Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
' Tzs , #3391 üzenetére
Érdekes gond lehet ez nekem is...bár nem tartok itt,de eszerint az elején figyeltek még a bugokra/hamarabb jársz arra,én pl.az alagútban kicsináltam a zombikat,és később kaptam meg küldetésnek,viszont ott a helyszinen újra beszélve le is tudtam abban a pillanatban...
Mint ahogy valami lénynek a szemét kellett összeszedni alküldiben,amit fel lehet venni többször is,de kaptam egy másik küldit is egy ilyen csoport leölésére,volt egy halom szemem...namármost igy csak egy helyben állva és dumálgatva fel tudtam venni és leadni ezt az alküldit többször is
Előre félek a haladástól,mert tetszik,de ha szinte mindenhol ilyenek+fagyás jön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Peugeot, Citroën topik
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest