- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Az ATP-n a páncélkészítős feladattal valami baj van ebben a Testvériség modban. Gromych ad egy tippet, hogy az istállóban Bergamott tud készíteni kiváló Napkelte páncélt. Ehhez Bergamott kér egy egyszerű Napkelte páncélt és egy Zarya overallt. Azt mondja, hogy ezeket megvehetem mindjárt a szomszédban Lenyatól. Csakhogy ez a szöveg két ágra is hibás. Először is a feladat listán a Zarya helyett Bulat páncél jelenik meg, továbbá pedig Lenya nem árul ilyet, csak a Napkelte páncélt lehet megvenni nála. Után jártam és valójában nem is Bulat kell, hanem ez a Skat, amit a Bárban a Csapostól lehet megvenni:
Ez idáig rendben is volna, csakhogy mire megszereztem ezt és visszamegyek a bázisra, Bergamott nyomtalanul eltűnt a bázisról. Kérdés az, hogy hova? Gondoltam, mivel éjszaka volt, hogy elment aludni, de visszamentem nappal is, ő sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest