- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Superman #1261 üzenetére
akkor neked se tűnt fel, hogy a kórház végén az egyik clear skyos arc tud javítani szerelést. nekem is csak azért pár reload után, mert kíváncis voltam, még itt is kaptak e dialógusokat a szereplők... pl amikor átmentem army warehousera először, a freedomosok mindegyike új és hasznos infokat adott. erről jutott eszembe hogy kivették az enciklopédiát, pedig én imádtam. aztán megint nem voltak új pofázások. eszemmegáll. azt hiszem megtaláltam a játék egyik 100%os állapotban lévő pályáját
igazából már csak pár dolog zavar:
- a duty hogy került barba
- a banditák dark valleybe, élükön Borovval, a csapossal?
- bar mikor lett ilyen népszerű, ha pár nappal márkdván létezése előtt még senki nem volt ott?
- az army raid mikor volt yantarban? és CNPP4en?
- ha loner vagyok, miért nem kapok rádióüzenetet arról, hogy a teljes katonai vezetés elindult Red Forestbe (a vezető hullája pedig ott volt a tank mellett)
- és mikor néptelenedett el a loner bázis...nem értem... nem értem.
remington2: lottózó azért nem menne. ellenben noviceon úgy, hogy nem halsz és nem nagyon töltögetsz újra és nem foglalkozol a mellékszálakkal... igen, marha lineáris, és a játék nagyrészében nulla az élvezeti értéke...
katt777: és neked már meglett a rajongó?
egyik barátom most tolja... egyébként ha a szabadság hiányzik a Csből, akkor Deus Ex...
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest