Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Eljutottam a Bárig, kivégeztem az Agropom pályát, de semmiféle más változást nem tapasztaltam, kivéve a rossz képminőséget, ami most már minden épületen ott van. Elfelejtettem, hogy statikus fény beállításokkal van ez a gond. Megpróbáltam az eredeti verziót és az rendben van. Itt muszáj volt átváltanom dinamikus fényekre, viszont így a játék már nem olyan szép és a FPS is eléggé leesett. De még így is tűrhetőbb, mint azokkal a villódzó kék és zöld ablakokkal, melyek mögül nem egyszer leszedtek már, és azt se láttam honnan.
Ja igen, eltűntek azok a hasznos sugárzás elleni injekciók. Nem találom sehol őket, még kereskedőknél sem, és helyettük sincs semmi újSzerintem ez hiba, és a sok vodka meg sör is kezd megártani
.
Mondtam, hogy vannak vezetők. Nos, teljesen fölöslegesek mivel ott a teleport, ami nem tökéletes, de legalább ingyenes. Elég drágán, 3000-ért visznek el bárhova és nem találtam módját az alkudozásnak. Egyszer visszavitettem magam Kordonba a Szeméttelepről, és amikor tovább akartam vitetni magam Kordonból, mielőtt szóba állhattam volna a vezetővel, a játék automatikusan visszateleportált a Szeméttelep egyik kijáratához. De ez legalább ingyen volt, még ha nem is oda akartam menni. Szóval ennyit az újított vezető szisztémáról. Most kíváncsi leszek az autózásra, mert állítólag ezen is módosítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest