az SE Satioval volt hasonló, macsek randalírozott az asztalomon, amikor "nyomatékosan" rászóltam, hogy húzzon a rákba onnan... és ő a telefonomat használta rajtkőnek, az lerepült egyenesen a kanapé fa lábára, kijelző szétrepedt.
De én nem bánom, így lett S2-m.Mellesleg és ilyen tokot használok hozzá ez elég jól megvédi mindentől szerintem kibírna egy hasonló esést is, nem olcsó de megéri:
[link] -
Motyi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem kötekedés, csak gondoltam jelzem, de ez legyen a legkevesebb, maximum respect és egy családi kiszerelésű virtuális pizza (csak hogy vigyázzak a vonalaidra) megy részemről neked

-
Motyi
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gz, szép munka

De ez sántít
:
az utód már a 2.3.4-el jelent meg -
Motyi
senior tag
Coming soon Lite'ning Rom v3.1
*fully deodexed again
*overscroll glow
*mms mod
*camera completely silent
*crt effect
*extended power menu
*RTL language support
*fixed bluetooth audio
*sip over wifi and 3g
*new swype
*new market
*removed quickboot -
Motyi
senior tag
Na úgy néz ki a Cogni 1.2 -vel meggyűlt a baja a fejlesztőnek, de dolgozik rajta a srác:
designgears Today, 08:07 AM:
"So there appears to be yet another issue with the deodexed framework(or I deodexed it wrong) that is causing wifi and bt not to work. I will go the odex route for now. This means we will lose overscroll glow and extended power options until I get this all sorted out. On the plus side the browser will be hardware accelerated!" -
Motyi
senior tag
Sajna csak holnapra lesz eredmény, tegnap késő este értünk haza, én bealudtam, asszony meg hajnalig nyomogatta az övét.Most még nagy a szerelem, örülök ha ma este pajszerral ki tudom venni a kezei közül.
De már ismerem a kedvesem, ez csak addig tart amíg meg nem jelenik az új szifon, aztán az s2-t anyukám örökli tőle.Vicces lesz, anyum idén lesz 63 éves, élmény lesz "megtanítanom" a droidozásra. 
Ui: én hűségesebb vagyok mint asszony, S3 lesz a kövi telóm.

-
Motyi
senior tag
válasz
xtremetuning
üzenetére
Nem vagyok rutinos droidos, első ilyen készülékem és még nincs 2 hete hogy megvettem, ezért nézd el nekem, de gőzöm sincs hogy kell képernyőmentést készíteni.

Ha valaki leírja akkor szívesen teszek majd fel mindkét rommal készített tesztről, de legkorábban majd holnap du., lassan lépek itthonról

-
Motyi
senior tag
Majd akkor este repcsibe teszem a 2 telót és reggelre kiderül.
Egyébbként tényleg érdemes a hozzászólásom saját tapasztalatként és nem tényként kezelni, mert mind 2 rom fórumát olvasgatva lehet furcsaságokat találni. A többségnek jól megy, de vannak akinél teljesítménybeli vagy aksi problémái vannak vagy egyébb "extrém" dolgok amik csak 1-1 embert érintenek, bár lehet ez a főzelék sajátossága.
-
Motyi
senior tag
Lite 2.2 CF-Bench
Native Score: 12868
Java score: 3697
Overall score: 7257Egyébbként itt van elöttem asszony S2-es telója is. Az enyémen Lite 2.2 van, az övén Cognition S2 v1.13.Reggel egyszerre vettem le a 2 telót a töltőről, beállítások ugyan azok (wifi on,2g hálózat,stb), és direkt ugyan annyit használtam őket (értsd: ha neteztem 10 percet az egyikkel akkor utána a másikkal is, ha ment 5 perc game akkor utána a másikkal is játszottam 5 percet, ugyan azokat a progikat telepítettem fel,stb).
Az eredmény meglepett.A lite 2.2 aksi jelenleg 48%, cogni pedig 49%.
Sebességben igaz a cogni bő 1500 pontot ver CF-Benchben (Native score) a lite-ra, de ezen kívül a 2 soft között 0 a sebesség különbség a gyakorlatban. Én akármilyen programot használtam, vagy bármit is csináltam a 2 telón egyformán flottul ment minden és mivel itt van elöttem mind a kettő, nem az érzéseimre/emlékeimre támaszkodom.
Ezek alapján nekem jelenleg az jött le, hogy mindegy melyiket teszem fel, egyformán jól járok vele, de mivel a light kékes dolgai bejönnek, nem cserélek a sajátomon.ps.:
Ezek a saját tapasztalataim, nem akarok vitát kirobbantani, csak forinfo jelleggel leírtam a személyes tapasztalatom.
-
Motyi
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, immár a litening rom 2.1 hasít a kicsikén, most pár óra nyomkodás/belakás

-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Már érdeklődtem korábban a Litening rom telepítésével kapcsolatban, de még felmerült pár kérdés.
Az ok hogy felteszem odinnal a 2.0-s változatot, de most kijött a 2.1-es "javítás/kiegészítés".
Ezt hogy is kell telepíteni?
Nekem ahogy utána olvastam ez jött le:
-Litening rom 2.0 kell legyen a telón
-micro sd-re felmásolom a Litening_Rom_v2-1-update.zip file-t
-belépek recoverybe (Vol Up + Home + Power)
-itt kiválasztom az "apply update from sdcard" menüpontot és elvben frissítÉs még pár kérdés:
Az sd kártyára feltett Litening_Rom_v2-1-update.zip főkönyvtárban legyen vagy speciálisan valahová kell másolni (xy könyvtár,stb)?
Érdemes vagy esetleg kell egy wipe data/factory resetet tolni elötte vagy felesleges?Elnézést a sok noob kérdésért, de első fözött rom telepítés elött állok, kavarog a sok infó a fejemben és nem akarom levélnehezékké alakítani a telót

-
Motyi
senior tag
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
1 hete vagyok tulajdonosa egy S2-nek.Idáig csendben olvasgattam mit és hogy kell a romolással kapcsolatban.Kali leírása alapján (big THX érte) sikeresen upgradeltem a gyári KE2 romot KF3-ra (kb. ez volt az első lépés mikor kicsomagoltam a telcsit), és azóta nagy megelégedéssel használom.
Úgy érzem eljött az ideje, hogy kipróbáljak egy főzött rom-ot, a választásom a Lite'ning Rom-ra esett.Most készül a 2.0-s változat ami már a XXKG1-re épül és kb. 85%-s készültségnél tart: [link]
Ha jól olvastam a rom készítője, LitePro leírását akkor ez egy file-os rom, amit odinnal kell felvarázsolni.Itt felmerült bennem egy pár kérdés amiben szükségem lenne kis segítségre.
- A rom telepítéséhez rootolt telefonra van szükség?
- A rom telepítését követően rootolt lesz a telefon?
- A rom telepítését követően az idáig a telón lévő alkalmazások elvesznek?
Ez utóbbi azért is fontos, mert a telefonon használom a Blizard Battle.net Authenticator-át, és fontos lenne tudnom, hogy telepítés elött állítsam e vissza az accountom jelszavasra, vagy no para, megmarad "érintetlenül" a progi.A válaszaitokat előre is köszönöm

Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez már tényleg nagyon off