Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz remington2 #1839 üzenetére

SPOILER

pontosan. vagy ha lelőnek közben, és jön a sugárzás. szebben is meg lehetett volna oldani a dolgot (ld Final fantasy 7, ahol az utolsó harcot már mind1, hogy megnyered e Sephiroth ellen, mindneképpen cutscene és THE ENDhez jutsz). sőt, szebben kellett volna megoldani a dolgot, ugyanis a teleportálás után mindenképpen a kezedbe akad egy FT2000 minden volt, csak nem elegáns (sőt, eszméletlen gagyi, ha már itt tartunk). ugyanz a flash rifflevel. lődd ki a Strelokot védő psy pajzsot... a flash alapú elektronikus fegyverrel... ööö aha. miért éltük túl az emissziót... miért nem lettünk egyre erősebbek, de hülyébbek minden blowout hatására, amikor az elején a doki erről pampog, mért estünk össze holtan a blowout miatt, ha azelőtt túléltük kétszer... miért tűnt nekem úgy limanszktól, hogy az rpg elemek már csak felesleges csicsának tűnnek -javítás, fegyverlerohadás-, és nem a játék részének, és miért lett töklineáris az utolsó három pálya... valamint akkor mi a fene is történt pontosan. és melyik volt az a barom, aki ezt a teljesen inkoherens és csapongó szkriptet összerakta, és melyik volt az a kötegnyi barom, aki erre rábólintott. Strelokot pl Limanszk előtt háromszor lőttem fejbe Dragunovval... valamint mintha Stelok és a CS kapcsolatban lett volna, legalábbis az alapjátékból nekem ez jött le.

Corvin Sky:DDD find strelok? eat strelok eyes?;> én Controller Skyt szeretnék... avagy én lennék a zombified stalker csapat vezére... muhahaha^^

Spoiler off

GrooveHero:
    hangok elérhetőek a linken, az oldal alján. a gyí kamunnye az alapjátékban volt. sajnos pár hang nicns meg, amik angolul voltak... pedig olyan gyöngyszemek, mint a "come over here... let's have a good chat", a "don't just stand here, come over here" és a többi, ami miatt egyeseknek ki kellett lőni siden kívül minden álldogálót a barban:DDD legfőképpen Snitchet. viszont a puzdersájsze í gyíkámunnye ottvan;>

Új hozzászólás Aktív témák