- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Belekezdtem az Autumn Aurora-ba. Tegnap jártam meg az Agroprom-ot. Eddig kifejezetten tetszik. Van néhány dolog amit megmásítottak (pl a játék menüje) és annyira nem jött be, kevésbé adja az eredeti Stalker életérzést. Viszont többségében kifejezetten tetszenek a változtatások. Új szörnyek, új fegyverek, új cuccok. Grafikailag, megjelenésileg látványosan szebb lett, a hangeffektek is hatásosabbak, jobbak. Itt főleg a fegyverek hangjait szeretném kihangsúlyozni, ami brutál lett. Végre érződik rajtuk az erő, amit én nagyon sok játékból hiányolok. Plusz realisztikusabb lett, itt gondolok a saját vagy ellenfeleink sebződésére, illetve az öngyógyítás sem megy úgy varázsütésre mint eredetileg. Kb eddig nekem olyan mint az Oblivion Lost, csak sokkal jobb minőségben és eddig bugokat sem tapasztaltam. Remélem végig jó is marad. Majd megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest