Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Gery D. #12364 üzenetére
Pontosan, csak a fegyverekhez kell alkatrész, de azoknál kötelező. Amúgy a javítókészletet sosem tudtam használni valamiért, inkább a mérnökökkel javíttattam fegyvereket a Barban.
Van itt valami ezekkel a Kostya féle PDA keresős feladatokkal kapcsolatban, amit nem értek. Amit a Szemétdombon ad feladatot Cordon után, hogy meg kell találni egy PDA-t a környéken, angolul úgy utasított, hogy az az egyik radioaktív halmon (heap) van, azon, amelyik a legközelebb fekszik a Duty bázishoz (ez az átjáró a Bar-ra). Most viszont magyarul úgy van a szöveg, hogy a nyugati erdőben a csőlerakat mögött van a rejtekhely. Ott találtam egy csatornalejáratot, mint rejtekhelyet, ami üres. Viszont ha az angol verzió valós, akkor a domb oldalán is van rejtekhely, de szintén üres. Ez azért van, mert még mindig nem javították ki ezt a hibát, nem érdemes ezekkel a feladatokkal foglalkozni egyelőre. Viszont akkor most melyik a helyes nyom? A magyarított, vagy az angol? Néztem egy végigjátszásban a Youtubeon és ott is a szeméthalmon keresgéltek, nem az erdőben.
A GPS jelzők nem működnek ahogy a megjelölt rejtekhelyek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest