Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Gery D. #12364 üzenetére

Pontosan, csak a fegyverekhez kell alkatrész, de azoknál kötelező. Amúgy a javítókészletet sosem tudtam használni valamiért, inkább a mérnökökkel javíttattam fegyvereket a Barban.
    Van itt valami ezekkel a Kostya féle PDA keresős feladatokkal kapcsolatban, amit nem értek. Amit a Szemétdombon ad feladatot Cordon után, hogy meg kell találni egy PDA-t a környéken, angolul úgy utasított, hogy az az egyik radioaktív halmon (heap) van, azon, amelyik a legközelebb fekszik a Duty bázishoz (ez az átjáró a Bar-ra). Most viszont magyarul úgy van a szöveg, hogy a nyugati erdőben a csőlerakat mögött van a rejtekhely. Ott találtam egy csatornalejáratot, mint rejtekhelyet, ami üres. Viszont ha az angol verzió valós, akkor a domb oldalán is van rejtekhely, de szintén üres. Ez azért van, mert még mindig nem javították ki ezt a hibát, nem érdemes ezekkel a feladatokkal foglalkozni egyelőre. Viszont akkor most melyik a helyes nyom? A magyarított, vagy az angol? Néztem egy végigjátszásban a Youtubeon és ott is a szeméthalmon keresgéltek, nem az erdőben.
    A GPS jelzők nem működnek ahogy a megjelölt rejtekhelyek sem :( .

Új hozzászólás Aktív témák