Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Superman #1261 üzenetére

akkor neked se tűnt fel, hogy a kórház végén az egyik clear skyos arc tud javítani szerelést. nekem is csak azért pár reload után, mert kíváncis voltam, még itt is kaptak e dialógusokat a szereplők... pl amikor átmentem army warehousera először, a freedomosok mindegyike új és hasznos infokat adott. erről jutott eszembe hogy kivették az enciklopédiát, pedig én imádtam. aztán megint nem voltak új pofázások. eszemmegáll. azt hiszem megtaláltam a játék egyik 100%os állapotban lévő pályáját:D

igazából már csak pár dolog zavar:
    - a duty hogy került barba
    - a banditák dark valleybe, élükön Borovval, a csapossal? :F
    - bar mikor lett ilyen népszerű, ha pár nappal márkdván létezése előtt még senki nem volt ott?
    - az army raid mikor volt yantarban? és CNPP4en?
    - ha loner vagyok, miért nem kapok rádióüzenetet arról, hogy a teljes katonai vezetés elindult Red Forestbe (a vezető hullája pedig ott volt a tank mellett)
    - és mikor néptelenedett el a loner bázis...

nem értem... nem értem.

remington2: lottózó azért nem menne. ellenben noviceon úgy, hogy nem halsz és nem nagyon töltögetsz újra és nem foglalkozol a mellékszálakkal... igen, marha lineáris, és a játék nagyrészében nulla az élvezeti értéke...

katt777: és neked már meglett a rajongó?:DDD egyik barátom most tolja... egyébként ha a szabadság hiányzik a Csből, akkor Deus Ex...

Új hozzászólás Aktív témák