Új hozzászólás Aktív témák

• tdd587

őstag

válasz TazLeacher #601 üzenetére

Nem emlékszem már, de szerintem nem sikerült elérni az 50%-ot. Túl nagy a térkép, túl sokan vannak, túl monoton az egész. Mivel ugye soha sehol nincs olyan ellenfél, ami egyszer csak agyoncsap, egy idő után (mondjuk 100 óra játék után) már nem vicces leütni minden járókelőt, csak azért mert ott van. A másik, hogy azt gondolom te is észrevetted, hogy semmi értelme fejlődni, mindig pont megfelelő ellenfelek jönnek, illetve halál gyengék mind. Aki tud mod-ot a játékhoz, az ne tartsa vissza. Ha tetszik egy helyszín, ott érdemes több időt eltölteni, nekem pl. a lápvidék bejött nagyon.

A küldetésszámláló 200 fölött járt bőven, pedig az utolsó 5 napban meg sem néztem már. Érdekes kis sztorik vannak, meg sokfelé el is küldenek, és lehet barangolni a világban. Még annak örültem volna, ha a sok lúd között a disznót is megírták volna, azaz a kék meg a sárga főküldetéseket is. Mert azoknak semmi értelmük nincsen, csak a szokásos jólvanügyesvagymostmármenjéltovább.

A karakterről meglepően sokféle statisztika érhető el, akit érdekel, az nyissa meg a karakter képernyőt és társait és vigye az egérmutatót a különböző statikus elemek fölé. Jönnek is az érdekes számok, bónuszok, levonások, minden. Páncélra, sebzésre, mindenre.

Új hozzászólás Aktív témák