- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnálom, de én gondoltam túl ezt a játékot. Ez egy rakás szemét. A nagy gonddal megtervezett pályákon kívül semmiféle egyensúly nincs az egészben. Ez orosz mémekbe való, ahogy Nikolai meg is csinálta Lost Alpha DC in a Nutshell.
Eljutok a Bar-ig, majd kiderül, hogy mehetek vissza f@szba. Na sebaj, előtte megcsináljuk a jó öreg family rifle kvesztet. Csodák csodájára egy tucat bandita van berakva arra a területre, kettő meg beszkriptelve a sarokba a fegyver mellé. Mondanom sem kell az ai olyan zseniálisan van beállítva, hogy soha senki nem lő mellé. Ja de csak én, a gagyi szar talált fegyverekkel, mert ugye rendeset nem lehet találni, még Strelok fegyvere sincs a játékban, mert miért lenne. Venni meg nem lehet, mert a feladatokért vagy nem jár pénz vagy valami potom csekélység, amiből épp lőszerre futja.
Úgy voltam vele, hogy ezt még lenyelem, szaros 2 ruppóért elfogyasztottam 3 tár kalasnyikovba valót, meg az összes sörétet a random támadó állatokra. Mivel vissza kell menni garbage-ra, kifizettem, hogy oda teleportálhassak, le három bandita elé. Klassz, nem gond, miért nem futottam. Dark Valley felé még legalább 5-6 disznó támadt meg útközben, nem gond lefutom őket, de még sem, mert már gyorsabbak a játékosnál. Oké, megkerülöm őket, és sikeresen átjutok Valley-ba. Hogy ne legyen könnyű a játék, egyből a pálya betöltése után hat disznó és négy ilyen hosszú kezű torz humanoid támad rám, és a pálya elrendezése direkt úgy van megoldva, hogy el se lehessen szaladni. Miután hatodszorra sikerült kinyírni mindet az egyik szikla tetejéről gránáttal, átmegyek a rengeteg anomálián és a nagy semmi fogada meg 3-4 vadkan.Ha a készítők azt gondolták, hogy ettől lesz nehéz a játék, vagy így kell kihívást csinálni, rohadtul tévedtek. Ez nem más mint egy nagy FUCK YOU a játékos képébe.
Nem minden a felszín, a sok bele nem illő fegyveren meg grafikai elemen kívül én nem látom, hogy többet adna mint az alapjáték, egy két pár megabájtos balansz moddal. A hatalmas de semmit mondó pályák, a rengeteg csicsa de felesleges post proccess effekt, az innen onnan behúzgált modok nekem nem adnak semmiféle plusz élményt. Annyi nincs benne, hogy az új időjárási viszonyok mellett legalább az ellenség se lásson semmit pl a ködben, ha már én is csak 2 méterig látok. Az egész valahogy nem áll össze, grandiózus, de még is belebukik az idegesítő apró hibákba. Egyszerűen nem élvezetes ezzel játszani.
Én végig szenvedtem az összes részt megjelenéskor, bugokkal, játszottam modokkal, szoptam sokat, SGM alpha squadok és társai, de agyilag egyik se készített ki úgy mint ez. Biztos vagyok benne, hogy azért mert túl nagyok voltak az elvárásaim, de ez sajnos nem változtat az érzéseken. Sajnálom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Le Mans Ultimate
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Mobil flották
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest