Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

No, ha már a játék nem megy, azért találtam némi infót erről az egész katyvaszról, ami segíthet megérteni mi folyik itt :)

[INFÓK + VÉGIGJÁTSZÁS] + a mocsaras kérdés itt meg van válaszolva képekkel: [link].

Szerintem ezt kéne lefordítani magyarra első körben, ezzel a segédlettel újra kezdeném az egészet...amúgy most vettem észre, hogy a 2. pályáról már eleve mikor megtalálom a romokat bukom a küldetést, hogy töltsem be a scannerbe valami adatokat. A dombtetőre mutat a marker ahol semmi nincs, az első kapufa...
    sajnos a kép linkek nem működnek és a mod eredeti verziójának weboldala sem, de ez lehet elegendő infó szerintem a játékhoz.

Új 7.64-es javítás és egyéb fontos infók: [link] +1 [link] + játékinfó a 7.64-es verzióról [link] ami egy új helyszínen Zaton-on kezdődik [link]. Ehhez némi leírás és letöltési link: [link] (akinek sikerült elindítani szóljon). Végigjátszás: [link]
    Innen tudtam meg hogy amivel játszunk annak van egy májusi és egy októberben kiadott verziója is. Mi melyikkel nyomjuk?
    Még egy leírás és letöltési [link] + [DL-link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés